lazerden anlayanlar yardımcı olabilir mi - alexle tüylerim arttı

0123654789

olmuyorsa zorlamayacaksın
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
0
36
Afyon
Merhaba arkadaşlar.

17 yaşındayım. Hormon bozukluğu vardı 6 ay diane+aldactone kullandım. doktor bıraktırdı 6.ayın sonunda. lazere başladım yüz boyun göbek göğüs sırt bildiğiniz kıllanma

sorunum kıllar.. alex lazer ile 4. seansa gireceğim 10 gün sonra. ama sorun şu azalmak yerine arttı sanki

yardım edin lütfen ne yapayım yaa ((

merhaba canım....
seninle aynı sorunu bende yaşadım...yüzüme 7 sean alex yaptırdım.
kalın tüyler gitti ama inceler yerli yarinde idi.işin kötü yanı.yüzümdeki ince kısa tüyleride aktif hale getirdi.
aslında alex dogru kullanılırsa etkili bi alet.
kısacası canım tüylerin ince vede açık renk ise alex faydadan çok zarar verir.tek çaren iğneli epilasyon.ben yüzüm için iğneliye başladım.başka çare yok
ben şuan koltukaltıma alex yaptırıyorum.tüylerim kalın vede siyah şimdilik gayet iyi gidiyo.

alex ince tüyleri kalınlaştırıyor. yüze uygulanmamasını söylüyor uzmanlar. ben de nd-yag'la 13 seans yaptırdım sonuç alamadım nd-yag esmerler için kullanılıyormuş, ben de beyaz tenliyim. güya lazer dr kontrolünde yapılıyor ama dr'ların çoğu da bilmiyor bu işi. sana tavsiyem; tek bir cihazın kullanıldığı yere kesinlikle gitme. ben artık diode başladım. hiç değilse kalınlatırma, yayma riski yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…