• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerden sonuç alamıyorum ne yapmalıyım

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
119
17
28
25
Daha önce koltuk altı için alexandre makine ile lazer yapılmıştı ve yaklaşık 10 seansta bitmişti. Buz lazere başladım daha sonra 10 seans bitti ve %30 ü bile azalmadı tüylerimin. Gidip ek paket açtırdım ve paranın yarısından fazlasını peşin verdim. Ne yapmalıyım sizce ? Devam edeyim mi

Araya dalıyorum ama iğneli epilasyonda iz kalma durumu var mı?
Yüz epilasyonu konusu benim illallah etttirdi artık.
Ben tüm vücut yaptırdım, tabii bacak ve genitalde lazerden kalanları, kollar yüz hep iğneliyle yaptırdım. İz miz kalmadı. Çukur da kalmadı.

Daha önce yaptırmadım nasıl oluyor o
Alex bende çok güzel etki etmişti. Sizde lazer etki etmiyorsa ya da tam tersi etki yapıyorsa, ya kıl renginiz ve birçok faktör lazere uygun değil ya da endokrinolojik sıkıntılarınız olabilir. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. İğneli epilasyon da hormon bozukluğunuz varsa tek çözümdür, biraz daha iş uzar ama kesin olarak kurtulursunuz. Hem de ince kalın demeden.

Anladım bazı yapanları görüyorum da iğne delikleri izi var o yüzden sordum.
Bana kalırsa ya işin uzmanına yaptırmıyorlar ya da sonrasında özenli bakım yapmıyorlar. Çok geniş alanlarda çalışılan bende hiçbir şey kalmadı. Delik falan da yok. Gözenekli görünüm işlemden hemen sonra oluyor, kabuklanıp düştükten sonra da delik değil de hafif kızarıklık kalıyor. O da zamanla geçiyor.

Bana kalırsa ya işin uzmanına yaptırmıyorlar ya da sonrasında özenli bakım yapmıyorlar. Çok geniş alanlarda çalışılan bende hiçbir şey kalmadı. Delik falan da yok. Gözenekli görünüm işlemden hemen sonra oluyor, kabuklanıp düştükten sonra da delik değil de hafif kızarıklık kalıyor. O da zamanla geçiyor.
Haklısınız önüne gelen güzellik salonu açmış maalesef. Birkaç yere lazer için göründüm daha önce bazıları görmez dedi bazıları da yapalım dedi ama önceden tıraş makinesiyle kısalttıkları için kötü olmasından korktum. Tüylerim ince ve sarı ama tam kulağa yakın kısmı sık olduğu için beni rahatsız ediyor. Yeni şehir değiştirdim burada henüz araştıramadım, yaparsam işin ehli birine yaptırırım ve kışın yaparım yazın epilasyon da ayrı dert.

Daha önce koltuk altı için alexandre makine ile lazer yapılmıştı ve yaklaşık 10 seansta bitmişti. Buz lazere başladım daha sonra 10 seans bitti ve %30 ü bile azalmadı tüylerimin. Gidip ek paket açtırdım ve paranın yarısından fazlasını peşin verdim. Ne yapmalıyım sizce ? Devam edeyim mi
Alex ? Ama markası ne burda önemli olan cihazın markası. Cihaz gercek lazer Cihazi mi medikal kökenli yoksa kuaförlerin vs de kullandığı dandik Ipl cihaz mi ? Alex ya da diode farketmez ikisininde orjinali ve çakması var, orjinal cihazlar koyu kil köklerinin hepsinde etkilidir tabiki uygun atus seviyesinde çalışılirsa

Buz lazer, gerçek buz lazer olmayabilir. Buzlazer.com sitesinde, şehrinizdeki orijinal buz lazer kullanan salonları görebilirsiniz.

Back
X