Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki devam etmeli miyim normal miÜzülmeyin ya bu büyük ihtimal tahriş olan kıl köklerinizin yanması. Diğer türlü lazer yanığı daha kötü oluyor. Soymayın siz bunları, güneş kremi sürün leke kalmaz
Buz lazer alexamder miydi markası öyle bişiHangi tür cihaza gidiyorsunuz bilmiyorum ama ben diode lazere gidiyorum. Seans öncesi jiletle temizliyorum kılları, eğer herhangi bir tahriş veya kesik varsa o bölgeleri daha düşük atışlarla geçiyor. Sizde öyle yapabilirsiniz. Birde acı, sızlanma, yanma, batma hissi olduğu an yapan kişiyi uyarın, uygun dalga boyu seçer.
Güneş kremiyle koruyun bişey olmaz, korkmayın. Normal lazer yanıkları daha farklı ve büyük boyutlarda oluyor. Bunlar tahrişlerden kaynaklı olanlar. Geçmiş olsunBuz lazer alexamder miydi markası öyle bişi
TeşekkürlerGüneş kremiyle koruyun bişey olmaz, korkmayın. Normal lazer yanıkları daha farklı ve büyük boyutlarda oluyor. Bunlar tahrişlerden kaynaklı olanlar. Geçmiş olsun
Fotoğrafları silmişsinizmanikkk manikciğim noldu neyi beğenmedin
Evet bende öyle yaptım tanıdık olmasına bakmadım değiştirdim teşekkür ederimbence baska bir yere gecis yapin