• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer süresinde kılların temizliği

Yoncisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
4
0
1
30
Arkadaslar lazer tedaviye basladim bende ikinci seansa gidicem 2 3gun once kisaltma makinesiyle temizle gel dediler ben bu makineyi nerden alicam oneriniz var mi internette de bulamadim lutfen acil yardim

Arkadaslar lazer tedaviye basladim bende ikinci seansa gidicem 2 3gun once kisaltma makinesiyle temizle gel dediler ben bu makineyi nerden alicam oneriniz var mi internette de bulamadim lutfen acil yardim

Ilk defa duyuyorum. Yok öyle kısaltma makinesi falan.Lazer öncesi ya jiletle alınır ya traş makinesi ile..

Ozel bi klinikte uzman doktor tarafindan yapiliyo ve asla jilet kullanmamam gerektigini soyledi ayrica koku uyarici yontemlerden de uzak durulmasi gerekiyomus lazer suresinde. Bu yuzden sadece kisaltma makinesi kullanip gitmem en dogrusuymus. Bunu ilk duyan ben miyim? Sasirdim suan

Ozel bi klinikte uzman doktor tarafindan yapiliyo ve asla jilet kullanmamam gerektigini soyledi ayrica koku uyarici yontemlerden de uzak durulmasi gerekiyomus lazer suresinde. Bu yuzden sadece kisaltma makinesi kullanip gitmem en dogrusuymus. Bunu ilk duyan ben miyim? Sasirdim suan
6 seansım bitti bende özel hastanede yaptırıyorum ama bende bunları ilk duyduö. Jilet kalınlaştırıyorki makine görsün uçlarını diye.
Siz bilin.

Banada hep jiletle dediler seanslara gitmeden önce.
Trimmer gibi bişey sanırım size dedikleri kalınlaştırmadan kısaltma yapan bildiğin traş makinası ...

Cok tesekkur ederim yanitlariniz icin benim gibi bunu duyanlari da bekliyorum nasik bi makine aldilar oneri icin

Yok boyle bir sacmalik. Lazer seanslari boyunca hep gitmeden 2 gun once jiletle aldim.

Bildiğimiz traş makinaları varya erkeklerin kullandığı saç için onlardan bahsediyorlar tüm büyük elektronik mağzalarda bulunur.

Kısaltma makinası dedigi işte şöyle bir alet
search

Screenshot_20180217-142840.png
Benim acemiligime geldi , yirmi liraya sattılar ama aynısı 'kulak kılı makinası' diye beş liraya satılıyor her yerde (eskiden birmilyoncu denen yerlerde)
Ben de uzun süre kullandım ama çok saçma geldi sonradan. Hele geniş bölgelere eziyet yani o makina-bitmek bilmiyor. Lazerden beş gün kadar önce jiletle al-lazer gününe kadar çıkar zaten ( kıllarının çıkma hızına göre sen bilirsin kaç gün önce Alman gerektiğini)

Kısaltma makinası dedigi işte şöyle bir alet
search

Eki Görüntüle 2112372
Benim acemiligime geldi , yirmi liraya sattılar ama aynısı 'kulak kılı makinası' diye beş liraya satılıyor her yerde (eskiden birmilyoncu denen yerlerde)
Ben de uzun süre kullandım ama çok saçma geldi sonradan. Hele geniş bölgelere eziyet yani o makina-bitmek bilmiyor. Lazerden beş gün kadar önce jiletle al-lazer gününe kadar çıkar zaten ( kıllarının çıkma hızına göre sen bilirsin kaç gün önce Alman gerektiğini)
Cok tesekkurler lazere bir kac ay ara vermem gerekti bu surede ozellikle vajina bolgesine tekrar jiler surmek istemiyorum. Tekrar baslayana kadar boyle bi aletle vajina bolgemi idarr edebilirim sanirim cok tesekkurler

Evet, jileti sadece ilk seansa gelirken bir gün öncesi yapılmasını istiyorlar, sonraki seanslarda kısaltma makinasıyla kısaltılması gerekiyor, çünkü amaç kıl köklerinin tamamen kalınlaşması değil eğer her seansta jilet kullanılırsa bitmez. Buz lazer için geçerli bu, ama bana maalesef kendileri 150₺ fiyata sattılar daha ucuzları da var.

Bende lazere gidiyorum buz lazer.3 seanstayım baya azaldı tüylerim ne zaman biter sizce tahminen kaç seansta

Back