lazerde kafamızda kurdugumuz masaj gibimi?

Attonatofoli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
239
111
18
kızlar meraba ayy cok gerıldımm sımdı nısnalım meslegı geregı yapılı olması gerek spora gıdıyor sureklı spor yapanlarda geliştırdıklerı bazı bolgelerının kıllarını aldırıyolarmıs daha etkılı olsun dıye yanı cevremdekı her spor yapan erkek boyle nısanlımda bu yuzden gogus kıllarını aldırıyor. gıttıgı lazer merekzı bayan tabı kı ama evlı yanı nısanlımın whatsabında kayıtlı ıste randevu verıyor su gun glebılırsınız bugun gelebılırsınız dıye fotosunda esıyle gelınlık resmı var benm nısanlımda da ıkımızın resmı var nısanlımdan tabı kı boyle bısy beklemem cok guvenıyorum ve en fazla 15 dk duruyor zaten her adımını haber eder arar sureklı bılmem ne asla guven soz konusu degıl ama ben kendımde bıtıyor ıs gecmısımde aldatılan bırı oldugum ıcın evlı olcaksam bile sankı kocam benı aldatacakmıs gıbı dusunceler kıskanclıklar edıorum su duruma cıldırıyorum zaten kafamda sunu kuruyorum '' nısanlım gogsunu acıyor kadının elının altına yatıyor kadın ona dokunuyor belkı kalktıktan sonra nısanlımın gogus kısmına dokunarak surda bıraz kaldı dıger sefer surayı alırız gıbı gogsunde parmaklarını gezdırıyor falan'' off cok sınır bozucu ya onada bısey dıyemıyorum cok kıskanıyorum sınırımden aglıyorum artık gıtme desem lazere benımle tanısmadan once baslamıs suan3.seansı altı ustu bı öş yanı ne akdar daha uzar bu seans ve alalhım ıftıra yada gunah almak ıstemıyoru msu ramazan uzerı ama lazercı kadınlardan duydugnuz kotu hıkayeler varmı. bıızm burda bı evlenıp ayrılmıs kadın vardı lazer ep. yapan erkekelrde gelırmıs kadının bır ara adı cıktı ya utanc verıcı allah affetsın ama kıskanclıktan aklıma gelmeyen kalmadı nasıl oruc tutucam ben bu kotu ahlaksız dusuncelerımle ben lazer yaptırmadıgım ıcın ortam nasıldır işlem sırasında sohbet edıyolarmı? bi erkekle neyin sohbetını edıyolar ? sonucta o an yabancı bır erkege dokunuyorsun (allahım affetsın) o an ne hısedıyorlar falan ooff lutfen taslamadan bılgı verın kızlar cok uzgunum ayrıca esı sevgılısı nısanlısı(erkek) lazere gıden varmı kızlar sız ne dusunuyorsunuz sacma bı konu kızmayın ama her oraya gıdısınde olay cıkarıyorum kadının yannda da tartısamıyor bırzdan cıkayım arıcam senı dıyo ıcımde kalıyor çalıstıgım yerde masayı klavyeyı parcalıyorum sınırımden

3. seansı ve seninle tanışmadan önce başlamış?!! Yılda bir kere mi lazere gidiyor? Bunu çözmeden konuya cevap veremeyeceğim.
hayır benımle tanısmadan önce 1.seansına gıtmıs o nezmaan bılmıyorum artık ama. benden sonra ıste 2 dır gıdıyor. bızde tanısalı nısanlanalı zaten 5 ay oluyor tam

Patolojik kıskançlık var sende, yardım al. Lazer merkezinde çalışan kızların da günahını alıyorsun, ayıptır. Hiç mi lazere gitmedin yahu sen ne masajı?
kımsenın gunahını almak ıstemıyorum ıste gıtmedıgım ortamı gormedıgım ıcın ama odaya sonucta basbasa gırıyolardır lazer yapan kadın bır erkekle neyın sohbetını edebılır lazer işlemi sırasında kafamda da bu yzuden tuhaf seyler kuruyorum ve ılıkımız boyunca kıskanclık ettıgım tekkonu bu bunuda hıc kendısıne acmadım

Yani gercekten dusunceleriniz cok cirkin. Herkes ekmek parasinin derdinde. Peki nisanliniz doktor olsa ne yapacaktiniz asla kadin hastaya bakmayacaksin diye ortaligi mi yikacaktiniz? Yani kusura bakmayin ama kurdugunuz senaryolari dusune dusune dusunmeyen nisanlinizin bile aklina sokarsiniz. Siz kadin seni oksuyo mu sana nasil dokunuyor falan dediginizde onun her seansa gidip uzandiginda aklina bu gelir bence. Kendi sonunuzu kendiniz hazirliyorsunuz...

Lazerde kimse kimseyi ozellikle ellemez yada masaj yapmaz. Zaten o an aci cekiyosun ne sohbeti ne konusmasi. Cok merak ediyosan bi seans sende git gor ortami. Ama bence asiri kiskancsiniz belayi cagiriyo gibisiniz

Lazerin acısı ile adamın kıza o gözle bakacağını hiç sanmam. Kız da o yanık kıl kokusu arasında aklından başka şeyler geçireceğini sanmam. Lazer merkezleri genelde çok yoğun oluyor çalışanların tek düşündüğü işini hızlı yapıp sıradakine geçmek olur.

Kusura bakmayin ama normal degilsiniz.
Lazerci kadinlardan duydugunuz kotu hikaye var mi nedir ya ?
Onlar da cok merakliydi nisanlinizin gogsune dokunmaya
Psikolojik destek almalisiniz.
ps. desteklık bısey yok tek kıskanclıgım bu bunuda hıc acmamısım kendısıne ama lazer ortamı nasıldır cok merak edıyorum. malum mutlu son masajları duyuyoruz etrafta.epılasyonda boyle bısey varmıdır dıye kotu kotu dusunmeye basladım

En acilinden bir klinik psikologtan randevu alıp psikoterapi alman lazım senin. Bu sağlıksız düşünce yapısıyla kimse seninle ilişki sürdürmek istemez. Bunu da kendine atfetmeyip başka kızlarla alakalı sanar, depresyona sürüklenebilirsin.

Lazerde kimse kimseyi ozellikle ellemez yada masaj yapmaz. Zaten o an aci cekiyosun ne sohbeti ne konusmasi. Cok merak ediyosan bi seans sende git gor ortami. Ama bence asiri kiskancsiniz belayi cagiriyo gibisiniz
valla ıkınız rahatlattınız benı ama su mutlu son masajları varya duyyoruz sagda solda o olaylardan sonra lazerdede boyle bı ortam varmıdır dıye merk edıyorum hıcte gıtmedım

Kadın kılını alıyor yahu kılını burdan nasıl bir romantizm oluşabilir hele sizin yazdığınız baya fantazi olmuşben bikini bölgesi aldırıyorum mecbur havadan sudan sohbet ediyorsun o da hem acı yüzünden dikkatin dağılsın diye hem de garip hissetmemek için

destek al.

Şimdi seni kışkırtmak gibi olmasında 2 sene önce falan arkadaşım lazercide çalışıyordu, oraya gelen erkekler için şöyle yakışıklılar böyle vücutları var falan diyordu.
Ne desem bilemedim bende çok kıskancımdır izin vermem yani kıllı gezsin öle daha seksiiii

Evet cok kotu dusunuyosunuz.
Asiri kiskancliginiz icin psikolog dedim.
O ortami merak etmek hayra alamet degil.

Lazerle mutlu sonu ilk kez sizden duydum. Allah askina ne mutlu sonu ?
Siz ordakileri ne yerine koyuyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…