- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Arkadaşlar hd e-light lazer cihazıyla 3 seans uygulama yapıldı. Hiçbir şekilde fark göremedim net olarak. 4. Seansa gideceğim seanstan 4-5 gün önce ağda ile çıkan yerleri almam gerektiği söylendi. Zaten doğru düzgün bir faydası olmamışken bir de ağda sıkıntısıyla uğraşmak zorunda kaldım. Merak ettiğim bu doğru bir uygulama mı? Yani lazerden 4-5 gün öncesi tüylerin ağda ile alınması?
Bir de genital bölgeye lazer uygulatan arkadaşlar ben bir türlü rahatça uygulatamıyorum o bölgeye. Daha doğrusu rahat olamadığım için atışı da doğru düzgün yapmıyor yapan kişi. Alt çamaşırım varken sadece yapılan bölgeyi açarak yaptırabilmem mümkün mi acaba? Tamamen çamaşırı çıkarıp yaptırırken hiçbir şekilde rahat olamıyorum ve zaten doğru düzgün atış yapamıyor çalışan. Ne yapmak lazım bu konuda?
Bir de genital bölgeye lazer uygulatan arkadaşlar ben bir türlü rahatça uygulatamıyorum o bölgeye. Daha doğrusu rahat olamadığım için atışı da doğru düzgün yapmıyor yapan kişi. Alt çamaşırım varken sadece yapılan bölgeyi açarak yaptırabilmem mümkün mi acaba? Tamamen çamaşırı çıkarıp yaptırırken hiçbir şekilde rahat olamıyorum ve zaten doğru düzgün atış yapamıyor çalışan. Ne yapmak lazım bu konuda?