• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer sonrası sivilcelenme

zindandelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
357
0
46
İstanbul
lazer sonrası sivilcelenen oldu mu hiç ???
bacağımın üst kısmındaki tüyleri epilatörle aldığımda sivilceler çıkardı bi kaç tane ve izleri zor geçerdi. lazerin bu duruma çözüm olacağını düşünmüştüm ki lazer yaptırdıktan sonra da aynı yerlerde yine sivilcelenme oldu sivilceler iltihapsız, kırmızılar ve lazerden üç dört gün sonra oluştular ve zamanla fazlalaştılar Ben ağda ve epilatör sonrası oluşan sivilcelenmenin lazer epilasyon sonrası olmayacağını zannediyodum
alexandrite ile yaptırdım ve ilk kez lazer yaptırdım benzer bi durumla karşılaşan var mı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

bende oldu koltukaltında
ama benim ağda sonrası da oluyodu. ama yinede ağdaya nazaran daha az oldu

çok enteresan ya bende de epilatör sonrası olurdu ama lazerden sonra olacağını hiç sanmıyodum lazerin kıl kökü iltihabına çözüm olduğunu duymuştum aynı batıklara çözüm olduğu gibi. kafamçokkarıştı
her lazer yaptırdığında oluyo mu sivilcelenme yoksa zamanla azalıyo mu??:uhm: gerçi kıllar bitince nasıl olsa bu dertten kurtulucaz diyebilirsin ama benim kıllarım pek kalın değil geride kıl kalacaktır muhakkak bi de bende epilatörle olduğundan fazla sivilcelenme oldu :-(

benım de kollarımda biraz oldu uygulamadan bır hafta snr cıktı ben kollarımı sir ağda ıle aldırdıgımda da oluyordu ama agdaya göre cok cok az oldu gecer dıye düşünuyorum kafama takmıyorum:)

ben de epilatörle aldığımda olandan daha fazla sivilcelenme olduğu için üzüldüm:-( sen hangi lazer çeşidiyle yaptırdın?

Son düzenleme:
tüylerim döküldü benım cnm hıc yok kolumda senın dokulmedı mı?

kollarımın dökülmemesi önemli değil uzadılar hiç değilse zaten koluma ndyag yapmışlardı onda ilk seansta hemen dökülme olmadığını bi kaç yerden duymuştum gittiğim yer de kollarında şimdilik pek dökülme olmayacak sakın etki etmedi diye düşünme dedi ona rağmen kollarımdakiler epey döküldü uzayanlardan bi kısmı da elimle çektiğimde elimde kalıyo fakat bacağımı alexandrite ile yaptılar ve 15 gün sonra hepsi dökülecek dediler bacağım hiç dökülmedi dökülmeden evvel uzayarak kıllar kendini dışarı atması gerekirdi ama benimkiler nokta nokta kaldılar ne uzuyolar ne dökülüyolar ben bacağımdan dertliyim yani canım kolumdan değil

ben yuzume alexandrite yaptirdim ve yaptirdigim yerler sivilce dolu yuzumu mahvettim resmen hem tuylu hem sivilceli oldu napicam bilmiyorumm:(

bacağımın üst kısmındaki tüyleri epilatörle aldığımda sivilceler çıkardı bi kaç tane ve izleri zor geçerdi. lazerin bu duruma çözüm olacağını düşünmüştüm ki lazer yaptırdıktan sonra da aynı yerlerde yine sivilcelenme oldu sivilceler iltihapsız, kırmızılar ve lazerden üç dört gün sonra oluştular ve zamanla fazlalaştılar Ben ağda ve epilatör sonrası oluşan sivilcelenmenin lazer epilasyon sonrası olmayacağını zannediyodum
alexandrite ile yaptırdım ve ilk kez lazer yaptırdım benzer bi durumla karşılaşan var mı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
ya arkadaşlar sizi okuyunca ben de sivilcelerimin lazerden sonra çıktığını ve lazer nedeniyle olduklarını anladım...adettendir falan diyordum ama 1 aydır lazerden aleandrite )beri yüzüm kırmızı iltihapsız sivilcelerle doldu aynı zamanda kıllarımda aynen yerinde son seans ndiag lazer yapılar fakat kıllar aynen olduğu gibi üsüne ergen gibi sivilcelendim ...ne olcak şimdi...bir de kabuk kabuk dökülüyorlar siz dede öyle mi oldu...geçirebilen var mı bu sivilceleri...

ben de de sivilcelenme oldu alexandrite lazer ile ve 2 aydır geçmediler geçirebilen oldumu sivilceleri ne kullanmalıyım

benimkiler küçüldü biraz ama bi yandan hala çıkıyolar asla sivilce çıkmayan yerlerde hemde!!! ben alex yaptırmam bi daha bacağıma bu ne böyle
bactroban sürüyorum o biraz toparlamış olabilir zamanla da geçerler ama yüzdekiler daha inatçı olabilir ben de kabuk falan olmadı

ben cildiyeye gittim kizlar doktora anlattim lazerden oldugunu oda anladi zaten gittigimde cok tahris olmus dedi cilt kurutucu bi krem verdi 15 gun kullaniliyor dolapta saklaniyor adini su an hatirlayamiyorum bitti attim kutusuyla birlikte benim sivilcelenmemi o gecirdi sizde bi doktora gidin cekmeyin o sivilceleri ama tuylerimle kaldim bursada diod lazer kullanilan bi merkez ariyorum su anda giden tavsiye edebilecek varsa paylasabilirmi lutfen biktim artik sunlardan...

ben cildiyeye gittim kizlar doktora anlattim lazerden oldugunu oda anladi zaten gittigimde cok tahris olmus dedi cilt kurutucu bi krem verdi 15 gun kullaniliyor dolapta saklaniyor adini su an hatirlayamiyorum bitti attim kutusuyla birlikte benim sivilcelenmemi o gecirdi sizde bi doktora gidin cekmeyin o sivilceleri ama tuylerimle kaldim bursada diod lazer kullanilan bi merkez ariyorum su anda giden tavsiye edebilecek varsa paylasabilirmi lutfen biktim artik sunlardan...

sana hangi lazer sivilce yaptı

basisto701 sana verilen ilaç kozmetik bir ürün müydü?ya da steroid türevi yatıştırıcı bir ilaç mıydı?bir de artık lazer yaptırma falan dedi mi doktorun?

yuzumdeki sivilcelenmeyi alexandrite lazer yapti doktorun verdigi ilac kozmetik bi urun degildi ama artik lazer yaptirma falanda demedi yuz bolgesine alexadrite yapilmasi yanlis dedi beni diode lazer yapan baska bi klinige yonlendirdi ama ordada fiyatlar bana cok fazla geldi simdi diode lazer yapan baska bi klinik ariyorum korkuyorumda yine sivilcelenme olur yuzumu dahada cok mahvederim diye

Back