• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer sonrası kıllarım dökülmüyor:((( yardımmmm:'(

Nisa nehir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
22
5
1
33
Arkadaslar tam 1 hafta önce lazer epilasyona gittim. Lazer türü diode du. Güzellik salonuna gittim. Bir tanıdığım yeni açmıştı bu yüzden kampanya yapıyordu. Benim de bu aralar maddi sıkıntım vardı ve hemen başlamam gerekiyordu çünkü mesleğim gereği küçük bir ilçede yaşıyorum hazır büyük sehirdeyken başlayım dedim. Yeni açılan bu salona gittim ve ilk lazerimi diode yaptırdım. Zaten tek o alet var orada hani diyorlar ya tene kıla bakıp alet seçiyorlar diye burada öyle bir şans yok tek alet var. Bende kıl çok fazla üst ve alt bacağım aynı kalınlıkta düşünün yani. Gobegimde de var kalın kalın psikolojim çok bozuk bu durumdan bıktım kıldan ruyama bile giriyor çok muzdaribim ne ada ne başka şey işe yarıyor kızları gorunce çok şaşırıyorum nasıl böyle kilsiz olabiliyorlar benim kolumda elimin parmağımin üstünde bile o kadar çok ki isyan bile ettiğim oldu şu an bile ağlamaklı yazıyorum bıktım kıldan yaaa. Neyse gittim bir hafta önce killar uzadi biraz ama dökülme hiç bir şey yok kalin kalın çıktı ama bana mısın demiyor ne zaman dökülür bunlar yaa ya hic dokulmezse netten okudum işe yaramayanlar olmuş ben bıktım psikolojim iyice bozulacak işe yaramazsa cunku tek umudum buydu benm. Ne olur tecrubelerinizi paylaşın bu konuda uzman varsa bana bir yardım etsin ne olacak bu kıllar işe yarar mi 1 haftadır niye hiç dökülme olmadı. Allahimm aglayacagim nefret ediyorum kıldan

Kesinlikle 1 hafta daha bekle.Yaptırdıktan 15 gün sonra dökülme olması lazım.Eğer olmuyorsa anla ki sen de benim gibi dolandırılmışsın.İnan amacım bozuk olan moralini daha fazla bozmak değil ama gerçek bu.Yapman gereken dediğim gibi 1 hafta daha bekleyip dökülme olmuyorsa gidip yaptırdığın yere bu durumu göstermek.Ben bunu yapmadım.Ha 2. seans da geçsin ha 5. seansda belki sonuç alırım diye ümit ettim 7.seansım yapıldı kılları jiletlediğim için bırak onlardan kurtulacağıma şimdi daha kalın yoğun çıkıyor.Benim yaptırdığım yerde de sadece diod ve tek makina var.Parayı da baştan peşin verdim geri alamadım da.
Tanıdık falan dinleme bence baktın dökülme yok git hakkını ara.Ben de şimdi onları rezil etmenin yolunu arıyorum.

Kesinlikle 1 hafta daha bekle.Yaptırdıktan 15 gün sonra dökülme olması lazım.Eğer olmuyorsa anla ki sen de benim gibi dolandırılmışsın.İnan amacım bozuk olan moralini daha fazla bozmak değil ama gerçek bu.Yapman gereken dediğim gibi 1 hafta daha bekleyip dökülme olmuyorsa gidip yaptırdığın yere bu durumu göstermek.Ben bunu yapmadım.Ha 2. seans da geçsin ha 5. seansda belki sonuç alırım diye ümit ettim 7.seansım yapıldı kılları jiletlediğim için bırak onlardan kurtulacağıma şimdi daha kalın yoğun çıkıyor.Benim yaptırdığım yerde de sadece diod ve tek makina var.Parayı da baştan peşin verdim geri alamadım da.
Tanıdık falan dinleme bence baktın dökülme yok git hakkını ara.Ben de şimdi onları rezil etmenin yolunu arıyorum.
Ben bundan korktum parayi pesin vermemistim tek seans verdim haklısın 1 hafta daha bekleyeceğim eger yine dökülme olmazsa bir daha oraya ugramayacagim her seyin sahtesi çıkmış insanların duygulariyla oynuyorlar resmen bu bnm hassas konum çözüm bulunmamasi psikolojimi daha da bozucak hayata kusecegim dedigin9 gbi birde jilet vurdular nasıl kalin çıkıyor anlatamam daha killarin uçları uzadığı için ona yoruyorum şimdilik dokulmemesini ama icim icimide yiyor off haftaya cumaya kadar vakit var cok dertliyim cook

Back
X