• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer sonrası renk değişimi :(

Albeni7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
5.306
4.936
123
Merhaba hanımlar. Genital bölge ve koltuk altı için lazer epilasyona başladım, sonuç da alıcam sanırım alexandrite cihaz kullanıldı iki bölge içinde. Koltuk altından bir şikayetim yok ama genital bölgemde renk değişimi var, koyulaştığını görüyorum , neden olur bu ne yapmam lazım acaba düzeltmem için . Bilenlerden fikir almak istiyorum.

Merhaba hanımlar. Genital bölge ve koltuk altı için lazer epilasyona başladım, sonuç da alıcam sanırım alexandrite cihaz kullanıldı iki bölge içinde. Koltuk altından bir şikayetim yok ama genital bölgemde renk değişimi var, koyulaştığını görüyorum , neden olur bu ne yapmam lazım acaba düzeltmem için . Bilenlerden fikir almak istiyorum.
Aksine bende de acilma oldu hayret

Lazer yapan bayanda öyle dedi şimdi sordum. Açılma olur renk tonunda dedi ama bilmiyorum ki daha ilk başlardayım ondan mı bana öyle geldi anlayamadım. Umarım dediğiniz gibi olur :KK43::KK43::110:
Açılma olur biliyorum yani yaptıran arkadaşlarımda en azından öyle görmüştüm koltuk altları baya açılmıştı koyuydu birde

Back