- 13 Aralık 2014
- 201
- 356
- 103
- 40
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
Sohbet etmiyorlar ki zaten sohbet edilecek bir ortamda değil nişanlınız. Kadın gün boyu yeterince kıl görmüş zaten neyin sohbetini yapacak . Ayrıca dokunma diye bir olay da yok. Eldivenli elde cihazı tutup nişanlınıza sıfır temasla işini yapıyor insanlar. Bence rahat bırakın nişanlınızı ve mümkünse kafanızda herhangi birşey canlandırmaya teşebbüs etmeyin. Sizin canlandırmalar fazla gerçek üstü çünkü..kımsenın gunahını almak ıstemıyorum ıste gıtmedıgım ortamı gormedıgım ıcın ama odaya sonucta basbasa gırıyolardır lazer yapan kadın bır erkekle neyın sohbetını edebılır lazer işlemi sırasında kafamda da bu yzuden tuhaf seyler kuruyorum ve ılıkımız boyunca kıskanclık ettıgım tekkonu bu bunuda hıc kendısıne acmadım
Siz bakmayın bu dalgacı kadınlara.
Kıskanç hepsi.
Lazerde tek tek kıl köklerini gösterip “bunu alayım mı” diye sorarlar.
Manevi değeri olana dokunmazlar, e bu sorma işi için epey detaylı inceleme ve yakınlaşma lazım.
İnşallah lazerci kızın kocası evlenince göbeklenip kumandaya yapışmamıştır.
5 ay önce tanıştığın biriyle nişanlanınca arada güven oluşmuyor demek ki. Ama bu düşünceleriniz normal değil. Terapi düşünmez misiniz?hayır benımle tanısmadan önce 1.seansına gıtmıs o nezmaan bılmıyorum artık ama. benden sonra ıste 2 dır gıdıyor. bızde tanısalı nısanlanalı zaten 5 ay oluyor tam
Ateşe benzin dökmek. :)Ateşe körükle gitmek
Aynen kardes ,dusundugunden de daha fazla ..
Lazerci kız saten sabahlikla loş odaya giriyor .
Hafif uzak dogu muzigi çalıyor.
Mistik kokulu tütsüler .
Sonra o narin parmaklari nam_i diğer senin yakisikli biscolata erkegi kivaminda olan nisanlinin kasli vucudunda falan geziniyor
Bence bosanmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?