• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazerden anlayanlar yardımcı olabilir mi - alexle tüylerim arttı

0123654789

olmuyorsa zorlamayacaksın
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
0
36
Afyon
Merhaba arkadaşlar.

17 yaşındayım. Hormon bozukluğu vardı 6 ay diane+aldactone kullandım. doktor bıraktırdı 6.ayın sonunda. lazere başladım yüz boyun göbek göğüs sırt bildiğiniz kıllanma :14:

sorunum kıllar.. alex lazer ile 4. seansa gireceğim 10 gün sonra. ama sorun şu azalmak yerine arttı sanki :14:

yardım edin lütfen ne yapayım yaa :((( :50::50:

merhaba canım....
seninle aynı sorunu bende yaşadım...yüzüme 7 sean alex yaptırdım.:37:
kalın tüyler gitti ama inceler yerli yarinde idi.işin kötü yanı.yüzümdeki ince kısa tüyleride aktif hale getirdi.:37:
aslında alex dogru kullanılırsa etkili bi alet.
kısacası canım tüylerin ince vede açık renk ise alex faydadan çok zarar verir.tek çaren iğneli epilasyon.ben yüzüm için iğneliye başladım.başka çare yok:20:
ben şuan koltukaltıma alex yaptırıyorum.tüylerim kalın vede siyah şimdilik gayet iyi gidiyo.:10:

alex ince tüyleri kalınlaştırıyor. yüze uygulanmamasını söylüyor uzmanlar. ben de nd-yag'la 13 seans yaptırdım sonuç alamadım nd-yag esmerler için kullanılıyormuş, ben de beyaz tenliyim. güya lazer dr kontrolünde yapılıyor ama dr'ların çoğu da bilmiyor bu işi. sana tavsiyem; tek bir cihazın kullanıldığı yere kesinlikle gitme. ben artık diode başladım. hiç değilse kalınlatırma, yayma riski yok.

Back