• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer sonrası ter kokusu sorunu yaşayan var mı ?

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
Merhaba koltuk altıma lazer yaptırmak istiyorum ama bu husustan korkuyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı ve bu sorun geçici mi ?

Merhaba koltuk altıma lazer yaptırmak istiyorum ama bu husustan korkuyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı ve bu sorun geçici mi ?
Ben ter kokumun değiştiğini ve daha çok terlediğimi düşünüyorum

Geçici mi bilmiyorum bende ki sorun devam ediyor 3 senedir inşallah gecicidir🤷‍♀️

Diğer arkadaşlarım da aynı dertten muzdarip

Önceleri benim takıntım diye düşünüyordum çünkü güzel koku takıntım var🤷‍♀️
Ama bunu yaşayan başkaları da varmış😔

Evet çoğu kis8de olan bir durum. Buna göre eczane veya kozmetik dükkanlarında rollon veya kremler oluyor bakabilirsiniz

benim koltuk altımda çok tüy yoktu, seyrektiler. 2 yıl lazer epilasyona gittim ve ter sorunu bende olmadı. normalde de terleyen biri değildim. lazerden sonra da bir sey değişmedi aynı devam ediyor. 😂ama dediğim gibi benim tüyler zaten seyrekti o yüzden de sorun yaşamamış olabilirim.

Evet bende oldu. Terlerdim fakat kokum rahatsız edici olmazdı roll on veya deodorant etkili olurdu. Şu an çok fena kokuyorum hatta duştan çıktığımda bile koku var anlamıyorum nasıl oluyor. Çoğu roll on etki etmiyor kokuya. 1 marka kullanıyorum sürekli o etki ediyor

Hakime Hanim ❤️

Ter kokusu şeklinde değil ama ben IPL ile deneme yaptığımda koltuk altı florasının bozulup böyle hafif tütsülenmiş gibi tuhaf şekilde koktugunu fark ettim. Tek seans uyguladım ama 1.5 ay sürdü o durum. Bu yüzden koltuk altı için ipl kullanmıyorum.
Not: Açık renk ten, seyrek ince açık renk tuy

Hakime Hanim ❤️

Ter kokusu şeklinde değil ama ben IPL ile deneme yaptığımda koltuk altı florasının bozulup böyle hafif tütsülenmiş gibi tuhaf şekilde koktugunu fark ettim. Tek seans uyguladım ama 1.5 ay sürdü o durum. Bu yüzden koltuk altı için ipl kullanmıyorum.
Not: Açık renk ten, seyrek ince açık renk tuy
Canımmm 💓 gel seninle bi sarılalım açık renk ten sarı tüyler benim de. Ne yapıcam ya lazer görmüyor bile bıktım bıktımmmm

Ben de ter bezlerine zarar verdiği için terleme olmuyor sanıyordum. Bu durum da kötüymüş. Çok şaşırdım.

Canımmm 💓 gel seninle bi sarılalım açık renk ten sarı tüyler benim de. Ne yapıcam ya lazer görmüyor bile bıktım bıktımmmm
Gercekten sarılıp biraz ağlaşalım.❤️❤️❤️ Her lazer makinesini denedim, hiç biri görmüyor. İğneli epilasyon denedim ufak bir bölgede, o da pigmentleri öldürüyor.
Ben çözümü şöyle buldum. Sir ağda yapıyorum, 3 gün sonra ıpl ile geçiyorum bacaklara. Bir şekilde normal lazerin görmediğini görüyor ıpl tabii beyaza yakın sarı olanları değil, daha koyu sarı olanları.Bunun dışında ben artık piyasaya her çıkan lazer makinesinin peşine düşmekten bıktım. Olmuyor işte 😂
Koltuk altı için de ya soğuk sir ağda bandı ya da epilatör kullanıyorum.O koku çekilecek gibi değil ıpl ile 😂

Back
X