- Konu Sahibi EdaTheKitty
Arkadaşlar ben İstanbulda okuyorum.Burada birkaç ay önce iğneli epilasyona başladım.Yüzümde çok bi problem yoktu.Sadece çene bölgemde birkaç tane boynumda 2 tane kıl vardı.İğneli epilasyona yaklaşık 1,5 ay filan gittim.Sonra araya yaz tatili girdi.Bana gittiğim yerdeki kadın yüzünde bi kaç tane kıl var onlardan temizlenir yaza rahat girersin dedi geri kalan için de yazdan sonra devam edersin dedi.Fakat yaz tatili başlar başlamaz yüzümde tekrar belirmeye başladılar ve eskisinden çok daha gür ,aşırı derecede uzun çıktı.Aynaya bakamıyorum.Zaten benim çok fazla kıl takıntım var ve ailem çok kıllı.Her yerimde çok kıl yok fakat çıkanlar aşırı derecede gür ve uzun çıkıyor.İnsanların olduğu yerlere çıkmaya utanıyorum.Gittiğim yere güvenemiyorum.Bi de bu yıl özel yurda çıktım.Sürekli epilasyona verecek param yok.Evdeki kardeşimin bile alay konusu oldum.Vücudumdan nefret ediyorum.Bi de ben tıp fakültesinde okuyorum.Bu sene derslerim inanılmaz ağır olacak.Epilasyona gitmek için ne kadar vakit bulurum onu da bilemiyorum.Anneme söylediğimde bunu mu kafana takıyon diyip hiç dikkate bile almadı her gün ağlıyorum.Yüzüm de epilasyondan sonra çıkanların uzunluğuna inanamazsınız.Özel bölgedeki gibi.Hem para verdim hem olandan da oldum şimdi ben ne yapayım?Annem beni burda psikoloğa bile götürdü zorla.İnsanlara derdimi bile söyleyemiyorum.Çok kötüyüm.