- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Umarımevet ben de aynı şeyi duydum. muhtemelen açılır.
Ben yaptırdım açıyor biraz eğer açılmazsa cildiyeye gidin merhem veriyor kararma içinTüylerim için tüm vücut lazere gideceğim ama koltuk altında ve özel bölgemde siyahlık var lazer renk tonunu bayağı açıyor diyenler var bu doğru mu? Çok rahatsizim bu durumdan
Ne dereceydi karalık benimki bayağı var ama görümcemdede bayağı karalık varmış lazerden sonra aşırı memnun kaldı bembeyaz şimdi hayatta yaptığım en doğru şey lazer oldu diyor oda esmer bende bilemıyorumAçılıyor bizzat tercübe ettim
Ancak ben beyaz tenliyim jilet yüzünden kararma olmuştu şimdi bembeyaz. Ancak sanırım bazı kadınlarda doğal olarak karartı oluyormuş. Onda açılır mı bilmiyorum
Siz kullandiniz mi hic merhem kullandiysaniz faydasini gordunuz muBen yaptırdım açıyor biraz eğer açılmazsa cildiyeye gidin merhem veriyor kararma için
Yani orta derecede ne çok fazla bir karartı ne de çok çok az. grilik vardı o bölgede. Yalnız şimdi aklıma geldi ben mesela ağda yapınca da oraya o karartı gidiyordu. Dediğim gibi benim sadece jilettendi. Yine de ben açılacağını düşünüyorum oradaki karartı kıl köklerinden oluyor çünkü geneldeNe dereceydi karalık benimki bayağı var ama görümcemdede bayağı karalık varmış lazerden sonra aşırı memnun kaldı bembeyaz şimdi hayatta yaptığım en doğru şey lazer oldu diyor oda esmer bende bilemıyorum
Lazer yaptırınca rengi biraz açıldı zaten çok kara değildi sivilce için gittiğimde onu da söyledim bi öneriniz var mı dedim özel bi merhem yazdı ilaç değil dermokozmetik yeni başladım faydası oldu biraz benimki bionnex netten güvenilir bi siteden aldım bi de eczanede satılan expigment , trosyd, madecassol gibi merhemler var leke giderici daha uygun fiyatlı oluyorSiz kullandiniz mi hic merhem kullandiysaniz faydasini gordunuz mu
Evet canım beyazlatıyoTüylerim için tüm vücut lazere gideceğim ama koltuk altında ve özel bölgemde siyahlık var lazer renk tonunu bayağı açıyor diyenler var bu doğru mu? Çok rahatsizim bu durumdan
Ne dereceydi karalık benimki bayağı var ama görümcemdede bayağı karalık varmış lazerden sonra aşırı memnun kaldı bembeyaz şimdi hayatta yaptığım en doğru şey lazer oldu diyor oda esmer bende bilemıyorum
benim hamilelikte kararma olmustu ve 1 2 ton acildi suanTüylerim için tüm vücut lazere gideceğim ama koltuk altında ve özel bölgemde siyahlık var lazer renk tonunu bayağı açıyor diyenler var bu doğru mu? Çok rahatsizim bu durumdan
nereye gitmiştiniz? Şehir ve merkezin ismini semtiyle yazar mısınız acaba özelden :)Ben kararma için değil de ağda belasından kurtulduğum için kuruyorum aynı cümleyi..
Öncesinde aynı zamanda yapılsa dahi hiç bir bölgenin tüylenme zamanı birbirine uymazdı. Sürekli takip etme derdi vardı. Tatile gitmek orada dikkat etmek şarttı.
Şimdi bavulu hazırla güneş kremi al git ekstra bir şeye gerek yok.
Doğumdan sonra tek tük çıktı. Ama gittiğim merkeze ömür boyu devam etme hakkım.var neyseki. Yine gideceğim bir kaç seans..
Bence hayır.Tüylerim için tüm vücut lazere gideceğim ama koltuk altında ve özel bölgemde siyahlık var lazer renk tonunu bayağı açıyor diyenler var bu doğru mu? Çok rahatsizim bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?