- Konu Sahibi zindandelen
-
ben de epilatörle aldığımda olandan daha fazla sivilcelenme olduğu için üzüldüm:-( sen hangi lazer çeşidiyle yaptırdın?
ya arkadaşlar sizi okuyunca ben de sivilcelerimin lazerden sonra çıktığını ve lazer nedeniyle olduklarını anladım...adettendir falan diyordum ama 1 aydır lazerden aleandrite )beri yüzüm kırmızı iltihapsız sivilcelerle doldu aynı zamanda kıllarımda aynen yerinde son seans ndiag lazer yapılar fakat kıllar aynen olduğu gibi üsüne ergen gibi sivilcelendim ...ne olcak şimdi...bir de kabuk kabuk dökülüyorlar siz dede öyle mi oldu...geçirebilen var mı bu sivilceleri...lazer sonrası sivilcelenen oldu mu hiç ???
bacağımın üst kısmındaki tüyleri epilatörle aldığımda sivilceler çıkardı bi kaç tane ve izleri zor geçerdi. lazerin bu duruma çözüm olacağını düşünmüştüm ki lazer yaptırdıktan sonra da aynı yerlerde yine sivilcelenme oldu sivilceler iltihapsız, kırmızılar ve lazerden üç dört gün sonra oluştular ve zamanla fazlalaştılar Ben ağda ve epilatör sonrası oluşan sivilcelenmenin lazer epilasyon sonrası olmayacağını zannediyodum
alexandrite ile yaptırdım ve ilk kez lazer yaptırdım benzer bi durumla karşılaşan var mı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
ben de de sivilcelenme oldu alexandrite lazer ile ve 2 aydır geçmediler geçirebilen oldumu sivilceleri ne kullanmalıyımlazer sonrası sivilcelenen oldu mu hiç ???
bacağımın üst kısmındaki tüyleri epilatörle aldığımda sivilceler çıkardı bi kaç tane ve izleri zor geçerdi. lazerin bu duruma çözüm olacağını düşünmüştüm ki lazer yaptırdıktan sonra da aynı yerlerde yine sivilcelenme oldu sivilceler iltihapsız, kırmızılar ve lazerden üç dört gün sonra oluştular ve zamanla fazlalaştılar Ben ağda ve epilatör sonrası oluşan sivilcelenmenin lazer epilasyon sonrası olmayacağını zannediyodum
alexandrite ile yaptırdım ve ilk kez lazer yaptırdım benzer bi durumla karşılaşan var mı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
ben cildiyeye gittim kizlar doktora anlattim lazerden oldugunu oda anladi zaten gittigimde cok tahris olmus dedi cilt kurutucu bi krem verdi 15 gun kullaniliyor dolapta saklaniyor adini su an hatirlayamiyorum bitti attim kutusuyla birlikte benim sivilcelenmemi o gecirdi sizde bi doktora gidin cekmeyin o sivilceleri ama tuylerimle kaldim bursada diod lazer kullanilan bi merkez ariyorum su anda giden tavsiye edebilecek varsa paylasabilirmi lutfen biktim artik sunlardan...
ben cildiyeye gittim kizlar doktora anlattim lazerden oldugunu oda anladi zaten gittigimde cok tahris olmus dedi cilt kurutucu bi krem verdi 15 gun kullaniliyor dolapta saklaniyor adini su an hatirlayamiyorum bitti attim kutusuyla birlikte benim sivilcelenmemi o gecirdi sizde bi doktora gidin cekmeyin o sivilceleri ama tuylerimle kaldim bursada diod lazer kullanilan bi merkez ariyorum su anda giden tavsiye edebilecek varsa paylasabilirmi lutfen biktim artik sunlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?