Lekeler, Çiller lazerle çillere son kesin çözüm...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

selda71100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2010
18
1
arkadaşlar ben kırıkkalede yüzüme lazerle çil tedavisi yaptırdım..15 dk sürdü...sonrasında tam bir hafta dışarı çıkmadım...çiller kocaman ve koyu bir renk aldı..2 saat arayla bir krem kullandım..bu süre içindede hergün bir kısmı döküldü..bir hafta sonra cildim yeni doğmuş bir bebek gibiydi...bu mutluluğu paylaşın benimle...çillerimle bukadar mutlu değildim....seansını 150 tl yaptırdım ve tek seansta geçti..

ben çok taktım bu çillere ama lazer leke bırakır die korkuyorum bazıları cildi yakabileceğini söylüyor :KK43:sencee bende yaptırmalı mıyım fondöten kullanmaktan sıkıldım artık

ben şuan ilk seansı yaptırdım ve çok mutluyum sadece çillerin altında beyaz izler var yüzümde 2.seansta tüm derinin aynı renk olmasını sağlayacklar artık bende fondöten kullanmıyorum harika birşey

canım bu netür bir lazer isimleri filan var onların
birde ikinci gidişinde yine ücret ödeyecekmisin
ve son olarak tekrar etme ihtimali var mıymış

evet arkadaşlar uzun zamandır sizi haberdar edemedim..cuma günü 2.seansıda yaptırdım...ama daha kabuklarım dökülmedi..

bende yaptırdım arkadaşım dediğin gibi çiller koyu ve kocaman ben gibi oldular daha bugün yaptırdım ama ben 50 tl ödedim :):)son durumun nedir beni bilgilendirir misin ?

Son düzenleme:
canım nerde ve hangi doktorda yaptırdgıgnı öğrenebilirmiyim .Ulaşabileceğim bir irtibat numarası varmı doktora

uzun zamandır giremiyordum..arkadaşlar çillerimin özellikle yanaklarımda olanlar tekrar çıkmaya başladı alnım ve burnum çok temiz ama..sanırım zamanla tekrar çıkacak gibi gözüküyor

nerede yaptırmıştınız ya?Ben erlamer ile görüştüm 2 bin euro fiyat çıkardılar karşıma.seans başı 150 tl çok iyi bir fiyat.nerde yaptırdığını öğrensem tam süper olacak.:2:

X