• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer yaptırmaktan çekinmek

Blue sailor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
79
118
8
25
Lazer yaptırmaya karar verdim. Ağda çok acılı ve fazla zaman alıyor. Fakat tüm vücut yaptırmak istesem de özel bölgeyi es geçeceğim. Çünkü oldukça çekiniyorum. Ağda yaptırırken de bikini bölgesini kendim yapardım. Ancak yaptırmışken tam olsun istiyorum. Çevremden anlatanlar oluyor, gayet rahatlar bu konuda. Ben asla yapamam sanırım ne kadar karşıdaki de kadın olsa. Benim gibi tereddütü olan var mı? Nasıl üstesinden geldiniz?

Ben önceden kuaförde çalışıyordum daha doğrusu staj yapıyordum. Bana bile koldan, koltuk altından, bacaktan farksız geliyordu. Onlara da öyle gelir merak etmeyin. O kadar çok görüyorlar ki normalleşiyor bir süre sonra 😁

Ben önceden kuaförde çalışıyordum daha doğrusu staj yapıyordum. Bana bile koldan, koltuk altından, bacaktan farksız geliyordu. Onlara da öyle gelir merak etmeyin. O kadar çok görüyorlar ki normalleşiyor bir süre sonra 😁
Onlara normal geliyor ama bana hiç normal gelmiyor. Kız kardeşim ve annemin yanında bile giyinebilen birisi değilim. Vücudumu da fazla sevmem zaten. Fobim oluştu sanırım.

Bende çok çekiniyorum ben sizin gibi ağdayla değil jiletle alıyorum üstelik onun için daha çok utanıyorum. Ama evlenecek olursam evlenmeden önce gözümü karartıp giderim heralde

Back