Hiç anlayamadım çok saçma gerçekten. Kıl kökü olmadan nereye atış yapmış olacak ki? Bir garip gerçekten.Hiç duymadım böyle bi şey normal şartlardaki bir lazer cihazında doğru değil, çünkü bi kıl olmalı ve ışık onu görmeli. Ama bu dediğiniz farklı bi teknik mi acaba?
Hatta geçen seansımdan önce bana ağdadan filan bahsetmemişlerdi. Ben de jiletle alıp gittim. Bana yanlış yapmışsın tekrar başa döndük, ağda ile alman gerekirdi dedi kadın. Ben de bilmiyordum hiç dedim ama. Bu seansımdan önce söyleyeceğim olmayan tüy köküne Nasıl atış yapacaklarsa artık.Agda olur mu yanlis soylemisler bence
Çok haklısınız, çok teşekkür ederim. Paranın çok cüzi bir miktar kaldı ödeyeceğim. Yani anlayamadım bir türlü 3 seans oldu hâlâ koltuk altı bile dolu. Hiçbir şekilde azalma olmadı. Cihaz kaynaklı mı acaba anlamadım.İnan hiç anlayamıyorum ama pişman olmamak için para dökme ve git açık açık çok saçma değil mi de farklı bi teknik olup olmadığını normalde kıl kökünün yerinde durması gerektiğini sor, o kadar çok boş dönen var ki lazerden ben dahil, iyi bi yerde yaptırdığım halde, o yüzden lütfen çekinmeden sor ve içine sinmiyosa yaptırmadan çık eğer peşin vermediysen... Tabi umarım onlar doğrudur ve kurtulursun bu illetten. :)
Jilet disinda bisey kullandirmiyor benim gittigim yer hatta bazen benim yapmayi unuttugum ya da yapamadigim yerler varsa oralari makine ile alip lazere basliyor. Bence gittigin yerle konusHatta geçen seansımdan önce bana ağdadan filan bahsetmemişlerdi. Ben de jiletle alıp gittim. Bana yanlış yapmışsın tekrar başa döndük, ağda ile alman gerekirdi dedi kadın. Ben de bilmiyordum hiç dedim ama. Bu seansımdan önce söyleyeceğim olmayan tüy köküne Nasıl atış yapacaklarsa artık.
Çok haklısınız, çok teşekkür ederim. Paranın çok cüzi bir miktar kaldı ödeyeceğim. Yani anlayamadım bir türlü 3 seans oldu hâlâ koltuk altı bile dolu. Hiçbir şekilde azalma olmadı. Cihaz kaynaklı mı acaba anlamadım.
Bir de etkisini göstermiş olsa ona da tamam diyeceğim de canımdan can gitti ağda yaparken. Hiç azalma incelme olmamış ki rahatça alayım. Ki ağdanın acısından dolayı uzun zamandır yapmıyordum. Ne anlamı kalıyor ki hem ağda yapıp hem seansa gidip fayda göremedikten sonra.Jilet disinda bisey kullandirmiyor benim gittigim yer hatta bazen benim yapmayi unuttugum ya da yapamadigim yerler varsa oralari makine ile alip lazere basliyor. Bence gittigin yerle konus
4 seans sonuc beklemek icin biraz erken ama insallah bi kac seans sonra farkedersin . Uzulme o konudaBir de etkisini göstermiş olsa ona da tamam diyeceğim de canımdan can gitti ağda yaparken. Hiç azalma incelme olmamış ki rahatça alayım. Ki ağdanın acısından dolayı uzun zamandır yapmıyordum. Ne anlamı kalıyor ki hem ağda yapıp hem seansa gidip fayda göremedikten sonra.
Umarım bir mucize olurRica ederim, bunu da dile getirin azalmadığını falan. Benim düzensiz gitmemi öne sürdüler ama ablam benden düzensiz gitti aynı yere ve onun yok ama ne desem suç bende olacağı için uğraşmadım bende de vardır belki ama net bi bilgi veremiyolar çoğu zaman açık açık sormaya da çekiniyosun doğrusu, ben o hataya düştüm. Kısacası dile getir için rahat etsin belki bi bildikleri vardır ve genelde 4 seanstan sonra belli olur derler belki mucize olucak sende, umuyoruz ki :)
O zaman sabırlı olayım bari. Başka bir arkadaşım kollarına gidiyordu esmer kendisi 3. De bile çok çok azalmıştı onda.4 seans sonuc beklemek icin biraz erken ama insallah bi kac seans sonra farkedersin . Uzulme o konuda
Tabi ki de Hayır lazere basladiysaniz eğer seans aralarında sadece jilet kullanımina izin veriliyor agda kılı kökten alacağı için bu işlem yasakArkadaşlar hd e-light lazer cihazıyla 3 seans uygulama yapıldı. Hiçbir şekilde fark göremedim net olarak. 4. Seansa gideceğim seanstan 4-5 gün önce ağda ile çıkan yerleri almam gerektiği söylendi. Zaten doğru düzgün bir faydası olmamışken bir de ağda sıkıntısıyla uğraşmak zorunda kaldım. Merak ettiğim bu doğru bir uygulama mı? Yani lazerden 4-5 gün öncesi tüylerin ağda ile alınması?
Bir de genital bölgeye lazer uygulatan arkadaşlar ben bir türlü rahatça uygulatamıyorum o bölgeye. Daha doğrusu rahat olamadığım için atışı da doğru düzgün yapmıyor yapan kişi. Alt çamaşırım varken sadece yapılan bölgeyi açarak yaptırabilmem mümkün mi acaba? Tamamen çamaşırı çıkarıp yaptırırken hiçbir şekilde rahat olamıyorum ve zaten doğru düzgün atış yapamıyor çalışan. Ne yapmak lazım bu konuda?
Evet sabirli olmak gerek . Ben de 6 . Seansa girecegim bu ay bacak ve koltukalti cok azaldi ama kol ve genitalin yuzde 40 i falan gitti sanirim :)O zaman sabırlı olayım bari. Başka bir arkadaşım kollarına gidiyordu esmer kendisi 3. De bile çok çok azalmıştı onda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?