• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle ben yaktırdım. Acil cevap :-)

Monica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
5.124
228
173
Arkadaşlar tecrübesi olanlara soruyorum ben bugün özel bir hastanede lazerle ben yaktırdım. Çıkıntısız kahverengi benlerden benimki doktorum randevudan sonra hastası olmadığı için estetisyene beni hazırlamasını söyledi. Fotoğraflar çekildi, biraz sesli olucak korkma diye uyardı başta, 1 dk sürdü sürmedi hemen bantladılar. 2-5 seansta geçiceğini söyledi benin durumuna göre.kendilerinede yaptığını iz kalmadığını anlattı bana. Herhangi bi ilaç krem yazmadı. Ekim ayında yakarız demişti beni başka şehirde olacağım için bugün yaptı ilk seansı. 15 gün sonra tekrar gidicem 2. Seansı uygulucaz iyileşme varsa. Normali her seans aralığı 1 aymış. Herneyse kiminiz cerrahi işlem yaptırmışsınız doktorunuz krem yazmış iz kalmasın diye. Bana neden yazmadılar. Estetisyenede sordum kaç defa doktor yazardı gerekli görseydi dedi. Doktorun bana söylediği güneşten korun, güneş kremi kullan bunlar

Randevu ücreti 46 tl ödedi , seans ücretim 50 tl. Bir ben 50 tl yani ama neden krem yazmadı doktor :31: kabuk bağlayıp düşecek o benin üzeri 2.seansta yeniden yakılacak. İz kalmaz dedi kendi aldırdığı bölgeyi gösterdi güveniyorum kalmamış gerçekten iz felan:31:

Zaten kanamaya başladığı anda durdurdu. 2.seansta devam edicez dedi. Sizden de cevap gelmezse doktoru arayıp sorucam. Ayıp olucak ama :18:

Back
X