• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazere Başlıyorum!

canım sewindim başlamışsın haydi hayırlısı bepanten kremi gece gür günde 3 defada sür 3-4 gün sürsen yerer

acıması normaldir ya işte okadar acıyo anlık acı dayanırsın ya biz kadınlar dayanıklıyızdır diyorum ama bende arada ay ayy diyorum yani ama sonucu görünce iyiki yaptırmışım diyiceksin çok güzel oluyo azıyıda düşünme artık bitti gitti

duş alma bugün alırsanda ılık duş al kremini sür kıllarla oynama canım onlar dökülür yandığı için çamaşırına takılıp acıya bilir kılları tek tek çekiyomuşsun gibi kafamçokkarıştı canım kendine iyi bak hoş kalla.s.

ben biraz fazLa baardım ya kaydirigubbakcemile3

Tşk ederim canım verdigin biLgiLer için evet biraz takıLıyo çamaşırıma ama deger yinede herseye önemLi oLan temizLik.. a.s.

ewt canım çok güzel oluyo benim çok az çıktı şimdi dudak kısımlarındada az çıktı bakalım inş baya azaldı o acıy değiyor kendine iyi bak canım aeo :1hug:a.s.

bencede değiyor bende bazı yerlerde bağırıyorum valla.gitgide kıllar zayıflayınca acısıda azalıyor merak etme

Evet canım ordaki bayanda bana öyLe dedi kıL sayısı azaLdıkça acısıda azaLık dedi..
ılk üç seans ben böyLe baarıp durucam gaLiba :utangac:

bittiğinde ki temizlik herşeye bedeldir değil mi bayanlar ?
kıldan nefret eden biri olarak (hoş acıyıda pek hissetmem) kol altı ile başlayıp, bacak ve bikini bölgesinede yaptıracağım.

merhaba kızlar şişli bölgesinde tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa özelden fln söylerseniz çok sevinirim. bir sürü yer var hangisi iyidir bilmiyorum. ben de kol atından başlamayı düşünüyorum memnun kalırsam sırasıyla bütün kıllara elveda :)

kızlar bence yaptırın sırayla koltukaltı genital bacak dudak üstü göbek çizgisi meme ucu ben çok memnunum sizde memnun olursunuz inş sewgilera.s.

bende yeni başlıyorum tüm vücut hemde biraz tedirginim ve korkuyorum nedendir bilmem genital ve koltuk altı için gittim tüm vücut için anlaştım haftaya cumartesi ilk seans tüm vücudu nakit1550 ye yaptırıyorum acaba dha uygunu yoktur diymikaydirigubbakcemile2

kendimi bildim bileli bacaklarimda istenmeyen tüylerden kurtulamiyorum ergenlik cagindan beri. yas ilerledikce kendiliginden dökülür dedim ama nafile artik bende artik
lazere basvurcam helede bikini bölgem icin muhakak.
topu topu kac seans oluyorki?
seans bittimi daha gitmene gerek yok galiba dimi??

bende yeni başlıyorum tüm vücut hemde biraz tedirginim ve korkuyorum nedendir bilmem genital ve koltuk altı için gittim tüm vücut için anlaştım haftaya cumartesi ilk seans tüm vücudu nakit1550 ye yaptırıyorum acaba dha uygunu yoktur diymikaydirigubbakcemile2

Uygun bence canımm hayırlı olsun..
En iyisi hepsinden kurtul bencede toptan gitsin..
Benimde bacagımdakiler ince ve acık renk tüyler oldugu için yaptıramıyorum maalesef çoküzgünüm

kendimi bildim bileli bacaklarimda istenmeyen tüylerden kurtulamiyorum ergenlik cagindan beri. yas ilerledikce kendiliginden dökülür dedim ama nafile artik bende artik
lazere basvurcam helede bikini bölgem icin muhakak.
topu topu kac seans oluyorki?
seans bittimi daha gitmene gerek yok galiba dimi??

ortalama seans sayısı vücut bölgeleri için 4-6 seans canım.. ama kıl yapısına göre degişebiliyo..
kontrol seansları var ama sana bitti dedilermi bidaha önünden geçmene bile gerek yok :teytey:

Kızlarr konmtrol seansıma gidicem 15: 20 dee şimdi sürdüm emla kremi az önce yanma hissi oldu sürerken geçti sonra..
14:30da falan silip çıkıcam işe yararmıı :S

Nasıl oluyor benim ki hiç acımıyor...
Bir önceki seansa kadar hafif acıyordu
Ama işletme el değiştirince... jelide değiştirmişler
Öncekiler şu ultrasonda kullanılanı kullanıyomuş ondan acıtıyomuş
Ama bu gittiğimde hiç acı duymadım hemde hiç
Ne iştir bende anlamadım... ne emlası ne kremi hiç acımıyo ki
Hayret ettim size demek o kadar acıyo haaa.....:1shok::1shok:

kizlar ben eskiden bi doktora yaptiriyordum..dügünüme yakin baslamistim..
yüzümden baslayacakti ve tenimi falan test etmeden basladi,baslar baslamaz kulagimin yanini yakti..
öyle bir yaniktiki:kızgın:aylarca ugrastim..senağlama
özürler,bedava kürler falan..dava acacagimi söyledim..actimmi hayir..o korku onlara yeter,Allahindan bulsunlar ne diyim..
baska bi yere basladim..oda basindan savdi resmen,10 dakikada yapiyordu begenmedim..
simdi baska bi merkezdeyim..kadin doktor degil ama isin uzmani olmus...cok memnunum,hic canim yanmiyor,üstelik jelsiz yapiyor..bi önceki jelleydi,aman aman...jelle bence daha cok aciyor

kizlar ben eskiden bi doktora yaptiriyordum..dügünüme yakin baslamistim..
yüzümden baslayacakti ve tenimi falan test etmeden basladi,baslar baslamaz kulagimin yanini yakti..
öyle bir yaniktiki:kızgın:aylarca ugrastim..senağlama
özürler,bedava kürler falan..dava acacagimi söyledim..actimmi hayir..o korku onlara yeter,Allahindan bulsunlar ne diyim..
baska bi yere basladim..oda basindan savdi resmen,10 dakikada yapiyordu begenmedim..
simdi baska bi merkezdeyim..kadin doktor degil ama isin uzmani olmus...cok memnunum,hic canim yanmiyor,üstelik jelsiz yapiyor..bi önceki jelleydi,aman aman...jelle bence daha cok aciyor

cucum sen nerde yaptiriyon kuzum? burda mi Türkiye de mi? bende yaptircamda,senden bilgi alayimkaydirigubbakcemile5

neden kimse bana birşey yazmamış acaba..

Neyse ben paylaşayım..
Sürdüm gittim yedirerek sürmüştüm orda silerken uyuşuktu bayaa aslında ama lazere başlandıgında sanki uyuşuk degilmiş gibi acıdı.. en fazla %15-20 indirdi acısını ama silerken baya uyusuk oldugunu hissetmiştim..
Kontrol seansımdı allahtan 3 4 dk sürdü bitti hemen..

Kızlarr bir buçuk ay geçtii ve hala bişi yok bende tüy adına..
Bi kaç tane bişi varr onlarıda jiletle kısaltıyorumm ve onlarda 10 gün boyunca uzamıyo bile..
Üstelik daha 1. seansımdaa..
Benimki 3- 4 seansta biticek gibi görünüyoo.. :D
Yaşasın temizlikk kaydirigubbakcemile3

Kızlarr bir buçuk ay geçtii ve hala bişi yok bende tüy adına..
Bi kaç tane bişi varr onlarıda jiletle kısaltıyorumm ve onlarda 10 gün boyunca uzamıyo bile..
Üstelik daha 1. seansımdaa..
Benimki 3- 4 seansta biticek gibi görünüyoo.. :D
Yaşasın temizlikk kaydirigubbakcemile3

Canım 1. seansınsa cıkar çıkmayabilirde inş çıkmaz canım genital yaptıyodun heralde

Hemde nasıl temizlik oluyo çok rahatlık sewgilera.s.

Ben de bugün görüstüm birkac hafta icinde baslayacagım=)umarım bir sorun cıkmaz ben mecidiyeköyde bitis garantili genital bölge 700e anlastım insallah bu problemden kurtulurum arkadaslar hepimize kolay gelsin=)

merhaba, bende bi kaç gün içinde gidicem özel bölge için , emla yı aldım, gitmeden 1 saat once surucem yanımada bi tane yedek almamı söyledıler baslamadan 5 dk once surersın dedıler, benım asıl merak ettığım, ben bugday tenlıyım sonuc olarak orasının rengi normal tenımden daha koyu sorun olur mu acaba? sizinde öyle mi? herkez beyaz ten siyah kıl falan demiş ama, ben kahve ten siyah kıl diyeceğim malesef :(

Back
X