• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazere Başlıyorum!

AyLeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Eveet kızlar bende baslıyorum kaydirigubbakcemile2 Simdi 2 hafta sonra 17ye giricem hayırlısıyla 18e girdiimde tüysüz oLucam :dance: İstanbulda bakırköy towncenterı herkes bilir.. yer ismi verilmiyo diye tarif ediyorum.. onun yanında olan ep...m lazer epilasyon merkezi var orda gidicem.. simdilik genital + bikini var aklımda ama pesin vericeimiz icin fiatı uygun yaparlarsa üst bacak ve koltukaltıda düsünüyorum.. zaten bacaklarımdakiler az alt bacagımın arkasındada yok.. Ama ben bu gittigim yere giden var mı onu ögrenmek istiyorum ? Seansı 150ye geliyo genital + bikini ama indirim uygulicaklarmıs en fazla 6 seans dediler.. Alexandrite cihazıyla yaptırıcam ve sogutmada varmıs..
Acırmı diye cok korkuyorum :bbo: eb fazla bi kac tüy kalır diyolar onlarıda daha sonra yok edebilirlermis fisfisfis

Hem yeni baslayanlar yazsın buraya kaydirigubbakcemile2
Hemde benim gibi merak edenlere tecrübeliler yardım etsin..
Benim dedigim ep..m giden var mı ? Ve neler önerirsiniz.. kaydirigubbakcemile

Amerikan FDA onaylı CYNOSURE Apogee 5500 Elite Lazer Epilasyon cihazı kullanılıyomus bu arada..
Duyan biLen var mı bunu
mirmirmirmir

aynen kusum bizim ordakı cihaz o ama ben farklı merkeze gidiyorum abd de onlaylanmış bir marka osüprizzzzz
birde acıtıyor haberın olsun hemde baya kesınlıkle emla sürüp git ben dayanamamıstım ilkden

Hadi yaa cok mu acıtıyoo nası bi acıki o ben agdaya cok zor dayanıyorum meselaa ondan da mı kötü senağlama

Bide sen memnunmusun cnm o cihazdan.. ben açık tenliyim tüylerim kalın ve siyah.. sanırım en iyi sonç böyle alınıyomus..

Hadi yaa cok mu acıtıyoo nası bi acıki o ben agdaya cok zor dayanıyorum meselaa ondan da mı kötü senağlama

Bide sen memnunmusun cnm o cihazdan.. ben açık tenliyim tüylerim kalın ve siyah.. sanırım en iyi sonç böyle alınıyomus..

malesef acıtyor. bende bakırköyde bi merkezde yaptırıorum ama bahsettiğiniz yer degil. bacak kol altı falan degilde genital saglam acıyo hemde. emlayı sordugumda tavsiye etmiyorz demişti uzman. peki öncedenmi sürüp gitmek acaba

bebelerim benim gittiğim yerdekı aynı cihaz ama kesınlıkle anestol değil emla sürün en azından alt dudaklar daha az acıyor.ama acıtıyor yanı birde bnmm ağrı eşiğim düşük ondan olabilir.ağda kadar değil boyle ımmm şey gibi hanı lastiği çekersinde tenıne değer ya oyle bir acı dayanın kızlar değiyor cihaz mükemel yanı...iyi sonuçlar alacaksınız görün

bebelerim benim gittiğim yerdekı aynı cihaz ama kesınlıkle anestol değil emla sürün en azından alt dudaklar daha az acıyor.ama acıtıyor yanı birde bnmm ağrı eşiğim düşük ondan olabilir.ağda kadar değil boyle ımmm şey gibi hanı lastiği çekersinde tenıne değer ya oyle bir acı dayanın kızlar değiyor cihaz mükemel yanı...iyi sonuçlar alacaksınız görün

emlayı nasıl sürüosunuz peki öncedenmi?

korktum simdi yaa :bbo:

Persembe gübü görüsmeye gidicem.. O zaman sorarım bende süriyim mi diye o zaman..
Bide bu emla ise yaramıyor diyenler var.. Tam nası kullanıcamki.. Hem orda mı silicem bu emlayı çünkü evden b.köy 45 dk falan sürüyo benim..

Canım hayırlı olsun bende bakırköyde yaptırıyorum tüm gemital 100 tl bizim merkezde kılların tam lazerlik siyah teninse beyaz makine çok güzel görür bence paranı peşin werme azalınca zaten indirim yapıyolar belki 6 seans sürmüycek 4-5 seansta biterse yinede sen bilirsin .....bol bol jilet yap ama gitmeden 4 gün önce bırak

emla krem işe yarıyo ewet emla kremi sürüyosun strec film le (mutfakta kullandığımız)sarıyosunn hawa almaması lazım 1,5 2 saat bekliyosun sen seansına gidene kadar uyuşma olur canım ssk karşılıyo karneye yazırabilirsiniz aklınzda bulunsuna.s.

Canım hayırlı olsun bende bakırköyde yaptırıyorum tüm gemital 100 tl bizim merkezde kılların tam lazerlik siyah teninse beyaz makine çok güzel görür bence paranı peşin werme azalınca zaten indirim yapıyolar belki 6 seans sürmüycek 4-5 seansta biterse yinede sen bilirsin .....bol bol jilet yap ama gitmeden 4 gün önce bırak

emla krem işe yarıyo ewet emla kremi sürüyosun strec film le (mutfakta kullandığımız)sarıyosunn hawa almaması lazım 1,5 2 saat bekliyosun sen seansına gidene kadar uyuşma olur canım ssk karşılıyo karneye yazırabilirsiniz aklınzda bulunsuna.s.

Canım çok sagol.. evet bizde öyle düşündük memnun kalmayız falan annem tek tek verelim dedi..
Emla kremide gidip bi sorucam bakalım ne dicekler..
Ama benimde canım cok tatlıdır dayanamassam mecbur yapıcam artık..
bide dedim ya canım 45 dk sürüyor yol geçmezmi o zamana kdr uyusuklugu.. orda mı silmem gerekiyor..

canım benim bildiğim 1 saat weya 1,5 saat bekleticeksin anca uyuşuyo emla kremi istersen eczaneye sor bi daha iyi olur canım bide agda weya makine kullanıyosan dayanırsın anlık acı geciyo sonra ama 5-6 seanslarda atış hızlanınca canın o zaman yanıyo
ben 5.seansta sadece dudak bölgesine sürdüm (genital)
sewgilerrra.s.

en fazla 6 diyolar o 7 oluyo 8 oluyo oluyoda oluyo,acıya dayanabilenlere kesinlikle tavsiyem iğneli,bi tanıdığım iğneli epilasyon ve 0 tüy

Benimde acı esigim cok dusuktur. Yuzume ilk yaptırdıgım sıralarda lazerı yapanın elını tutmustum. Acısından duramadım durdur diye ama4 5 dk surunce dayanıyorsun. Birde ilk seanslarda oluyor o. Mesela ıkı gun onceki seansımda kı 4. seans ck ama ck az hıssettım. Emla krem bende de ise yaramadı ama az surdugum ıcındır sanırım. O emlanın ıcınde 6 tup oluyor bır tanesını en az kullanacaksın ya da ıkı tanesını kı etkısı olsun. Ayrıca makinem de Apogee ydi. Bence sırf agrısından korkmak yersız cunku dayanılabılecek bir agrı ve de ck kısa surede sorunun bitiyor.

bende kol altı için p.tesi başlıcam
daha önce yaptırdım.
2 yıl önce felan 1 seans
sanırım benim acı eşiğim yüksek dayanabiliyorum acıya ister epilasyon olsun ister başka bişi

içimi rahatlattınız o kdr acımıyo diyince..
Evet seans süreleri kısa oldugu için dayanabilirim sanırım..

Corel seninde hayırlı olsun canımm :)

selam canım senin dediğin yerde bende başladım lazere geçen hafta.acıyo ama garip bi acı her ışık da iğne batıyo gibi.ancak sonrasında hiç acı olmuyo.zaten 10 dk falan sürüyo.ağda kadar acıtmıyo dayanılmayacak gibi değil yani.ömür boyu ağda yapmaktan iyidir.birde sadece genital acıyo..

selam canım senin dediğin yerde bende başladım lazere geçen hafta.acıyo ama garip bi acı her ışık da iğne batıyo gibi.ancak sonrasında hiç acı olmuyo.zaten 10 dk falan sürüyo.ağda kadar acıtmıyo dayanılmayacak gibi değil yani.ömür boyu ağda yapmaktan iyidir.birde sadece genital acıyo..

Hayırlı olsun canım öncelikle..
Memnunmusun peki temiz titiz ilgili bi yer mi ?
10 dk sürüyosa dayanabilirim sanırım ya ilk seansta bakarım olmassa ikinci seansta emla ::)

canlarım dayanılmaz bir acı değil dayanırsınız sonunda güzellikler war zaten anlamıyosununuz nasıl olcak ben acamam diye birde bakmışsınız bitmişşş:sm_cool:sıkmayın canınızı güzeller haoş kalına.s.

Kızlaarrr bu gün kontroLe diye gittim iLk seansıma girdimm hihoyyyt

durugulus cum aynı senin dedigin gibi her atışta igne batıyomuş gibi acıyoo.. bazı yerLer çok daha fazLa acırken bazı yerLeri duymadım biLe..
3-7 dkLık seansı 15 dkya uzattım bi dk bi dk diye diye kaydirigubbakcemile3
ALLahtan kadın cok anLayısLı cok canayakındı..
Cokta temiz titiz bi yer ben cok beyendim..
Ben bikini böLgesini yanLıs biLiyomusum o bacakLara kayıyomus biraz:utangac: Orda cok ince ve acık renk oldugu icin tüyLerim diyim artık orasına gerek duymadı..
YaLnız biraz fazLa cıgLık atmıs oLucamki cıkınca danışmadaki kızLar biz hiç bişey duymadık çok sessizdin diye aLay ettiLer benimLe :utangac:kaydirigubbakcemile3
Sen kontroLLerede emLa sürüp geL dedi o kdr acıdıki canım.. tabi şimdi acımamış gibi geLiyo ama bagrısımı duymanız Lazımdıı :D

Bepanten pLus krem aLdırdı sabah aksam sür bunu 3 gün dedi bide
bu akşamda sürücem mi ben bunu kızLarr ?

canım sewindim başlamışsın haydi hayırlısı bepanten kremi gece gür günde 3 defada sür 3-4 gün sürsen yerer

acıması normaldir ya işte okadar acıyo anlık acı dayanırsın ya biz kadınlar dayanıklıyızdır diyorum ama bende arada ay ayy diyorum yani ama sonucu görünce iyiki yaptırmışım diyiceksin çok güzel oluyo azıyıda düşünme artık bitti gitti

duş alma bugün alırsanda ılık duş al kremini sür kıllarla oynama canım onlar dökülür yandığı için çamaşırına takılıp acıya bilir kılları tek tek çekiyomuşsun gibi kafamçokkarıştı canım kendine iyi bak hoş kalla.s.

Back
X