- 30 Mart 2013
- 27
- 3
- Konu Sahibi cingenepink
Selam kizlar, cepten yaziyorum umarim becerebilirim. Turkiyeye ayin birinde geldim 3 kez ankara istanbul yaptim 3 ayri doktorla gorustum ve sonunda lazer liposuction ve scar revizyonumu oldum! Ben 2011 de 28-30 kilo verme sonucu bacaklarim cok sarktigi icin zuhtu demire uyluk germe ameliyati olmustum, ve cok igrenc izler vardi uyluk bolgemde, her ne kadar hatali dikis yaptigini kabul etmesede cok kotu dikis atmisti bana yag aldim deyip almadigi icinde dikisleri bacagim cekti ve 3 parmaklik yanik izi gibi tamamiyle bikini cizgimden popo altina kadar igrenc bir iz vardi. Once istanbulda zekeriya kul ile gorusmeye gittim bacagindaki izi duzeltiriz simit bolgen ve bacaklarindan yag aliriz demisti scar revizyonu zaten kolay bir islem para bile almam sadece dikis yapilcak dedi ve 6000 de fiyat vermisti, once cok ilgilendi guler yuzlu idi aklima yatar gibi oldu sonra ankaraya durumu zuhtu beyle konusmaya gittim hata yaptigini kabul etmedi bazi hastalarda boyle olabilio dedi hata benim derimde ve vucudumdaymis sirf onu duzeltmek icin 3000 istedi buda hastane masrafi imis baya tartistik ve bende ona birdaha asla ameliyat olmayacagimi soyledim. Sonra muharrem demirogullarina gittim ayrica anneme burun ve gogus ameliyati yapmisti, biraz konustuk kafam karisti, sonra tekrar istanbula gittim zekeriya bey bu sefer cok ilgisisizdi fotograf gormek istedim ne geregi var dedi ben gobegimden de yag alinsin istiyorum dedim yazik gunah dedi ama zaten iki bolge fiyati aliyordu ve kendisi bana vucudu zaten iki bolge olarak gordugunu soyledi, randevu alamadim arayinca ulasamadim ve istedigimi yapmayacagini soyledi. Morelim bozuldu tekrar ankaraya dondum muharrem beyden gun aldim, muharrem bey ayrica dayimi taniyordu ama ben araya tanidik sokup torpil indirim filan yaptirmak istemedim adam alsin parasini guzelce yapsin dedim ama dayim ogrenince aramis, 7500 fiyat vermisti dayimi ogrenince 7000 fiyat verdi. Ameliyati ozel cagda yapiyor gittim yalnis odayi vermisler bana rezervasyonlu imis sonradan oda degiisilcek dendi yeni verdikleri oda cirkindi ve pisti ameliyat stresi ile birlikte ben aglamaya basladim ozamana kadar muharrem hoca geldi niye agliosunuz dedi hocam oda cok pis dedim tamam temizletiriz sen ne istiosun hadi gel seni cizelim dedi, dayin aradi annen aradi dedi gulustuk indirim yapti iste 7000 e gogus altimdan komple dizlerime kadar cizdi yag olan heryeri oyle su bolge bu bolge diye konusmadi. İzlerimi cizdi popoma bakti aa burdada selilit varmis burdanda alalim dedi :) sonra cikti hulya hanim geldi sanirim anestezi uzmani cok seker bir bayandi, sonra beni sedyeye aldilar zaten damar yolu acilmisti asansorden sonrasini hatirlamiyorum ameliyata 9-10 gibi girmistik aksam 5-6 gibi cikildi gozumu actigimda muharrem bey kendimi nasil hissetigimi sordu sagolun dedim sonra ben cok yoruldum biraazda ben dinleneyim dedi 7 saat filan surmus ameliyat, narkozun etkisinden cikamadim bogazim yaniyodu kizilayda gaz bombalari atiliodu amleliyatta hatta havalandirmadan bir ara sizmis doktorlar etkilenmis. Bogazim cok yaniyordu narkozun etkisinden 1 saat hic durmadan zangir zangir titredim cok kotu idi yatakdan duscem diye korkuyordum o derece, cok susamistim sonda biraz gevsek takilmisti cok tuvaletim var gibi geliodu megersem akmiyomus, onu duzeltirlen filan artik heryerim kan ve idrar oldu zaten sizinti vardi. Kolay bir ameliyat olarak dusunmeyin bacaklardan bir bucuk litre yani toplamda 3 litre gobek bel karin filanda 1 litre kadar alinmis yani 4 litre alinmisti ayrica dikisler vardi hic hareket edemiyordum cok agrim vardi tuvalete her kalktigimda tansiyonum dusuyordu iki kez klozetin ustunde bayildim teyzemden tuzlu ayran istemistim dolapta duruyodu arkadasim onu fan icirdi ertesi sabah muharrem hoca geldi bakti beni bir guzel temizledi yeni korse istetti giydirdi, ameliyati vardi geri gitti gunde iki kez ugruyordu yanima cok tatli ve isini seven birisi ama hemsirelere gicik oldum zayif olmak kotu bisey degil ama ciliz uyusuk ve hic birseyi beceremiyorlardi dussem dikislerim patlardi tutamiyorlardi arkadasim olmasa mafolmustum dugme calismiyordu cagiramiyordum bile doktorum 10 numara ama hemsireler gercekten gereksiz ilgisiZ ve sacma insanlardi. Bu arada soylemeyi unutmayim ameliyattan ciktigimda kendimi baska odada buldum canim doktorum yeni oda istemis temiz ve guzeldi. 2 gun kaldim anca eve gidebildim, cok agrim sancim sizintim oldu, bugun 2 hafta olcak ve guzel gelismeler var dikislerim eskisi gibi hic degil umarim boyle guzel iyilesirler. 4 gun baya sistim ameliyata girdigim kilonun 2 bucuk kilo fazlasiydim bugun ise 1 kilo altiyim. Ve surekli yiyorum evde oldugum icin, SIKILIYORUM egzersizde yapamiyorum biber hapi kullanicam bakalim. Dikislerimede kantron yagi sursemmi diyorum sizce? Ben korsemi 3 hafta giyicem yani son bir haftam kaldi kendimi iyi hissediuorum odem ve sislik var ama su an bile cok memnunum ama hala beklentilerim var sormak istediginiz ne varsa sorabilirsiniz optum hepinizi