• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer yaptırıpta memnun kalanlar

Kizlar bu alensandra ile lazar yaptiran bayanlar yani sizler hep beyaz tenli siyah tuylumusunuz.Kimi diyor beyaz tenliye etkili olur kimi diyor bugday tene.Hangisi Beni bi aydinlatinnnn :)

Kizlar bu alensandra ile lazar yaptiran bayanlar yani sizler hep beyaz tenli siyah tuylumusunuz.Kimi diyor beyaz tenliye etkili olur kimi diyor bugday tene.Hangisi Beni bi aydinlatinnnn :)

Ben beyaz tenliyim, seanslar bitene kadar güneşlenip tenin koyulaşması yasakmış. Görmezmiş.

Benim tenimde bugday yani cok esmer degil ama beyaz degil.Banada aleksandra yaptilar dun de.ilk yaptirdim birde simdi yorumlari okuyunca koyu tene aleksandara olmaz denilmis.Ondan sordum

Benim tenimde bugday yani cok esmer degil ama beyaz degil.Banada aleksandra yaptilar dun de.ilk yaptirdim birde simdi yorumlari okuyunca koyu tene aleksandara olmaz denilmis.Ondan sordum
Buğday tenise görür bence, teniniz koyuysa (yine görür) ama etkisi azalır

Merhaba kızlar ben bıyık için lazere başlamayı düşünüyorum ama yorumları ve çevremde yaptırıpta sonuç anlamayanları gördükçe tedirgin oluyorum. İlk defa gidecem ayrıca 1 buçuk aylık kızım var emziriyorum acaba süte zararı olur mu? Bide lazer tüyleri kısaltıp inceliyor mu yoksa bi kaç seans sonrasında tamamen mi bitiriyor. Çünkü çevrende birjaç giden arkadaşıma sordum da onların incelmiş ama tamamen bitmemiş. Sizden ricam deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Teşekkürler
Merhaba... 5-6 seans lazer yaptırdım Canım çene ve favori bölgesine.... evet biraz inceltti ama yanak bölgeme doğru yayıldı..belki birkaç tüy azalmıştır ama olmayan yerlerde çıkmaya başladı...tavsiye etmiyorum...boşuna zaman ve para kaybı... iğneleye başladım bakalım o nasıl sonuç verecek

Beyaz ten bugday ten ve siyah tuylerde etkilidir.

Koyu tende buzlazer diod veya nd yag olmalidir.

Back