Lazer operasyon

gelinolmayolunda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
4
0
27
Arkadaslar merhaba 8 senedir lens kullaniyorum gecen hafta kontrollerim sonrasinda lazer operasyon icin uygun oldugumu ogrendim. Doktorum Smile Lazer icin uygunsun dedi. Daha once yaptiran oldu mu? Iyilesme sureci operasyon sureci hakkinda bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim 🙃

Arkadaslar merhaba 8 senedir lens kullaniyorum gecen hafta kontrollerim sonrasinda lazer operasyon icin uygun oldugumu ogrendim. Doktorum Smile Lazer icin uygunsun dedi. Daha once yaptiran oldu mu? Iyilesme sureci operasyon sureci hakkinda bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim 🙃
Ben lasek lazer göz ameliyatı olmuştum. Gözlerim ileri derecede miyoptu. Artık göz ve baş ağrısından dayanamayinca 5 yıl önce yapmıştım. Çok zor bir süreçti benim için. Rabbim kimseye o anları yaşatmasın. Belki biraz zor olucak çünkü ağrı falan olacak ama inan buna değecek. Çünkü artık gözlüğe lense elveda edeceksin. Herkes gibi görmek müthiş bir şey. İyileştikten sonra ilk gozlerimi açınca o kadar mutluydum ki :)
(araştırmama göre smile ve lasek farklı teknikler olsada ikiside lazer göz ameliyatı imiş.)

Merhaba biz de eşim için yaptıracağız smile yöntemi ile. Dünya göz ile görüştük. Siz yaptırdınız mı?

X