ayy byanlar çok korkuttunuz beni sağ ve sol gözüm 6,5 falan hatta solda astiğmat da var.21 yaşındayım ilkokuldan beri gözlük kullanıyorum.artık lens kullanmak istiyordum.aklıma lens yattı bi araştırıyım dedim.kadınlar kulübüne girdim başlarda dünya göz hastanesinde karar kıldım randevu ble almak üzereydim.son sayfalarda arkadaşların yorumları ne biçim korkuttu beni.lens alıp gözlükle beraber kullanmaya karar verdim korkuttunuz beni gerçekten
kızlar bende numaralı şeffaf lens kullanıyorum bzı topiklerde arkadaşlar renkli numaralı lensin zararlı olabiliceğini düşünmüş aranızda kullanan varmı numaralı renkli lens bende düşünüyordum ama böyle konnuşulunca tereddüt ettim naıyım sizce?
Göze yapılan lazer operasyonundan hemen sonra dışarı hiçbir rahatsızlık hissi duymadan çıkmak , söz konusu olamaz Ben de bu operasyonu yaptırdım iİlk gün değil gezmeğe gitmek , televizyon izlemek bile yasak.Ayrıca gözlere koruyucu lazer gözlüğü takmak gerekiyor.İlk gün gözünüzden akan yaşlardan gözünüzü açmanız mümkün değil .İkinci gün rahatsınız , gözlerde ki batma yok oluyor .Ben bu operayondan çok mutlu oldum.Ama yapan hastane ve doktoru çok iyi araştırın .Sadece reklam amaçlı yazılan yazılara kanmayın.Bizzat kendiniz araştırın .Neticede göz çok önemli bir organımız.Başka şeylere benzemez .Muhakkak ilk günler az da olsa zorluk olacaktır.Hiçbir zaman yazılanlar gibi herşey güllük gülistanlık olmaz.Çünkü bu mümkün değil.Lazerde olsa bu bir operayon ve gözünüze yapılırken yanık kokusunu duyuyorsunuz.Yani hiçbir şey olmamış gibi hemen kendinizi sokağa atamazsınız.Ama iyi bir göz cerrahı ve iyi yapılan bir operasyon sonucu yaşamınız harika bir şekilde değişiyor.
kızlar bende numaralı şeffaf lens kullanıyorum bzı topiklerde arkadaşlar renkli numaralı lensin zararlı olabiliceğini düşünmüş aranızda kullanan varmı numaralı renkli lens bende düşünüyordum ama böyle konnuşulunca tereddüt ettim naıyım sizce?
canım ben 10 sene şeffaf lens kullandım 1-2 defa gözlerimn mikrop kalması dışında bir sorun yaşamadım.
Ablam ilk şeffaf lens kullanıyordu sonradan renkli lens aldı numaralı bir süre sonra gözü lensi kabul etmemeye başladı. gözlük takmaya mecbur kaldı. Lens kullanmanın da bir süresi varmış bütün ömrün boyunca kullanamıyorsun. Sanırım renkli lensler bu süreyi biraz daha daraltıyor.
En sonunda ikimizde dayanamadık ve lasik olduk.
cnm zeten dünya gz hast. güvenmem birdaha. çok kötü bir duygu ya...Allah'a dua ediyorum göz derecem daha fazla ilerlemesin...
Miyop olup da lazer ameliyatı olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz?Hangi hastahaneleri önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?