lazer yapan kızlar...

Alexandrite cihazı kullanıldı son 2-3 ay ıpl sanırım ona geçildi artık yüzümü görmüyordu cihazlar beni mecburen bıraktılar iyi ki bırakmışlar iğneli epilasyona geçmişim mecbur kalmasam hala her ay aynı sızıyı acıyı boşuna çekecektim:KK35:
alex yüze olmaz ki canım bizim komşu da 4-5 yıldır alexe gidiyor diyorum ona da.
hele ıpl modern ağda formatında diode ya da nd yag a gitmeliydin
iğneli de çekilecek gibi değil tek tek acıyor ayrıca dakikayla çalışıyorlar baya masraf ve acı

yüz konusunda lazer çok başarılı sonuçlar vermiyor bence.. boşu boşuna hiç gitme..

cok ozur dılerım yanlıs yazdıgım ıcın... vucuduna baslamısdı ama 3 seasda hamıle kalınca bırakmısdı demek ıstedım
anladım canım
ama sana link attım bak başına dert açma git gel o da vakit kaybı belki bacaklara olabilir ama bilemiyorum ki
bitiş garantili mi ?

anladım canım
ama sana link attım bak başına dert açma git gel o da vakit kaybı belki bacaklara olabilir ama bilemiyorum ki
bitiş garantili mi ?
karar verdım yuzume gıtmıycem vucuduma gıdıcem bacak veye genıtal bolgeme yuzumede ellemıycem maskeler var bıtkısel ınternete gormusdum
Yüzdeki tüyleri dökmek için maske tarifi:

1 Yumurta akı
Yeteri kadar mısır unu
Yeteri kadar çay şekeri (toz şeker olacak)
Hazırlanışı:Bir kaba yumurta akını koyun, üzerine yeteri kadar mısır ununu ekleyin ve yine yeteri kadar şeker ilave edin, iyice karıştırın. Tam anlamıyla karıştıktan sonra temiz cildinize sürün. Kuruyana kadar bekleyin. Kuruyunca cildinizi tahriş etmiyecek şekilde masaj yaparak soyun.

UYgulaması:Haftada 4 kez uygulayın ve farkı görün.Yorumlarınızı bekliyorum:) bbunun gıbı bunu denıycem

karar verdım yuzume gıtmıycem vucuduma gıdıcem bacak veye genıtal bolgeme yuzumede ellemıycem maskeler var bıtkısel ınternete gormusdum
Yüzdeki tüyleri dökmek için maske tarifi:

1 Yumurta akı
Yeteri kadar mısır unu
Yeteri kadar çay şekeri (toz şeker olacak)
Hazırlanışı:Bir kaba yumurta akını koyun, üzerine yeteri kadar mısır ununu ekleyin ve yine yeteri kadar şeker ilave edin, iyice karıştırın. Tam anlamıyla karıştıktan sonra temiz cildinize sürün. Kuruyana kadar bekleyin. Kuruyunca cildinizi tahriş etmiyecek şekilde masaj yaparak soyun.

UYgulaması:Haftada 4 kez uygulayın ve farkı görün.Yorumlarınızı bekliyorum:) bbunun gıbı bunu denıycem
canım bence şeker tüyü besler
hatta ev ağdasıyla almayın derler...

canım bence şeker tüyü besler
hatta ev ağdasıyla almayın derler...
lazeri arstırdım.. ve yüz için pek iyi seyler duymadım bacak ve genital bolgeme gıdıcem sadece... buna karar verdım yüzüm cok asırı degıl kendım boyle degısık yontemler denıycegım bende sızın gıbı dusunuyorum seker cogaltır bı kac maske daha buldum onları denıycem bakalım

lazeri arstırdım.. ve yüz için pek iyi seyler duymadım bacak ve genital bolgeme gıdıcem sadece... buna karar verdım yüzüm cok asırı degıl kendım boyle degısık yontemler denıycegım bende sızın gıbı dusunuyorum seker cogaltır bı kac maske daha buldum onları denıycem bakalım
ahatsız edici tüylerden kurtulmak için :
Tuyler.jpg

1) 10 gr vazelin, 30 gr lanolin ve 25 gr kırlangıç otu özünü bir tencereye koyup, içinde su kaynamakta olan başka bir tencerenin üstüne oturtarak, buharın sıcaklığıyla erimesini (benmari usulü) bekleyin.
2) Eriyince, 15 gr nişasta ekleyin, karıştırın, soğuyunca maske halinde yüzünüze sürüp, 8 saat sonra sıcak suyla yıkayın. Biraz uzun sürmekle birlikte oldukça etkili bir sistemdir. ''

ahatsız edici tüylerden kurtulmak için :
Tuyler.jpg

1) 10 gr vazelin, 30 gr lanolin ve 25 gr kırlangıç otu özünü bir tencereye koyup, içinde su kaynamakta olan başka bir tencerenin üstüne oturtarak, buharın sıcaklığıyla erimesini (benmari usulü) bekleyin.
2) Eriyince, 15 gr nişasta ekleyin, karıştırın, soğuyunca maske halinde yüzünüze sürüp, 8 saat sonra sıcak suyla yıkayın. Biraz uzun sürmekle birlikte oldukça etkili bir sistemdir. ''
Yüzdeki tüyler için maske var olan tüyler üzerine uygulanır, tüyler ağda veya diğer yöntemlerle alınmaz.

Yüzdeki Tüyler İçin Maske -1

• 10 gram vazelin
  • 30 gram lanolin
  • 25 gram kırlangıç otu (özü)
  • 15 gram nişasta
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Bütün malzemeleri bir cezveye alarak kaynamakta olan bir tencere suyun üzerine oturtun. Benmari yöntemiyle erimesini sağlayın. Eridikten sonra karışımın içine 15 gram nişasta ekleyin. Soğuk hale geldiğinde yüzünüze sürün ve 1 saat sonra yüzünüzü yıkayın.

Yüzdeki Tüyler İçin Maske -2

• 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Siyah merhem (aktarlarda satılır)
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Soğanı soyduktan sonra ince dilimler halinde kesin bir tencereye alarak ocağa koyun ve yanmaya yaklaşana kadar ısıtın. Ardından başka bir kase içine sarımsağı rendeleyin. Rendelenen sarımsağı siyah merhemle karıştırarak tüylerin üzerine sürün. Üstüne de közlenmiş haldeki soğanı ılık hale geldiğinde koyun. 3 gün üst üste aynı işlemi yapmanız gerekmektedir.

Yüzdeki Tüyler için Şeker Maskesi

• 1 adet yumurta akı
  • 1 tatlı kaşığı mısır unu
  • 1 tatlı kaşığı şeker
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Malzemelerin hepsini bir kap içinde karıştırın. Yüz bölgesinde tüy gördüğünüz kısımlara sürün. Kuruduktan sonra cildinizi tahriş etmeden soyun. Maskeyi haftada 3 kere uygulayın. Zaman geçtikçe tüylerinizin yok olduğunu gözlemleyeceksiniz. İnce tüyler üzerinde çok etkili bir maske türüdür.

canım sonuçları bildir bize bakalım işe yaracak mı?
bu topictede vardı bi tane ozon yağıyla mı ne tüyleri azalmış

kaç seans olduğunu biliyor musun , ortalama 6 diye biliyorum ama 10 yazan arkadaşlar olmuş 10 çok fazla değil mi yahu

kızlar sımdı bı tandıık lazere gıdıcekdı bı sure gıttı sonra gıdemedı parayıda hepsını yatırmısdı benım yerıme sen gıt dedı ... sızlere sorum su sımdı yuzumdekı tuylerden cok sıkayetcıyım cok bellı olmasalarda sıkayetcıyım sızce yuzume lazer yaptırmalımıyım ??? vucudumdakı tuylerım az onlaradan sıkayetcı degılım '' cok fazla tabı '' sızce yuzume dokunmayıp vucudumamı gıtmelıyım ?? vucuduma gıdersem sanırım bellı bı mıktardaha odemk zorundayım para ama yuzume gıdersem bıtene kadar ... sızce ne yapmalıyım kızlar ankara kızılayda bıyere gııdcem yuze ıpl lazer yapıyolar ban aakıl verın bılenler benımle konusuunnnn
gideceğin yere bağlı , bu soruların hepsinin cevabı orda , poliklinik mi gideceğin yer tatlım

arkadaşlar ben Özkaya tıp merkezinde yaptırdım lazerimi kesinlikle orayı tavsiye ediyorum size. alexandrite var orda çok iyi bi cihaz..

arkadaşlar ben Özkaya tıp merkezinde yaptırdım lazerimi kesinlikle orayı tavsiye ediyorum size. alexandrite var orda çok iyi bi cihaz..

85arzu
duygu0609
cansu060
aysun0683

Erkek olmana rağmen kadın olarak işaretle, 4 tane üyelik al ! ipl ipl ne alexandritesi !

Bu ne perhiz ? bu ne lahana turşusu....

slm arkadaşım ben kızılay mesruyıyet caddesinde BİLTIP POLİKİNLİGİ ni öneririm.cihaz alex kullanılıyor.seasn sayısı cok kısa .muamele cok ıyı calısan personel dr vs .ınanın ben cok memnun kaldım cok kişide tavsıye ettımm.uğramakta fayda var

Back