- 28 Temmuz 2013
- 224
- 77
- 53
- Konu Sahibi EdaTheKitty
-
öncelikle çok teşekkür ederimson bir kaç sorum olacak lazerde seanslar arası kıllı mı geziyoruz? çanakkalede lazer, iğneli için bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
arkadaşlar bana da yorum yapın lütfen.
lazere başladım genıtal bölge sadece ve seans bası 150 tl.
suan 1 seans ve 1 kontrole gıttım sankı seans 15 derece kontrol 5 derece gıbıydı.
ne kadar sürer dedım 10 seans falan dedi...
senınkısı kaç seans sürdü dedim 4 dedi.yuksek yaptım ben dedi.
yanı bizi çekebilmek için sankı ısıyı düşük veriyorlar.
burda bırısı bahsedıyor 2 seansta genıtal bitti dıyor...
valla tereddütte kaldım başka yere mı gıtsem??
öncelikle çok teşekkür ederimson bir kaç sorum olacak lazerde seanslar arası kıllı mı geziyoruz? çanakkalede lazer, iğneli için bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
pekala o zaman bacak ve bikini bölgesi için lazere başlayacağım
peki göbek ve sırt bölgesi için lazer uygun mudur sizce? çok uzun sürer mi?
Bacak ve bikini bölgesine gitmeden önce o bölgeleri hep jiletle epey kalın olan kıllarda inanılmaz iyi sonuç veriyor lazer. Göbek ve Sırt için bilgim yok ama çok rahatsızlık vermiyor ise hiç başlama derim .Hadi bacak ve genetial için gerekli gerçekten büyük bir rahatlık ama göbek bölgesi o kadar göze batmaz ki , siz bilirsiniz ama birde o bölgede ki kıllar daha ince kontrol edipte yapmaya bilirler.Kıl yapısına da bakıyorlar merkezde.
benim göbek ve sırt tüylerim siyah epey de çoklar yani tek tük değil o yüzden bikini giyemiyorum, saçımı toplayamıyorum. yani hiç normal değilleracaba doğum kontrol hapına mı başlasam bilemedim çünkü göğsümde de biraz çıkıyorlar
merhaba arkadaşlar öncelikle, forumda da çok gezindim fakat hala kafamda cevapsız sorular var ve birisi bana yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim
lazere başlamayı düşünüyorum. hastane mi tercih etmeliyim, güzellik salonu mu?
göbek ve sırt tüylenmem çok fazla, seansları ne kadar sürer, yani kaç ay kaç yıl? ayrıca sırtımda ve omzumda sivilceler, lekeler var lazer bunlara etki eder mi? ve lazere başladığımda seanslar arasında tüylerin iyice çıkması mı bekleniyor, eğer öyleyse kışın yaptırıp bitirebiliyor muyuz?
yüzüm için iğneli düşünüyorum, yanak bölgem için.
daha önce hiç bir şekilde aldırmadım, çok kalın değiller. ne kadar sürede biter ve iğne izleri ne kadar sürede geçiyor?
vereceğiniz cevaplar çok önemli şimdiden herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?