- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Lazer sonrası ter kokusu sorunu yaşayan var mı ?
- Konu Sahibi egecell
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ter kokumun değiştiğini ve daha çok terlediğimi düşünüyorumMerhaba koltuk altıma lazer yaptırmak istiyorum ama bu husustan korkuyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı ve bu sorun geçici mi ?
Canımmm gel seninle bi sarılalım açık renk ten sarı tüyler benim de. Ne yapıcam ya lazer görmüyor bile bıktım bıktımmmmHakime Hanim
Ter kokusu şeklinde değil ama ben IPL ile deneme yaptığımda koltuk altı florasının bozulup böyle hafif tütsülenmiş gibi tuhaf şekilde koktugunu fark ettim. Tek seans uyguladım ama 1.5 ay sürdü o durum. Bu yüzden koltuk altı için ipl kullanmıyorum.
Not: Açık renk ten, seyrek ince açık renk tuy
Gercekten sarılıp biraz ağlaşalım. Her lazer makinesini denedim, hiç biri görmüyor. İğneli epilasyon denedim ufak bir bölgede, o da pigmentleri öldürüyor.Canımmm gel seninle bi sarılalım açık renk ten sarı tüyler benim de. Ne yapıcam ya lazer görmüyor bile bıktım bıktımmmm