Lazerde canım yanmadı

popokula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
97
232
43
27
Kızlar merhaba geçen gün bi güzellik merkezinde ilk lazer atışım gerçekleşti buz lazerle fakat hiç acı olmadı desem yeridir arkadaşlarımın anlattığına göre onlar ilk seansta çok acı çekmişler fakat ben genitalde dahil hiç ama hiç acı hissetmedim bu arada acı eşiğim hiç ama hiç yüksek değil tam tersi düşüktür sizce bu seans ne kadar etkili olue yapan görevliye hiç acımadığınu söyledim ama ayarı yükseltmedi normal ayar dedi

Bence sor hangi ayar da bide en yüksek ayar onda ne diye ona göre anlarsın tabii ayarı doğru söylerse bazıları bilerek düşük yapıyor uzun vadeli gelmen için bide buz fayda ediyor acıyı hissettirmiyor oda olabilir bende buz ile yapdırtınca hissetmiyordum

Ben en düşük ayarıyla yaptırdım . İnanılmaz acıdı. Yandım resmen

Ben her yaptırmamda yanmak ne pişiyorum iyice kavruluyorum Kol altı, bacak bile acıyo genitali sen düşün Kızla aramızda bağ kurduk genital yaparken o kadar elini tutuyorum ki

Merhaba
Ben lazere her gittiğimde max etki alabilmek için çalışana hiç acı hissetmiyorum şunu köklesene diyorum kadın köklüyo çatur çutur ses geliyo benden artık yok denicek kadar az çıkıyor tavsiye ederim belkide ek paket satmak için az enerji veriyolardır kim bilir

Son gittim de göbek belgemde küçük bir yanik meydana geldi öyle böyle değil felaaaket yanıyor ilk seansında bende böyle bir acı yaşadığımı hatırlamıyorum 1 yıl oldu bıraktım hicbir fayda etmiyor genitslde azalan yerler tekrar çıkmaya başladı koltukaltida öyle gerçek buz lazer cihazı değilmiş zaten Başka biryere gideceğim kararsizim düzenli kuaföre ağdaya gideyim diyorum iki arada bir derece kaldım 1 yıl gittim çok iyi azaldı derken pandemi girdi tekrar cıktı sonraki seanslarda nedense bir etki alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…