Geçen hafta ilk kez alt bölgeme lazer yaptırdım ve doktor koyuluk giderici krem verdi.sabah akşam uyguluyorum.ama ben ilk kez haberdar oldum böyle bi kremden ve nasıl sevindim bilemezsiniz.Bunu kullanan ,bilen ,bilgisi olan,kullanıpta faydasını gören var mı acaba???Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm.Boşa mı kullanıyorum,boşa mı ümitlendim merak ediyorum...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon Lazer sonrası doktoru genital bölge için renk açıcı krem veren var mı?
- Konu Sahibi Mermaid
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?su an ısyerındeyım hatırladıgım kadarıyla expigment ama deılse eve gıdınce tekrar yazarım.....valla bılmıyorum kızlar faydası olur mu ama.bı haftardr kullanıyorum cok kasınıyooo yaaaa haftaya gıdıcem doktora soracam normalmı dıye...Canımın acısından bısey soramadan cıkmıstım ogün.
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...remi-kullanip-sonuc-alanlar-paylasabilir.html
Bunun faydası olur size şutarafagitti
Bunun faydası olur size şutarafagitti
yukardaki linki inceledim de az önce.. kızarmadan sonra kabuklanma ve dökülmeyle birlikte renk açılıyomuş.. telaşlanıcak bişey yok yani.. kaşıntıyla ilgili bişey okumadım ama.. Mantar olmasın sakın kaşıntınız.. cildin kurumasıyla çıkabiliyor çünkü.. doktorunuza danışmanızda yarar var sanırım..
A
aappllee
Ziyaretçi
arkadaşlar ben kullanmıştım bu kremi epilasyondan dolayı boynum yanmıştı kahverengi izi kalmıştı bu ilacı kullandım deriyi soyup yeniliyor bende soyarken yara yaptı bu yüzden kaşıntıda yapıyo yüz ince deri bide o yüzden arkasından bepantene sürerek kullandım şu an iz yokhihoyyyt kasıklarım içinde kullanmak istiyorum eğer gerçekten işe yarıyorsa yara yaparsa dye korkuyorum
expigment renk açıcı bir krem, bunun %2 ve % 4 diye iki çeşidi var..benimde lazerden sonra k.altımda oluşan leke için doktor vermişti..çok güçlü bir krem ve tek renk açıcı krem..ama dikkat edilmesi gereken birşey var ki oda mutlaka dr kontrolünde kullanulması lazım..bende bu uygulamayı ilk defa duydum ama dr.a danışılması lazım diye düşünüyorumsengözlerimebaksanab
Bende 3 hafta önce ilk defa genitale lazer yaptırdım , çok rahattı acısı da hiç öyle abartı gelmemişti, sonrasında da bir problem çıkmamıştı , iki gün önce de kontrole gittim. Çok acıdı kontrolde ve rengi koyulaştı gibi, birde su topladı küçük küçük. Acaba geçer mi bu kremden kullansam mı?