Lazer Epilasyon Lazer

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
34
Merhabalar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Ankara da yaptırıp memnun olanların tavsiye edebilceği bir yer var mı? Bir de bu kesin çözüm mü?Yani duyduğum bir tek hamilelik durumunda mı tekrarlıyormuş.Bunun dışında tekrarlamıyor değil mi?Bir de yazın tavsiye edilmiyır diye duydum böyle bir şey var mı sadece kışın mı yapılması doğru?

Alex yaptirirsan tekrarlama durumu daha az diye biliyorum.
Parana kiyacaksin.

Diger lazerlerde tekrarliyor maalesef. Tecrubeyle sabit.

Güneşlenmemen gerekiyor. Çünkü uygulayan uzman "güneşlenirseniz birde güneş lekeleri için uzun süre lazer yaptırmanız gerekir." Dedi.
Alex yaptır. 3. Seanstan sonra kendini belli ediyor.
Yüz bölgesi için ise iğneli tavsiye ederim.
Benim acı eşiğim yüksektir ama çok acı veriyor Alex de iğneli de.
Kararlı şekilde devam edeceksen sonuca ulaşırsın
Poliklinikte yaptır güzellik merkezlerine gitme. Uzman olması gerekiyor yapan kişinin.
Birde paketlerden almamanı tavsiye ederim. Her seansta yaptıracağın bölgeyi ödersin. Belki erken bitecek o kadar yüksek meblaları bağlamanın manası yok .

Ben malatyada ozel hastanede yaptriorum 2.seanstan sonra baya azalma oldu genellikle dirsek diz yani kemik olanbolgelerde aci fazla oluo koltuk alti ve genital icin bence mukemmel ama nereye gderseniz gdin yuzde yuz sonuc olmuo guzellik merkezlerinde denemmeyin estetisyenlere yaptrin derim guzellik merkezinde yaptrip magdur olan cok

Özel Clnc Medilife gidiyorum 3.seansım bitti bu hafta dökülmelerim de oluyor kese falan yapıyorum memnunum yani alexandrite candela kullanılıyor.

Clnc Medilife gittim bitti %80lik kısım memnun kaldım öneririm.

Merhaba simdiye kadar 6 seans yaptirdim duzenli araliklarla. Daha 2 seansim var. Koltuk altim tamamen bitti. Tum bacakta tek tuk var. Genital ustu tamamen bitti altinda cok az var. Popo arasi ve gobek cizgiside bitti. Dilerseniz yaptirdigim poliklinigi soyleyebilirim.

Alabalik32 gittiğiniz yerin adını ve adresini paylaşabilir misiniz

Merhaba kızlar ben buralarda yeniyim Ankara da kizilayda gidiyorum bende kampanya buldum çok uygun geldi estetisyen kadın da güven verdi başladım. Lazerle ilgili bir kaç not paylaşmak istiyorum sadece hamilelikte değişmiyor hormon dengesizliği bu sebeple hangi lazer olursa olsun iki üç yıl sonra tek tük.cikmalar olabiliyor ki şuan %100 bitirme garantisi vermiyor tecrübeli yerler çünkü böyle birsey yok ama mevcut durumun %80 i bile iş görür benim için

Merhabalar kızlar istanbulda lazer epilasyom için nereyi önerebilirsiniz ? Etkili ve kesin bir sonuç almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ankara yaptırdım çok memnun kaldım doktoru olan bır Klınık süper bır yer sıddetle tavsıye ederım

Meşrutiyette simitçinin olduğu işhanında 5.katta epilasyon merkezi var. Sorunlu yüzüm için iğneli bile yaptırıp kurtulamamıştım. Farklı cihazları sayesinde kurtuldum Çok memnun kaldım. Bu yüzden dün tüm vücut için de fiyat aldım.
BİTİRENE KADAR .... TL kampanyalarından uzak durun diyorlar. 6.-7. Ayda hala azalmamış olarak gelen, bıkan, parayı içerde bırakan çok oluyormuş.
Bunların cihazları ile, tek atışta %50ye yakın azalma oluyor ve 3 ay boyunca kıl çıkmıyor.
İnan’ın yüzümü 2 seans + 2 kontrolde sıfırladılar.
Şimdi sıra vücutta.
Üstelik o kadar iyi bir yer ki ne zaman gitsem ya kadın ya erkek bir hasta geliyor, talep çok.
Fiyatlar da ortalama...
Seans öncesinde temiz lavabolarında yüzümü bebek şampuanı ile yıkattılar, çıkışlarda da güneş koruyucu sürdüler.
Adamlar kuaför değil, uzmanlık alanları bu. Ve muayenehane gibi açmışlar.

Merhaba ben yaptırıyorum buz lazer en son teknolojiymiş kiana güzellik merkezine gidiyorum oldukça memnunum öneririm herkese soprano ice kullanıyorlar

Valla arkadaslar nereye yaptirirsiniz bilemem ama nereye yaptirmiycaginiz hakkinda bilgi verebilirim ankara tunali elizin pastanesinin uzerinde biryer rezalet size once uygun fiyat dio kampanya dio bisekilde kaniyosunuz sonra rezalet parayi alincaya kadar hersey ilgi yok sonra tuylerde artis ve en kotusu seans aralari uzun oldugu icin tuylu tuylu baya bi geziyosunuz doktor da yok ayrica tavsiyem doktor olan biyere gitmeniz ve yine tunalida doktor tarık bey var onerebilirim arastirabilirsiniz gayet saygili seviyeli ve en onemlisi para amacli bir yer deil ve tuylerde yok olus goruyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…