lazer yapan kızlar...

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
118
Yer
Amasya
kızlar sımdı bı tandıık lazere gıdıcekdı bı sure gıttı sonra gıdemedı parayıda hepsını yatırmısdı benım yerıme sen gıt dedı ... sızlere sorum su sımdı yuzumdekı tuylerden cok sıkayetcıyım cok bellı olmasalarda sıkayetcıyım sızce yuzume lazer yaptırmalımıyım ??? vucudumdakı tuylerım az onlaradan sıkayetcı degılım '' cok fazla tabı '' sızce yuzume dokunmayıp vucudumamı gıtmelıyım ?? vucuduma gıdersem sanırım bellı bı mıktardaha odemk zorundayım para ama yuzume gıdersem bıtene kadar ... sızce ne yapmalıyım kızlar ankara kızılayda bıyere gııdcem yuze ıpl lazer yapıyolar ban aakıl verın bılenler benımle konusuunnnn

kızlar sımdı bı tandıık lazere gıdıcekdı bı sure gıttı sonra gıdemedı parayıda hepsını yatırmısdı benım yerıme sen gıt dedı ... sızlere sorum su sımdı yuzumdekı tuylerden cok sıkayetcıyım cok bellı olmasalarda sıkayetcıyım sızce yuzume lazer yaptırmalımıyım ??? vucudumdakı tuylerım az onlaradan sıkayetcı degılım '' cok fazla tabı '' sızce yuzume dokunmayıp vucudumamı gıtmelıyım ?? vucuduma gıdersem sanırım bellı bı mıktardaha odemk zorundayım para ama yuzume gıdersem bıtene kadar ... sızce ne yapmalıyım kızlar ankara kızılayda bıyere gııdcem yuze ıpl lazer yapıyolar ban aakıl verın bılenler benımle konusuunnnn
bence sakın gitme IPL modern ağda gibi bir şey
sonuç alan duydum ama yüz önemli kötüleyen de çok duydum
özellikle yüz çok geç cevap veren bir bölge
6-8 seans gibi bir sürede cevap alman mümkün değil
IPL en geri kalmış makinelerden
ben yüzüme nd yag yaptırdım hala bitmedi
ki yüz için nd yag en uygunu
bulaşma derim
sen şimdi arkadaşından satın mı alacaksın yoksa arkadaşın bedava sana mı devretti?
kızılaya da pek güvenme
orda hep güzellik merkezi var
poliklinik olduğunu düşünmüyorum özelden ismini yazar mısın belki biliyorumdur?
bir de arkadaşın neden gitmekten vazgeçti?

bence sakın gitme IPL modern ağda gibi bir şey
sonuç alan duydum ama yüz önemli kötüleyen de çok duydum
özellikle yüz çok geç cevap veren bir bölge
6-8 seans gibi bir sürede cevap alman mümkün değil
IPL en geri kalmış makinelerden
ben yüzüme nd yag yaptırdım hala bitmedi
ki yüz için nd yag en uygunu
bulaşma derim
sen şimdi arkadaşından satın mı alacaksın yoksa arkadaşın bedava sana mı devretti?
kızılaya da pek güvenme
orda hep güzellik merkezi var
poliklinik olduğunu düşünmüyorum özelden ismini yazar mısın belki biliyorumdur?
bir de arkadaşın neden gitmekten vazgeçti?
arkadasım halm gıdıyodu ama hamıle oldugu ıcın bırakdı benım yerıme guzellık merkezıne sen gıt ve ıstedıgını yap dedı sadece bıyık ve vucudamı gıtsemkı cok kararsızım

arkadasım halm gıdıyodu ama hamıle oldugu ıcın bırakdı benım yerıme guzellık merkezıne sen gıt ve ıstedıgını yap dedı sadece bıyık ve vucudamı gıtsemkı cok kararsızım
bıyıkta da leke kalabilir çok iyi araştır
yapan doktor mu yer klinik mi bunlar önemli
arkadaşın sana bedava verdi anladığım kadarıyla??

Ben cenem icin gitmistim de benim baya yogundu. Gecti bitti sukur.
Bence tuylerin inceyse gitme.

evet bedava verdı bende korkuyorum vucudumamı gıtsem cok kararsızım yuzume elletmıyım vucudum agıdıyım dıyorum
bitene kadar mı?? ben ne desemde sen gidecek gibisin klinik mi güzellk merkezi mi bunları bilmen lazım

Alexandrite ile yapildi. 10 seansta bitti. Tabi benim baya sakal kalinligindaydi, simdi tuycuk gibi cikiyorlar cikanlar.
alex yüze sakıncalı daha da arttırma riski var ama sizin kalın diye fayda etti sanırım geçmiş olsun
darısı başıma benmde %70 azaldı bakalım

bitene kadar mı?? ben ne desemde sen gidecek gibisin klinik mi güzellk merkezi mi bunları bilmen lazım
ya vucudum cok onemlı degıl ama yuzume karsı takıntım var korkuyorum yuzumde kalır dıye arkadasım 3 seansa gıtmısdı vucuduna bırakmısdı

alex yüze sakıncalı daha da arttırma riski var ama sizin kalın diye fayda etti sanırım geçmiş olsun
benım yuzumdekıler ınce ama cenemde tek tuk cıkıyo ve ben cok rahatsız oluyorum kızlar bı care bulun banaa ne yapmalıyım

Lazer illa yaptıracaksanız Alexandrite cihazını öneririm o da kalın tüyleri olan insanlar için güzel bir yöntem fakat benim önerim 8 yıl yüzü lazer görmüş bir insan olarak en iyi çözüm yüz için iğneli epilasyondur. 8 sene sonrasında bıraktığımda olduğu gibi çıktılar sadece fark olarak artık oldukça incelmiş yayılmış bir şekilde iğneli epilasyon uzmanıma gittiğimde yüze pek lazeri önermediklerini söyledi ama ben çok geç kalmıştım 5 seanstır iğneliye gidiyorum inşallah bunda sonuç alacağım :KK51:Pko hastasıyım etkisi var sadece daha uzun süre gitmem gerekiyor ama bu lazer gerçeğini değiştirmez bir de hangisini yaptıracaksanız yaptırın ama kuaför gibi yerlere gitmeyin hastane olur özel poliklinik olur uzmanlar tarafından yaptırın güvenilir yerler tercihiniz olsun:)

Kaçıncı seanstasın?
Geç sonuç alınıyor işte yüz bölgesinde. Eski halini düşündükçe yeni haline şükrediyorum. İz falan bırakmadı çok şükür. Ben korktum ilk başta ama düğünüme bir ay kala tek çarem buydu :KK48:

Lazer illa yaptıracaksanız Alexandrite cihazını öneririm o da kalın tüyleri olan insanlar için güzel bir yöntem fakat benim önerim 8 yıl yüzü lazer görmüş bir insan olarak en iyi çözüm yüz için iğneli epilasyondur. 8 sene sonrasında bıraktığımda olduğu gibi çıktılar sadece fark olarak artık oldukça incelmiş yayılmış bir şekilde iğneli epilasyon uzmanıma gittiğimde yüze pek lazeri önermediklerini söyledi ama ben çok geç kalmıştım 5 seanstır iğneliye gidiyorum inşallah bunda sonuç alacağım :KK51:Pko hastasıyım etkisi var sadece daha uzun süre gitmem gerekiyor ama bu lazer gerçeğini değiştirmez bir de hangisini yaptıracaksanız yaptırın ama kuaför gibi yerlere gitmeyin hastane olur özel poliklinik olur uzmanlar tarafından yaptırın güvenilir yerler tercihiniz olsun:)
yüz bölgenize hangi makine kullanıldı.??

yüz bölgenize hangi makine kullanıldı.??

Alexandrite cihazı kullanıldı son 2-3 ay ıpl sanırım ona geçildi artık yüzümü görmüyordu cihazlar beni mecburen bıraktılar iyi ki bırakmışlar iğneli epilasyona geçmişim mecbur kalmasam hala her ay aynı sızıyı acıyı boşuna çekecektim:KK35:

Kaçıncı seanstasın?
Geç sonuç alınıyor işte yüz bölgesinde. Eski halini düşündükçe yeni haline şükrediyorum. İz falan bırakmadı çok şükür. Ben korktum ilk başta ama düğünüme bir ay kala tek çarem buydu :KK48:
10 seans gittim canım 10 da rutüş ilk 3 seansta % 50 gitti müthiş azaldı
bende daha önce ağda ve iple aldığımdan sakal sakal olmuştu
şimdi normal tüy formatında
normal herkeste olanlar gibi
az belli oluyor ama batacak kadar değil kesinlikle
önceden sert sertti.
doktora yaptırıyorum ben
4-5 seans daha gelmen lazım dedi
ben şehir değiştirdim işte
okuduğum yerde yaptırıyordum iz falan olmadı çok şükür baya iyi bir yerdi 3 saat uzaklıkta iyi yer bulamazsam mecbur otobüsle gidip geleceğim
ama rutüşa gidemem git gel baya masraf açar sadece seansa giderim

Back