Lazer yaptırıp bitirenler

nefra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
62
0
86
39
Ankara
lazer epilasyon yaptırıp tamamen bitiren arkadaşlar bizi biraz bilgilendirebilirmi
hangi makine ile yaptırdıklarını
ne kadar süredir kıl tüy sorunu yaşamadıklarını
kaç seansta bittiğini
yeni yaptıracak arkadaşların nelere dikkat etmesi gerektiğini paylaşabilirlermi

bir çok konuda bir iki seanstan bahsediliyor ancak kesin bitti denen bir yoruma rastlayamadım henüz bu konuda en faydalı bilgiyi bize yaptırıp bitirenlerin vereceğini düşünüyorum

canım öncelikle kişinin kıl yapısına baglı olarak değişiyor. yani bende 7 seansta biten tedavi baskasında 5seansta bitebilir.

ben koltuk altına gidiyorum. saglık bakanlıgı onaylı sadece o işi yapan bir merkez sectim ben.

ilk gittigimde kıl tipimi incelediler. kesin olarak su kadar seansta biter denmedi. gerekli olusacak durumlardan bahsedildi. evraklar imzalandı.

bana 3 seans alex cihazı ile yapıldı. farkını gördüm epey.zaten cok cıkan yada koyu renk degildi kıl yapım. bayagı azalma oldu. gecen hafta 4.seansıma gittim. tüylerim cok cılız kaldıgı icin alex cihazının görmeyecegini söyleyip diottu sanırsam adını unutmus olabilirim onunla yaptılar tedaviyi.

yaklasık 2 seansa da bitecek. yaptırdıktan sonra günes almasını engelliyorsun. ilk 2 gün bepanthen plus sürülmesi tavsiye ediliyor. 2 gün herhangi bir stick,roll on,deodorant sürmüyorsun. hatta ilk gün sabunla bile yıkama dediler.

1 hafta sonrasında kese yapılabilir. cidden büyük rahatlık

açıkcası bende alex düşünüyorum bu konuda baya araştırma yaptım ancak kullanan arkadaşlarında fikrini almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…