• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer mağduru olarak 6 yıl sonra iğneleye başladım.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Üniversite zamanından beri lazer yaptırıyordum. Yüzüm artık mahvolmuş durumdaydı . Küçük bir ilde olsam da yeni bi yer açılmış ve kadın daha önce 25 senelik tecrübesi olduğunu söylüyor . Tüm yüz yapıldı ve iki buçuk saat sürdü toplam malıyeti 1090 TL ye geldi , yarın çene ve alın çalışacak. Umarım çok daha güzel sonuçlar alırım

Seans sıklığınız ne durumda olacak sordunuz mu? Bende yüz için iğneliye başladım ayda bir hatta 45 günde bir falan gidiyorum hiçbir verim alamadım aynısı gibi çıkıyor. Yüzüm ve vücudumun her bölgesi dahil olmak üzere bende lazer yaptırdım ve mağduriyet yaşadım tüm vücudum kıla dönüştü. :( 3 seans gittim yüz için 0 etki.

Seans sıklığınız ne durumda olacak sordunuz mu? Bende yüz için iğneliye başladım ayda bir hatta 45 günde bir falan gidiyorum hiçbir verim alamadım aynısı gibi çıkıyor. Yüzüm ve vücudumun her bölgesi dahil olmak üzere bende lazer yaptırdım ve mağduriyet yaşadım tüm vücudum kıla dönüştü. :KK43: 3 seans gittim yüz için 0 etki.
Şu an iki hafta oldu yaptıralı sanırım aynısı gibi geliyor . Araştırdığıma göre 1 sene sonunda bitecek deniyor . Gerçekten benimde umudum bitti bu durumda anlam veremiyorum . Sizin yine iyimiş 45 gün ise , iki hafta oldu gelmeye başladılar acaba diyorum bende mi anormallik oi

Şu an iki hafta oldu yaptıralı sanırım aynısı gibi geliyor . Araştırdığıma göre 1 sene sonunda bitecek deniyor . Gerçekten benimde umudum bitti bu durumda anlam veremiyorum . Sizin yine iyimiş 45 gün ise , iki hafta oldu gelmeye başladılar acaba diyorum bende mi anormallik oi
Yok benimki de iki haftada çıkıyor. Demek istediğim bir sonraki seansa 45 gün sonra çağırıyorlar o zamana kadar maymun gibi geziyorum resmen 🤦🏻‍♀️

Yok benimki de iki haftada çıkıyor. Demek istediğim bir sonraki seansa 45 gün sonra çağırıyorlar o zamana kadar maymun gibi geziyorum resmen 🤦🏻‍♀️
Ya insan böyle gördükçe modu düşüyor inancı bitiyor . Ama YouTube da bitirdim diyen var , bence devam edelim . Mutlaka azalacaktır . Her gün görsel alıyorum . Bakalım nasıl bi değişim olacak

Ya insan böyle gördükçe modu düşüyor inancı bitiyor . Ama YouTube da bitirdim diyen var , bence devam edelim . Mutlaka azalacaktır . Her gün görsel alıyorum . Bakalım nasıl bi değişim olacak
Çok mantıklı çekmeniz farkı görmeniz açısından. Bakalım bende yaza kadar devam edeceğim. En azından 1 yılı doldurayım. Vücut için gidiyor musunuz lazere?

Bende çok kıllıydım Kızlar. 2008 yılında lazer yaptırdım alexandrate vücudum bitti. Yani genitalde %10 kaldı o kadar. Sırt bel kalça göbek. Yüzümde favori bölgesi bitti. Ama çene bölgemde biraz çıkıyor. Diod lazerle azalttım ama toplamda 10 tane falan kaldı bitmiyor. İğneli denedim Ankara’da Julıa var kadın iğnelide çok iyi ben iki seans gittim yarısı bitti fakat randevu yok çok yoğun. Başka kadına gidiyorum bitmiyor. İğnelide de kişi farkı çok her yapan bitiremiyor.

Bende çok kıllıydım Kızlar. 2008 yılında lazer yaptırdım alexandrate vücudum bitti. Yani genitalde %10 kaldı o kadar. Sırt bel kalça göbek. Yüzümde favori bölgesi bitti. Ama çene bölgemde biraz çıkıyor. Diod lazerle azalttım ama toplamda 10 tane falan kaldı bitmiyor. İğneli denedim Ankara’da Julıa var kadın iğnelide çok iyi ben iki seans gittim yarısı bitti fakat randevu yok çok yoğun. Başka kadına gidiyorum bitmiyor. İğnelide de kişi farkı çok her yapan bitiremiyor.
Bende bundan korkuyorum ya , gerçekten sonuç almak istiyorum ben 11 kasımda gittim şu an 30 kasım ve aynı şekilde çıktı yine:( nasıl sonuç alacağım ben ya ;(

Back