• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer sonrası tüyler artarmı ?

Evham Perisi

❣ Peygamber sünnetidir: SEVMEK ❣
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
823
19.498
488
29
ArkadasLar ben yüzüm için Lazer epiLasyona başvurdum nerden vurdum biLmiyorum ve 4 seans 2 kontroL sekLinde gittim sonra aşırı siviLceLenmeden doLayı bıraktım ve devam edemedim . Şimdi biLenLerden öğrenmek istediğim şu ki Lazerin yuzdeki tuyLeri artırma etkisi varmış ben gitmeyeLi 3.5 ay oLdu ve tüyLerim var ama çok kaLın değiL bütün tüyLer ne zaman çıkar ve ne kadar cogaLacagı ne zaman beLLi oLur:(

Ben yuzume yaptirdim ozellikle faul deniyor ya o kisima 4 yil oldu tuylenme yok hala kalin sac gibiydi. Ben memnun kaldim sivilcem olmadi ayrica

Ben bitiremeden yarim birakmak zorunda kaLdim artıyor dedikLeri için hergun acaba arttı mi sakaLa mı döndü diye bakmadan edemiyorum çok teşekkür ederim :)
Ben yuzume yaptirdim ozellikle faul deniyor ya o kisima 4 yil oldu tuylenme yok hala kalin sac gibiydi. Ben memnun kaldim sivilcem olmadi ayrica

Yok agda denemedim asLinda benim sadece çene bölgem dik ve siyah sekilde çıkmıştı doğum kontrol hapı yüzünden bende lazer yaptırmak istedim gitmişken tüm yüz yapılsın dedim yanaklarda gri ve sari olan tuyler mevcuttu su an rahatsiz degilim ama 3.5 ayda hepsi çıkar miydi artış ne şekilde olur onu bilemiyorum 😭😭
ayy ben şahsen nefret ediyorum. çünkü 12 13 yaşında uğraşıyordum öyle şeylerle 🤦‍♀️
konuya gelecek olursak ağda denedin mi hiç ağda diğer yerdeki tüyleri azaltıyor ama yüzde kullanılır mı onu bilemem

Back