- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi Evham Perisi
-
hah işte bende o konuda tam bilgi sahibi değilim. eminim bilen arkadaşlar yorum yapacaktırYok agda denemedim asLinda benim sadece çene bölgem dik ve siyah sekilde çıkmıştı doğum kontrol hapı yüzünden bende lazer yaptırmak istedim gitmişken tüm yüz yapılsın dedim yanaklarda gri ve sari olan tuyler mevcuttu su an rahatsiz degilim ama 3.5 ayda hepsi çıkar miydi artış ne şekilde olur onu bilemiyorum
bunu biz bilemeyiz hormonlara gore degisir.
ne tur bir klavye kullaniyorsunuz bu arada? sadece L harflerini buyutmek icin ozel bir caba mi harcadiniz? sadece merak ettim.
Kız suss güldürmeee gece gece koptum zaten tam cinnet sonrası çekilmiş gibidikkatli bakma kız çocuğun benzer menzer alimallah
Yarım bırakınca tüylerin arttığı gibi.Pekii yapmıyorum:)
Nasıl birşey duymadınız:)
Ya buna çok güldüm bende merak ettimbunu biz bilemeyiz hormonlara gore degisir.
ne tur bir klavye kullaniyorsunuz bu arada? sadece L harflerini buyutmek icin ozel bir caba mi harcadiniz? sadece merak ettim.
hah işte bende o konuda tam bilgi sahibi değilim. eminim bilen arkadaşlar yorum yapacaktır
Yarım bırakınca tüylerin arttığı gibi.
Ama bir iki kez koluma denetmiştim sanki daha uzun gibiler geldi şimdi. Algıda seciciliktir inşallah.
Sakal sanmıyorum yaUzun olması değil de siyah ve sakal çıkması sıkıntı çok tırstım ya başlarken artacağı konusunu bilmiyodm
Bizi güldurdünüz Allah da sizi güldürsün cildiye doktoruna gidin benceArkadasLar ben yüzüm için Lazer epiLasyona başvurdum nerden vurdum biLmiyorum ve 4 seans 2 kontroL sekLinde gittim sonra aşırı siviLceLenmeden doLayı bıraktım ve devam edemedim . Şimdi biLenLerden öğrenmek istediğim şu ki Lazerin yuzdeki tuyLeri artırma etkisi varmış ben gitmeyeLi 3.5 ay oLdu ve tüyLerim var ama çok kaLın değiL bütün tüyLer ne zaman çıkar ve ne kadar cogaLacagı ne zaman beLLi oLur
Sakal sanmıyorum ya
Kim dedi bunu
Bizi güldurdünüz Allah da sizi güldürsün cildiye doktoruna gidin bence
kesin amatör rap de gircek icin isineee
58 yavuzz - LeLe sakine yow yow
ins birsey olmaz yüzüne sivilce olayini cok duydum
Evet hemde sivilceye baktirinNe için artış olur mu diye mi
Evet hemde sivilceye baktirin
Gittiğin lazer sistemi nedir gerçek orijinal lazere mi gidiyorsun ipl sisteme gidiyorsan onlar gittiğin sürece tüylerin azalır bıraktığın an geri gelir bir tür modern ağda diyebilirsin o lazer türüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?