Lazer Epilasyon Lazer yaptırınca ten rengi açılıyor mu?

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
53
Tüylerim için tüm vücut lazere gideceğim ama koltuk altında ve özel bölgemde siyahlık var lazer renk tonunu bayağı açıyor diyenler var bu doğru mu? Çok rahatsizim bu durumdan

Açılıyor bizzat tercübe ettim
Ancak ben beyaz tenliyim jilet yüzünden kararma olmuştu şimdi bembeyaz. Ancak sanırım bazı kadınlarda doğal olarak karartı oluyormuş. Onda açılır mı bilmiyorum

Tüylerim için tüm vücut lazere gideceğim ama koltuk altında ve özel bölgemde siyahlık var lazer renk tonunu bayağı açıyor diyenler var bu doğru mu? Çok rahatsizim bu durumdan
Ben yaptırdım açıyor biraz eğer açılmazsa cildiyeye gidin merhem veriyor kararma için

Açılıyor bizzat tercübe ettim
Ancak ben beyaz tenliyim jilet yüzünden kararma olmuştu şimdi bembeyaz. Ancak sanırım bazı kadınlarda doğal olarak karartı oluyormuş. Onda açılır mı bilmiyorum
Ne dereceydi karalık benimki bayağı var ama görümcemdede bayağı karalık varmış lazerden sonra aşırı memnun kaldı bembeyaz şimdi hayatta yaptığım en doğru şey lazer oldu diyor oda esmer bende bilemıyorum

Yani orta derecede ne çok fazla bir karartı ne de çok çok az. grilik vardı o bölgede. Yalnız şimdi aklıma geldi ben mesela ağda yapınca da oraya o karartı gidiyordu. Dediğim gibi benim sadece jilettendi. Yine de ben açılacağını düşünüyorum oradaki karartı kıl köklerinden oluyor çünkü genelde

Siz kullandiniz mi hic merhem kullandiysaniz faydasini gordunuz mu
Lazer yaptırınca rengi biraz açıldı zaten çok kara değildi sivilce için gittiğimde onu da söyledim bi öneriniz var mı dedim özel bi merhem yazdı ilaç değil dermokozmetik yeni başladım faydası oldu biraz benimki bionnex netten güvenilir bi siteden aldım bi de eczanede satılan expigment , trosyd, madecassol gibi merhemler var leke giderici daha uygun fiyatlı oluyor

Lazerden sonra büyük oranda rahatlayacaksınız baya açılır benim de ömrümde kendime yaptığım en güzel şeylerden biri

Ben kararma için değil de ağda belasından kurtulduğum için kuruyorum aynı cümleyi..

Öncesinde aynı zamanda yapılsa dahi hiç bir bölgenin tüylenme zamanı birbirine uymazdı. Sürekli takip etme derdi vardı. Tatile gitmek orada dikkat etmek şarttı.

Şimdi bavulu hazırla güneş kremi al git ekstra bir şeye gerek yok.

Doğumdan sonra tek tük çıktı. Ama gittiğim merkeze ömür boyu devam etme hakkım.var neyseki. Yine gideceğim bir kaç seans..

Benim acılmadı
Alexandre mıydı neydi öyle bi aletle 5seans gittim
Agdadan kaynaklı kararma vardı ve ilk basladıgımda neyse hala oyle
Acılmasıda sacma geliyor zaten sonucta kazıtmaya gitmiyorsun tüy köklerine vuruyorlar aynı makine bacagımada kolumada yapıldı bacagımında rengi acılsın istemezdim mesela

nereye gitmiştiniz? Şehir ve merkezin ismini semtiyle yazar mısınız acaba özelden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…