Şimdiye kadar guzelik salonuna gidip lazer yaptırıyordum.. bi makine alıp kendim evde yapmak istiyorum evdeki küçük aletlerin faydası ölüyormudur memnun kaldığınız bi makine varmidir ? Evde yapmanin veya salona gitmenin bi farkı varmidir
Bende braun 3132 var gayet memnunum sadece koltukalti bende uzun surede tepki verebildi kollarindakiler hemen bitti bacaklar da bir ayı buluyor ama maalesef kalıcı olmuyor ayda 1 kez de olsa atış yapmak gerekiyor tamamen bitirdikten sonra bile.
Şimdiye kadar guzelik salonuna gidip lazer yaptırıyordum.. bi makine alıp kendim evde yapmak istiyorum evdeki küçük aletlerin faydası ölüyormudur memnun kaldığınız bi makine varmidir ? Evde yapmanin veya salona gitmenin bi farkı varmidir
Evde kendi kendine lazer makinası ile epilasyonda tüyler sonradan çıkıyor. Tamamen yok olmuyor, birkaç aylık geçici bir süre ile yok oluyorlar sonra tekrar çıktıklarında yine makina ile lazerliyorsunuz. Ayrıca vajen etrafı, anüs çevresi ve basenleriniz için oraları göremediğinizden dolayı bir arkadaşınızdan yardım almanız gerekir.