Lazerle ben tedavisi nerelerde yapılır

sutlukahve1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
215
1
arkadaşlar lazerle ben nerelerde aldırılıyor?güzellik merkezlerinde mi hastanelerde mi?heryer yapmıyor benim araştırdığım kadarıyla,bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim,teşekkürler

canım ben bu hafta içi randevu alıcam hastahanede ben aldırıcam ama lazerlemi yoksa çıkrttırıpmı alıyor bilmiyorum eğer lazerle yaparsa sana yazarım benin nerde gözüken bir yerdeyse lazerle daha iyi olur sanırım ama en iyi yöntem çıkarttırmak diyorlar bende araştırıyorum

evet yüzümde gözüme çok yakın bi yerde kesi zaten olmaz, ben görüştüm doktorla hastanelerde lazerle ben tedavisi yapılmıyormuş doktor tavsiye etmediği için nerelerde yapılacağı hakkında fikir vermedi, güvenilir bi güzellik merkezi de bulamadım henüz, hastanelerde yatırdıklarını söyleyenler var o benim aklıma takılıyor acaba yapan hastaneler de mi var?

medicalart diye bi yer duydum yeşilköyde..benleri lazerle alıyolar..bende aldırmayı düşünyorum ama henüz kesın kararımı vermedım..sen ne yaptın ? gidip muayne olablrsn muayne ücretsiz..

canım istanbul bana çok uzak yani olur da bi gün yolum düşerse aklımda tutucam dediğin yeri, sen hallettin mi gidersen bizi de haberdar et :KK66:

evet yüzümde gözüme çok yakın bi yerde kesi zaten olmaz, ben görüştüm doktorla hastanelerde lazerle ben tedavisi yapılmıyormuş doktor tavsiye etmediği için nerelerde yapılacağı hakkında fikir vermedi, güvenilir bi güzellik merkezi de bulamadım henüz, hastanelerde yatırdıklarını söyleyenler var o benim aklıma takılıyor acaba yapan hastaneler de mi var?

hastanelerde lazer yapıyorlar sakın bilmediğin güzellik merkezlerine gitme..bence önce bir estetik cerraha git bu ben en iyi hangi yöntemle alınır diye çünkü benin çok hassas bir yerde..doktor en iyi yolu söyleyecektir göze yakın olması dikiş atılmaz anlamına gelmiyor..benimde kaşımda ben vardı doktora sordum oda bana yakılarak alınmaz dedi çünkü yakılırken bir ısı yayılıyormuş ve o ısınında kaşlarını ne derece etkisi olacağını bilemeyiz dedi yani kıllar dökülebilirmiş seninde kirpiklerine yakın o yüzden önce mutlaka estetik cerraha sor derim

gözüme çok yakın derken bi cm bi buçuk cm altında göz çukuruma denk geliyor yani iki hastaneye sordum ben yapılmadığını söylediler biri devlet hastanesi biri üniversite hastanesi.bi güzellik merkezine gittim bunu hastanedeki doktor tavsiye etti lazer uygulayacağını iki seans uygulayacağını söyledi çünkü güneş lekesi gibi bi benmiş rengi açılırmış cilt uzmanı bi doktordu kadın ama güneş lekesi tedavisi gibi tedavi uygulayacağından tercih etmedim.sadece lazerle benin üstüne uygulansın ve bitsin istedim.şimdi kozmetik bi ürün denemeyi düşünüyorum geçici olarak madem rengi açılabiliyor

güneş lekesiyse daha kolay kurtulursun kullanacağın kremide iyi araştırıp kullan çünkü gözaltı çabuk etkilenen bir yer.umarım sende çabucak kurtulursun beninden

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector kullanmayı düşünüyorum ben tüm dergilerde reklamları çıkıyor ürün çok iddialı, bi zararını görürsem kullanmam zaten hoş makyaj malzemelerinden kapatıcıdan rimelden falan daha çok ne zarar vericek de :)

merhaba bence lazeri düşünme ben aldırmak istiyorsan iyi bir plastik cerraha git ve epatolojik olarak inclensin,lazerde tüzeysel oluyo çünkü altta doku kalabiliyo ondan dolayı tavsiye etmem,ayrıca iz de kalabilir belli olmaz.ben olayını okadar çok araştırdım ki bilmediğim yöntem kalmadı nerdeyse sen bilirsin tabiki ama hiç bulaşma bence

ama kesiyle alınan ben de benin büyüklüğünden daha büyük iz bırakıyor.yukarıda da yazmıştım belki okumuşsunuzdur gözümün altındaki (1buçuk2 cm altındaki) benden bahsediyorum ve bu yarı güneş lekesi yarı benmiş doktora gittim beni farklı birine yönlendirdi ve o doktor da lazer uyguluyacağını ama cilt soyma işlemi gibi bi işlem olacağını söyledi tercih etmedim.(bir de burnumun üstünde çok küçük bi ben var bulursam aldırabileceğim bir yer gitmişken onu da aldıracağım)
kocaman bir et benim yada kocaman bir benim olsa tabiki kesiyle seve seve aldırırım ama gören doktorlar da kesiyle aldırmanın estetik açıdan (estetik açıdan rahatsız ettiği için aldırıyorum zaten güneşe de çıkmayı sevmiyorum beyaz tenliyim ilerde bi sorun yaşatacağını düşünmüyorum bu işlemin) daha kötü olacağını söylüyorlar.iki doktora gittim biri lazeri önerdi ama yönlendirdiği doktor cilt soyma işlemi yapacaktı lazerle ben istemedim.hani gittim iki dk.da yaktı diyenler var ya?ben onlar gibi gidip iki dk.da yaktırmak istiyorum.sonra üstü kabuk bağlıyormuş sivilce gibi bi görüntü oluşuyormuş geçiyormuş vs vs..
inşallah kendimi anlatabilmişimdir..

SİNEM KOBAL'IN DA YÜZÜNDE VARDI NEREYE GİTMİŞ ONLAR?

X