lazerde kafamızda kurdugumuz masaj gibimi?

Sohbet etmiyorlar ki zaten sohbet edilecek bir ortamda değil nişanlınız. Kadın gün boyu yeterince kıl görmüş zaten neyin sohbetini yapacak . Ayrıca dokunma diye bir olay da yok. Eldivenli elde cihazı tutup nişanlınıza sıfır temasla işini yapıyor insanlar. Bence rahat bırakın nişanlınızı ve mümkünse kafanızda herhangi birşey canlandırmaya teşebbüs etmeyin. Sizin canlandırmalar fazla gerçek üstü çünkü..

Kıskançlık hissetmekte haklısın ama gitme diyemeyeceğine göre düşünmemeye çalış.

O kadar insan sağlıksız düşündüğünüzü yazmış, hala siz olsanız eminim siz de böyle hissedersiniz diyorsunuz. Son derece eminsiniz bunun normal olduğundan yani. Siz sadece kıskanç değil, ağır psikolojik hastasınız. Gidin acil tedavi görün. Geçmişteki aldatılmanızın, bozuk psikolojinizin derdini kimse çekmek zorunda değil. Aksine, siz kendi kendinizi düzeltmekle sorumlusunuz. Gidin tedavi olun.

Ha evet sohbet ediliyor. Ben de lazere gidiyorum, illa bir dialog çıkıyor meydana. Öyle kendi kendinizi kandırmayın yani. Tabii ki konuşacaklar, normal. Anormal olan tek şey sizin düşündükleriniz ve davranışlarınız.

Allah Allah lazerci kadin kala kala sizin nisanliniza mi kaldi?Evli barkli kadin bu nasi bi cumle ya kafamizda kurdugumuz gibi.Allah akil versin size nisanliniza da sabir.Dokunma olayi bile yok sadece cihaz tutmasina ragmen eldiven giyiliyor.Sizde ozguven -0 oldugu icin boyle fesat dusunuyorsunuz.Dogru duzgun yazi yazmamissiniz zor okuduk bide laxerci kafinlara agit ithamlar....

Hanımefendi, lazeri yapan hanımın mesleği bu. Mesleği olmasa o da sizin kıllı nişanlınıza ellemek istemez emin olun.
Yani sanki herkes sıra olmuş sizin nişanlınızı bekliyo tövbe tövbe...

Yani artik lazer yapanlarin kotu insanlar olmadiklarina emin olmussunuxdur diye umuyorum. Simdi gelelim masaj a. Masörlere neden hayat kadini gözüyle bakiyorsunuz acaba? Hic profesyonel bir spa merkezine gittiniz mi islerin ne kadar profosyonelce yapildigini bi gorun derim. Sizin zihninizde yarattiginiz senaryolar ancak adi lazer merkezi veya masaj salonu olup da merdiven alti genelev hizmeti veren yerlerde olur hanimefendi. E o zaman da zaten orda calisani degil oraya gideni sorgulamak gerekir. Oyle alin teriyle ekmegini kazanan insanlara yormayin o guzel kafanizi ve onlari da pis dusuncelerinize alet etmeyin.

Siz bakmayın bu dalgacı kadınlara.
Kıskanç hepsi.
Lazerde tek tek kıl köklerini gösterip “bunu alayım mı” diye sorarlar.
Manevi değeri olana dokunmazlar, e bu sorma işi için epey detaylı inceleme ve yakınlaşma lazım.
İnşallah lazerci kızın kocası evlenince göbeklenip kumandaya yapışmamıştır.

Aynen kardes ,dusundugunden de daha fazla ..
Lazerci kız saten sabahlikla loş odaya giriyor .
Hafif uzak dogu muzigi çalıyor.
Mistik kokulu tütsüler .
Sonra o narin parmaklari nam_i diğer senin yakisikli biscolata erkegi kivaminda olan nisanlinin kasli vucudunda falan geziniyor
Bence bosanmalisin

Ateşe körükle gitmek

hayır benımle tanısmadan önce 1.seansına gıtmıs o nezmaan bılmıyorum artık ama. benden sonra ıste 2 dır gıdıyor. bızde tanısalı nısanlanalı zaten 5 ay oluyor tam
5 ay önce tanıştığın biriyle nişanlanınca arada güven oluşmuyor demek ki. Ama bu düşünceleriniz normal değil. Terapi düşünmez misiniz?

Nişanlına güveniyorsun ama elin tanımadığın evli barklı kadınıyla nişanlın hakkında kafanda fanteziler türetmekten de geri kalmıyorsun.
Sana değil de epilasyon yapan kadına üzüldüm şu an.

Benim tanıdığım nişanlı bir kızla aldatmıştı adam nişanlısını (!)

Tabii, lazer yapan kızlar nişanlınızın kıllı göğsünde parmaklarını gezdirirken arkada erotik bi müzik çalar, kızlar da hep yatak odası sesiyle konuşurlar zaten. Jartiyerle falan yapıyolar bi de lazeri, bunu biliyorsunuz, değil mi?
Şarap falan içerler bir de.
Tövbe yarabbim. Şu nişanlısı, eşi olanların dışardaki her kıza potansiyel tehlike gözüyle bakmalarına hastayım.
Azıcık özgüven ve karşıdakine güven her şeyi çözecek de, neyse.

Ay hiç sağlıklı düşünceler değil bunlar. Öyle bi ortam yok. Elini göğsünde gezdircek falan.. Zaten ellerinde eldiven oluyo ve lazer bölgesinde aleti gezdiriyo elini değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…