Bana bi sorun olmaz dedilerEmzirirken lazer önerilmez hormonlar yüzünden
Yapacak yer dediyse ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Benim lazere gittiğim yer sütü de etkileyebilir diye yapmıyor emzirenlere.Bana bi sorun olmaz dediler
Ewet bende sordum ama bize hamileler bile geliyor doktorlar yasaklamıyor dediler bilemiyorumYapacak yer dediyse ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Benim lazere gittiğim yer sütü de etkileyebilir diye yapmıyor emzirenlere.
batık falanda kalmıyor dimi bu ağda sonrası kıl koku görünümü falanda gidiyor yani bacakta lazer sonrası bende baslicamda:)Emzirmeyle ilgili olarak fikrim yok fakat ben yaptırıp da memnun kalanlardanım. Özellikle bacaklarımda neredeyse tamamen bitti
Olur mu öyle şey ya, hamile biri başta kendi risk almamalı.Ewet bende sordum ama bize hamileler bile geliyor doktorlar yasaklamıyor dediler bilemiyorum
Aynen öyle oluyor. Benim bacaklarım korkuçtu. Tamamının batık olduğu oluyordu. İzler, yaralar berbattı. Şimdi inanın pürüzsüz. Kıl kökü yerleri falan hiç belli değil. Tamamen pürüzsüz.batık falanda kalmıyor dimi bu ağda sonrası kıl koku görünümü falanda gidiyor yani bacakta lazer sonrası bende baslicamda:)
Yüz için asla lazer yaptırma,iğneli epilasyon yaptır kesinlikleMerhaba kızlar ben bıyık için lazere başlamayı düşünüyorum ama yorumları ve çevremde yaptırıpta sonuç anlamayanları gördükçe tedirgin oluyorum. İlk defa gidecem ayrıca 1 buçuk aylık kızım var emziriyorum acaba süte zararı olur mu? Bide lazer tüyleri kısaltıp inceliyor mu yoksa bi kaç seans sonrasında tamamen mi bitiriyor. Çünkü çevrende birjaç giden arkadaşıma sordum da onların incelmiş ama tamamen bitmemiş. Sizden ricam deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Teşekkürler
sorun olmuyor bende emzirdim ve yaptirdim cokda memnunumBana bi sorun olmaz dediler
Merhaba kızlar ben bıyık için lazere başlamayı düşünüyorum ama yorumları ve çevremde yaptırıpta sonuç anlamayanları gördükçe tedirgin oluyorum. İlk defa gidecem ayrıca 1 buçuk aylık kızım var emziriyorum acaba süte zararı olur mu? Bide lazer tüyleri kısaltıp inceliyor mu yoksa bi kaç seans sonrasında tamamen mi bitiriyor. Çünkü çevrende birjaç giden arkadaşıma sordum da onların incelmiş ama tamamen bitmemiş. Sizden ricam deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Teşekkürler
Hemen yaptirmaliym:)))Aynen öyle oluyor. Benim bacaklarım korkuçtu. Tamamının batık olduğu oluyordu. İzler, yaralar berbattı. Şimdi inanın pürüzsüz. Kıl kökü yerleri falan hiç belli değil. Tamamen pürüzsüz.
Gerçekten mi. Kaç aylıktı bebeğinzsorun olmuyor bende emzirdim ve yaptirdim cokda memnunum
Canım ilk maaşımın bir kısmını lazere verdim. Sınırsız seanstı. 4 yıl tüm vücut gittim. Bıyık yaptırmadım ama. Neyse Ben ne yaparsam yapayım yolunmuş tabuk gibi oluyordum ayrıca tğyler sonradan içine çıkıyordu. Neyse lazere gittim rahatladım şimdi 6 yıl oldu. Koltuk altımda tek tük çıkıyor cımbızla çekiyorum . Bacakta da öyle tek tük. Genital bölgenin üst kısmı temiz alt kısım da idare eder. Çocuk doğduktan 1.5 sene Sonra Eve lazer almayı düşünüyorum 3-4 aya bi atsam yeter herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?