• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazere başlıycam yardımmmmm !!!!

Kespirella

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
101
51
13
Selam kızlar ben komple genital koltukaltı bacak lazere başlamak istiyorum ama acı eşiğim gerçekten çok düşük :( buz lazer diye bişey duydum yeni çıkmış hiç acı yok diyorlar ona başlamak istiyorum ama genital gölgeye hijyen açısından buz lazeri tavsiye ermiyorlar çünkü tene direk temas eden bi aletmiş o :(( lütfen bana yardım edin genitale hangi lazeri önerirsiniz ayrıca beyaz tenli ve koyu renk kıllarım var 8 sean gidicem illa buz lazer olması şart degil bu konuda bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen genital bölge çok acır mı buz lazer yaptıran oldumu ? 8seans yeterlimi? Başka önerisi olan ? Çok soru sordum şimdiden teşekkürler

Beyaz tene siyah tüyse ıpl yaptırmalısın. En iyi çözüm onda. Benim epilasyoncum buz lazeri önermedi bana. Uyuşturucu etkili kremler yada soğuk spreylerden yardım alabilirsin acı için. Zaten tüyler azaldıkça acı da azalacak Önemli olan regl dönemi öncesi ve sonrasındaki hafta gitmemen aklında olsun. İyi geceler

Beyaz tene siyah tüyse ıpl yaptırmalısın. En iyi çözüm onda. Benim epilasyoncum buz lazeri önermedi bana. Uyuşturucu etkili kremler yada soğuk spreylerden yardım alabilirsin acı için. Zaten tüyler azaldıkça acı da azalacak Önemli olan regl dönemi öncesi ve sonrasındaki hafta gitmemen aklında olsun. İyi geceler
Teşekkürler :)

Canım bende beyaz tenliyim genital bölge ve koltukaltı için Alexandra ile epilasyon yaptırıyorum 6 seansımı tamamladım faydasını çok gördüm sadece genitalde üst kısımlarda az birşey kaldı o da acısına dayanamayıp kendimi çektiğimden onun içinde Emla krem aldım bugün gelecek ay ki seans için o da 5 gr merhem 25 liraya aldım bacım ay içime oturdu :63: Yaptır gitsin kurtulursun :)

Canım bende beyaz tenliyim genital bölge ve koltukaltı için Alexandra ile epilasyon yaptırıyorum 6 seansımı tamamladım faydasını çok gördüm sadece genitalde üst kısımlarda az birşey kaldı o da acısına dayanamayıp kendimi çektiğimden onun içinde Emla krem aldım bugün gelecek ay ki seans için o da 5 gr merhem 25 liraya aldım bacım ay içime oturdu :63: Yaptır gitsin kurtulursun :)
6 seans demek 6 ay oluyor dimi :KK43: ne kadar uzun sürüyor kurtulmak keşke bitse hemen acaba buz lazer Nasıldır etkisi

Canım bitme süresine etken olan çok faktör var kıl yapısı,hormonlar,yaş ve düzenli gitmek gibi .

Back