lazer

Morgainn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Diğer
merhaba arkadaşlar ben özel bölgeye lazer yaptırıyorum ama lazeri yapan kız düşük dozda çalışıyor 5.seansım bitti üst kısımlarda azalma war ama aşağı kısımlarda yok.bana soğutucu al demişti canımın yanmaması için aldım şimdide yaparken hem düşük dozda yapıyor hem de sprey kullandığım için burası hiç bitmez diyor.gerçekten öyle mi bilgisi olan war mı? bir de yüksek dozda spreyle yapsa daha etkili olmaz mı? kız beni geçiştirmek istiyor olabilir mi? sonuçta dünyanın parasını werdim olumlu bir sonuç almak istiyorum.

merhaba arkadaşlar ben özel bölgeye lazer yaptırıyorum ama lazeri yapan kız düşük dozda çalışıyor 5.seansım bitti üst kısımlarda azalma war ama aşağı kısımlarda yok.bana soğutucu al demişti canımın yanmaması için aldım şimdide yaparken hem düşük dozda yapıyor hem de sprey kullandığım için burası hiç bitmez diyor.gerçekten öyle mi bilgisi olan war mı? bir de yüksek dozda spreyle yapsa daha etkili olmaz mı? kız beni geçiştirmek istiyor olabilir mi? sonuçta dünyanın parasını werdim olumlu bir sonuç almak istiyorum.
Merhaba,

Ben jelli yapılana gidiyorum adı lazer mi yoksa ıpl mi bilmiyorum. Arkadaşımın gittiği yer olduğu için bende kampanyadan faydalanarak gittim. İlk gittiğim gün bana 2 krem sattılar ama fuzuli olduklarına eminim biri emla gibi bsy özel bölge için sattılar uyusması için. Diğeride losyon tüm vucuda önce ve sonra sürülmesi içinmiş yanık yada lekeler içinmiş. Sesimi çıkarmadım aldım. Özel bölgeye uyguluyorum kremi ama ben bir uyusma hissetmiyorum. Ama banada baya az dozda uyguluyor canım yanmasın diye.... Ben 2. kere gittim benim üstler nerdeyse bitti.Aşağıda ise baya bir azalma var....

Birde istediğiniz kadar en son model lazere gidin tamamen bitmesi söz konusu değilmiş. Uzmanlarda aynı seyi söylüyor. Tek tük olsada kalıyor. 3-4 kıl için bitmedi dememek lazım. Sizin durumunuzda spreyden değildir. O saçma bir açıklama olmuş bence , aşağılar zaten kolay azalan bir bölge değil, hem renk hem kıl rengi hemde oradaki kıllar daha inatcı olabilir.Umarım kurtuluruz ve rahata ereriz.

Back