içinizde iLASİK yöntemiyle operasyon geçiren var mı? intralase lasik ve wavefront teknolojilerinin karışımıymış bu yöntem. lasikten farklı olarak her aşamada lazer ışığı kullanıyormuş. (lasikte korneayı küçük bir aletle doktor kesiyor, sonra lazerle tedavi yapılıyor. ama ilasikte bu baştaki kesme işini de lazerle otomatik yapıyorlarmış) sanırım ilasik diğer yöntemlerden biraz daha pahalı. tecrübe eden varsa bilgilendirebilir mi?
ben de dün lasik metoduyla laser operasyonu geçirdim.Ilk gece biraz yanma ve sulanma oldu, şu anda da çok az bulanıklık var.operasyondan 3 hafta önce lensi bıraktım. iki gün önce analizler yapıldı hemen ertesi gün operasyona alındım, bugun de kontrole gittim.bir ay sonra tekrtar kontrole çağırıldım. Göz kuruluğu ve biraz bulanıklık var ama çok iyi bir doktorum var ve zamanla geçeçeğiniz söyledi. İstanbul Cerrahi Hastanesinde çizdirdim.fiyatı da 400 euro artı %8 kdv
ben de dün lasik metoduyla laser operasyonu geçirdim.Ilk gece biraz yanma ve sulanma oldu, şu anda da çok az bulanıklık var.operasyondan 3 hafta önce lensi bıraktım. iki gün önce analizler yapıldı hemen ertesi gün operasyona alındım, bugun de kontrole gittim.bir ay sonra tekrtar kontrole çağırıldım. Göz kuruluğu ve biraz bulanıklık var ama çok iyi bir doktorum var ve zamanla geçeçeğiniz söyledi. İstanbul Cerrahi Hastanesinde çizdirdim.fiyatı da 400 euro artı %8 kdv
fiyatlardan bahsetmişsiniz.benim muayene ücreti 50 ameliyatta 2000 tl ye mal oldu :1shok:benneyaptımki
mrb.prensesperi bende konyadayım siz konyadamı yaptırdınız memnunmusunuz
Lazer ıcın danısmıs ama yaptırmamıs bırı olarak aktarmak ıstedım
*Öncelıkle gelısme donemı tamamlanms olması gerekıyor,26 yas vucutta buyume ve gelısme devam ettıgı ıcın bozuklukda ılerleyebılırmıs.
*Son 5 yıl ıcınde goz numarasında artıs olmamalı,en az 1 yıl sabıt olmalı numara.
*Doktorum bana,mıyopum ,lazer oldugum takdırde,yaslandıgımda hıpermetrop olma ıhtımalımın cok yuksek oldugunu soyledı, 1 numara mıyopum buda yas ılerledıkce kendılıgınden duzelırmıs.
*Göz kurulugu yasayan pekcok kısı gordum ama bu,lazerın ılk cıktıgı zamanlarda yaptıranlarda.
tabı teknolojı degıstı,astıgmatım asıl rahatsız eden ama paragöz bır hekım dısında kımse lazer yapmayı onermedı, kör kör yasamaya devam edıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?