Paraya kıyacam artık da bu alex cihaz ismi mi bunu sorunca söylerler mi şu lazer diyeAlex yaptirirsan tekrarlama durumu daha az diye biliyorum.
Parana kiyacaksin.
Diger lazerlerde tekrarliyor maalesef. Tecrubeyle sabit.
Paraya kıyacam artık da bu alex cihaz ismi mi bunu sorunca söylerler mi şu lazer diye
Özel Clnc Medilife gidiyorum 3.seansım bitti bu hafta dökülmelerim de oluyor kese falan yapıyorum memnunum yani alexandrite candela kullanılıyor.Merhabalar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Ankara da yaptırıp memnun olanların tavsiye edebilceği bir yer var mı? Bir de bu kesin çözüm mü?Yani duyduğum bir tek hamilelik durumunda mı tekrarlıyormuş.Bunun dışında tekrarlamıyor değil mi?Bir de yazın tavsiye edilmiyır diye duydum böyle bir şey var mı sadece kışın mı yapılması doğru?
Clnc Medilife gittim bitti %80lik kısım memnun kaldım öneririm.Merhabalar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Ankara da yaptırıp memnun olanların tavsiye edebilceği bir yer var mı? Bir de bu kesin çözüm mü?Yani duyduğum bir tek hamilelik durumunda mı tekrarlıyormuş.Bunun dışında tekrarlamıyor değil mi?Bir de yazın tavsiye edilmiyır diye duydum böyle bir şey var mı sadece kışın mı yapılması doğru?
Merhaba simdiye kadar 6 seans yaptirdim duzenli araliklarla. Daha 2 seansim var. Koltuk altim tamamen bitti. Tum bacakta tek tuk var. Genital ustu tamamen bitti altinda cok az var. Popo arasi ve gobek cizgiside bitti. Dilerseniz yaptirdigim poliklinigi soyleyebilirim.Merhabalar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Ankara da yaptırıp memnun olanların tavsiye edebilceği bir yer var mı? Bir de bu kesin çözüm mü?Yani duyduğum bir tek hamilelik durumunda mı tekrarlıyormuş.Bunun dışında tekrarlamıyor değil mi?Bir de yazın tavsiye edilmiyır diye duydum böyle bir şey var mı sadece kışın mı yapılması doğru?
Alabalik32 gittiğiniz yerin adını ve adresini paylaşabilir misinizMerhaba simdiye kadar 6 seans yaptirdim duzenli araliklarla. Daha 2 seansim var. Koltuk altim tamamen bitti. Tum bacakta tek tuk var. Genital ustu tamamen bitti altinda cok az var. Popo arasi ve gobek cizgiside bitti. Dilerseniz yaptirdigim poliklinigi soyleyebilirim.
Ankara yaptırdım çok memnun kaldım doktoru olan bır Klınık süper bır yer sıddetle tavsıye ederımMerhabalar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Ankara da yaptırıp memnun olanların tavsiye edebilceği bir yer var mı? Bir de bu kesin çözüm mü?Yani duyduğum bir tek hamilelik durumunda mı tekrarlıyormuş.Bunun dışında tekrarlamıyor değil mi?Bir de yazın tavsiye edilmiyır diye duydum böyle bir şey var mı sadece kışın mı yapılması doğru?
Merhabalar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Ankara da yaptırıp memnun olanların tavsiye edebilceği bir yer var mı? Bir de bu kesin çözüm mü?Yani duyduğum bir tek hamilelik durumunda mı tekrarlıyormuş.Bunun dışında tekrarlamıyor değil mi?Bir de yazın tavsiye edilmiyır diye duydum böyle bir şey var mı sadece kışın mı yapılması doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?