Lazer Epilasyon Lazer yaptırıpta memnun kalanlar

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Merhaba kızlar ben bıyık için lazere başlamayı düşünüyorum ama yorumları ve çevremde yaptırıpta sonuç anlamayanları gördükçe tedirgin oluyorum. İlk defa gidecem ayrıca 1 buçuk aylık kızım var emziriyorum acaba süte zararı olur mu? Bide lazer tüyleri kısaltıp inceliyor mu yoksa bi kaç seans sonrasında tamamen mi bitiriyor. Çünkü çevrende birjaç giden arkadaşıma sordum da onların incelmiş ama tamamen bitmemiş. Sizden ricam deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Teşekkürler

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım varrrr

Yapacak yer dediyse ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Benim lazere gittiğim yer sütü de etkileyebilir diye yapmıyor emzirenlere.
Ewet bende sordum ama bize hamileler bile geliyor doktorlar yasaklamıyor dediler bilemiyorum

Emzirmeyle ilgili olarak fikrim yok fakat ben yaptırıp da memnun kalanlardanım. Özellikle bacaklarımda neredeyse tamamen bitti

Bir buçuk aylık bebeği emzirirken lazer yaptırmak zararlı olur ayrıca hormonlar yüzünden yaptırdığın işlemin kalıcı olacağını sanmam. Yapacak adam alacağı paraya bakar her türlü yalanı söyler, ben olsam en az üç yerle görüşürüm, ilk başta da iyi bir doktora danışırım, iki parça kıl yüzünden canım ciğerim bebeğim zarar görsün istemem.

Emzirmeyle ilgili olarak fikrim yok fakat ben yaptırıp da memnun kalanlardanım. Özellikle bacaklarımda neredeyse tamamen bitti
batık falanda kalmıyor dimi bu ağda sonrası kıl koku görünümü falanda gidiyor yani bacakta lazer sonrası bende baslicamda:)

benden size tavsıye asla ve asla yuzunuze lazer yaptırmayın
mumkunse ıgnelı epilasyon baska hıc bırsey dusunmeyın
asla faydası yok. buradakı yorumları okuyun lutfen. ınstagramda ıgnelı epilasyon ıle ılgılı sayfalar vaar bır okuyun ıstersenız
emzırme durumunu bılemedıgım ıcın yorum yapmadım

batık falanda kalmıyor dimi bu ağda sonrası kıl koku görünümü falanda gidiyor yani bacakta lazer sonrası bende baslicamda:)
Aynen öyle oluyor. Benim bacaklarım korkuçtu. Tamamının batık olduğu oluyordu. İzler, yaralar berbattı. Şimdi inanın pürüzsüz. Kıl kökü yerleri falan hiç belli değil. Tamamen pürüzsüz.

Yüz için asla lazer yaptırma,iğneli epilasyon yaptır kesinlikle

Yaklaşık 3 yıl lazer epilasyon tedavisi gördüm ama sonuçta çok birşey değişmedi.En etkili olduğu yer bacaklar ve özel bölgeler oluyor onun dışında kol göğüs bölgesi yada yüz için asla tavsiye etmem zaten eğer yüzde kıl yoğunluğu varsa mutlaka endokrinolojiye gitmende fayda var..Ben artık iğneli ile yoluma devam ediyorum. En güzeli aslında ağda...Ne varsa eskilerde var

Canım ilk maaşımın bir kısmını lazere verdim. Sınırsız seanstı. 4 yıl tüm vücut gittim. Bıyık yaptırmadım ama. Neyse Ben ne yaparsam yapayım yolunmuş tabuk gibi oluyordum ayrıca tğyler sonradan içine çıkıyordu. Neyse lazere gittim rahatladım şimdi 6 yıl oldu. Koltuk altımda tek tük çıkıyor cımbızla çekiyorum . Bacakta da öyle tek tük. Genital bölgenin üst kısmı temiz alt kısım da idare eder. Çocuk doğduktan 1.5 sene Sonra Eve lazer almayı düşünüyorum 3-4 aya bi atsam yeter herhalde

hangi aletti yaptırdıgınız lazer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…