• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Lazer yaptırırken kullanılacak yüksek faktörlü güneş kremi önerileriniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Amonra

Nirvana
Pro Üye
11 Şubat 2008
13.347
314
748
İstanbul
Kızlar ben 2 ay kadar önce yüz bölgem için lazere başladım. Doktorum sıkı sıkı tembihledi bronzlaşmak yok diye.
Çok beyaz tenliyim ve işim gereği genelde açık arazide güneşe maruz kalıyorum ve farkettim ki cildim koyulaşmış.
Koruma faktörü çok yüksek ve bronzlaşmamı önleyecek önerebileceğiniz ürünler var mı? Kozmetikçide o kadar çok ürün var ki kararsız kaldım. Yardımlarınız bekliyorum.

ben de bacaklarıma lazer yaptırıyorum, doktorum güneş korucuyu olarak la roche u önerdi, diğer birçok nemlendirici gibi kıl köklerini beslemediği için la roche nemlendiricisini de tavsiye etti hatta..
ben de yüzüm ve vücudum için birer la roche güneş koruyucu alıcam.. internetten baktığım kadarıyla yüz için olanı (50+ faktör) 47 tl civarındaydı..

ben de bacaklarıma lazer yaptırıyorum, doktorum güneş korucuyu olarak la roche u önerdi, diğer birçok nemlendirici gibi kıl köklerini beslemediği için la roche nemlendiricisini de tavsiye etti hatta..
ben de yüzüm ve vücudum için birer la roche güneş koruyucu alıcam.. internetten baktığım kadarıyla yüz için olanı (50+ faktör) 47 tl civarındaydı..

teşekkür ederim...
ben bekleyemedim kimseden yorum gelmeyince dün vichy capital soleil 50+ aldım yanında vücüt kremi de hediyeydi kampayadan 40 liraya aldım.şimdilik memnunum galiba.

arkadaşlar bana 80 faktörlük hamilton tavsiye etti lazer yapan bayan 40 tl civarında.Kollarıma ve yüzüme kullandım ama yüzümde biraz sivilce yaptı...

80 faktör mü maşallah..
ben vich aldım ama değiştirdim çok yoğun geldi
niveanın yüz için 50 faktörü süt gibi
daha hafif ve sivilce de yapmadı
parlama da yapmıyo çok memnunum ben

Gunes lekelerimden yillardir muzdaribim.denemedigim yontem kalmadi unitone 4 ve hamilton 80 faktor sunblock gunes losyonu aldim en son 20 gun once.sporcuyum gunesin altinda 6 saat antrenmanim var.mecburen gunes iz birakiyor.en son hamilton tavsiye etti eczaci kullandim 14 gun antrenmanlarimda fakat hamilton cilt rengini bozdu tuhaf bir siyahlik birakti tenimde.yani ne bronzlastirdi ne korudu yesil siyah bir ten birakti tavsiye etmiyorum.bir onceki kampimda dermoday kullanmistim bence leke karsiti dermoday in cilt renginde ve korumasinda daha etkili oldugunu dusunuyorum.

Back
X