• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer yaptiranlar

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Kızlar cuma gunu alt bacağıma lazer yaptirdim simdi kil kokleri duruyor sanki jiletlemisim gibi nokta nokta siyah.sinirim bozuldu ben pürüzsüz olacak diye bekliyordum.kadına sordum onlar zamanla dokulecek kesele dedi keseledim yok banamisin demiyor oradalar bacagim full siyah noktalarla dolu. Gecici bir sey mi yaptiran bilgisi olan var mi

Evet geçici. Bacak geç dökülüyor 2 haftada ancak uzayıp dökülür.
Sakın jiletleme tekrar, kökler içinde kalır. Kese de biraz işe yarar ama pek fayda etmez. Beklersen döküldüğünü göreceksin. Lazer maalesef ilk bikaç seans sonrası hemen pürüzsüz olmuyor.

Daha çok erken 1 yıldır gidiyorum hala ilk hafta öyle oluyor bitmeden bir sonuç alamazsın hele ki daha 5 gün olmuş

Geçici tabiki :)
Biraz uzayıp dökülecek. Elinle tutunca bile gelecek kökle bağlantısı yok onların..

Merhaba ben tüm vücut gidiyorum bol bol keseleyin ilk 10 gun dokulme sureleri olur sonra ise tertemiz bit goruntu oluyor tekrar cikana kadar dokunmayın ben en iyi sonucu tüm bacaklarimdn aldim 3 seans sonrasi oldu sanirim hic cikmiyor yaklasik 4 yil olacak gidiyorum bende ki problem ozel bolge ve k.alti kararmalarim oldu nasil geciricem bilmiyorum canınızı sıkmayın

Merhaba ben tüm vücut gidiyorum bol bol keseleyin ilk 10 gun dokulme sureleri olur sonra ise tertemiz bit goruntu oluyor tekrar cikana kadar dokunmayın ben en iyi sonucu tüm bacaklarimdn aldim 3 seans sonrasi oldu sanirim hic cikmiyor yaklasik 4 yil olacak gidiyorum bende ki problem ozel bolge ve k.alti kararmalarim oldu nasil geciricem bilmiyorum canınızı sıkmayın
hangi tip lazer yaptırdınız acaba ?

Geçici, tek seferde olmaz zaten.
Seanslarınız bitince de 6 ayda bir sürekli tekrarlamak lazım lazeri.

Ilık suya bir tatlı kaşığı karbonat dökün ve onu pamukla o bölgelerde bekletin. Haftada 2,3 kere. 15 er dakika. Sonra yıkayın. Zamanla azalıyor o karartılar.

Ne yapıyorsunuz yahu :KK57: aman sakın lazer yeni yapıldığı anda keselemeyin onlar öyle gözükmesin diye. Cildiniz tahriş olur.
Lazer yapıldıktan 10 gün sonra keselenme başlar, dökülmelerde o zaman başlar ilk 10 gün kökler öyle gözükür, farklı bir müdahalede bulunup, onları koparırsanız lazerin etkisi olmaz zaten, yaptırmamışsınız gibi olur, kendiliğinden gidecek onlar..

Kızlar konu sahibinden özür dileyerek bişey sormak istiyorum.. lazer yaptırırken de ağrı oluyor mu? Sir ağdayla karşılaştıracak olursak ?

Kızlar konu sahibinden özür dileyerek bişey sormak istiyorum.. lazer yaptırırken de ağrı oluyor mu? Sir ağdayla karşılaştıracak olursak ?
acı kişiye ve yapılan bölgeye göre değişir. Mesela ben bacağımın çoğu kısmında hiçbirşey hissetmiyorum nerdeyse. Ama koltukaltına zor dayanıyorum. Başkası yapınca, bir de kısa sürünce (kendi yaptığınla kıyaslarsak) dayanıla bilir.

Aklıma takıldı şimdi. 3 ay olacak, 2 seansıma da az kaldı ama az da olsa dökülmeyen yerler var. Kese de yapıyorum. Normal mi?

Kimisi daha derinde oluyor deri altında, bu hafta seansa gideceğim 2 ay oldu ve keselendikten sonra bazıları hala tırnağımla dokunduğumda gidiveriyor, dökülmedi bu dediklerim, onlar zaten genelde seans sırasında kendiliğinden atıveriyor.
Ama mesela mevsim geçişlerinde vücudunda döngüsü değişiyor ya, benim geçen sefer kontrol seansından iki hafta sonra yine cıkmaya başlamıştı gittim söyledim ücretsiz bir seans daha geçtiler, mevsimsel döngüden ötürü olabiliyor dediler, bu süreçte sabırlı olmak gerek, en az bir yılı gözden çıkarın derim. :) tedavi gibi çünkü, bir kez yaptırayım iki ay rahat olayım değil lazer, bir sene dayanıp sonrasında sefasını çekmelik bir şey :)

Angelsa Angelsa Bana da normal gelmişti. İşte 2 3 haftaya dökülür deyince sorayım dedim.

Bide 3 4 seansta bitse tadından yenmezmiş:KK9:

Yani tabi seanslar ilerledikçe daha rahat oluyor :) birde bianda azalmıyor zaten bölge bölge azalıyor ondan sabırlı olmak lazım

Back