Lazer liposuction bel göbek tum bacak

incelenkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
7
2
31
Merhabalar arkadaşlar ben 2 gün önce laser liposuction yaptırdım ankarada.onu yaptırmadan önce soğuk lipoliz mide balonu akupunktur denemiştim hiç biri ise yaramadı boşa zaman ve para kaybı oldu bana. Son kez bunu denemek istedim. Tüm bacak, göbek, sırt ,göğüs ile kol arasında kalan kısım bi de gıdı .ilk gün ağrılarım çok oldu ameliyattan ağlayarak çıktım.ilk günüm hatta ağlayarak geciti. 2. Gün bi tık daha iyiydim.Ilk gün nasıl olduğunu fark edemedim ağrıdan sızidan. 2. Gün bacağının inceliğini görünce çok sasirdim ve dedim ki iyi ki olmuşum. Ameliyata 79 kilo olarak girdim boyum 162 cm. Bacağım oldum olası kalındı şuan şoklardayım. Ayaklarım aşırı şiş ödem var. Sanki dayak yemişim gibi her yerimde ağrı var ama hala bacaklarıma bakıp mutlu oluyorum.ameliyattan korse ile çıkıyorsunuz. Ben bu ameliyatı olmadan önce çok araştırmıştım. Burda yazan insanlardan çok fayda gördüm. Belki bende birilerine yardımcı olurum diye düşündüm ve buraya üye oldum. Yaptıracaksanız ağrı çekmeyi göze alarak yaptırın ben kendimi öyle motive ettim 1 hafta cekeceksin.Eger sormak istediginiz birseyler olursa cevaplarim

Valla ben çok memnunum ilerde pişman olmam inşallah hala korseyleyim. Çıkarmaya korkuyorum. Tekrar giyemezsem diye. Bacaklarım yarıya düştü resmen. Ben en çok ondan sikayetciydim.Doktorumdan çok memnun kaldım çok ilgiliydi hastanede aynı keza Doktorumun adı muharrem demirogullari.

Bu arada hala agrım morlugum var hala oturup kalkarken rahat değilim baya baya baya zorlanıyorum. Daha 1 hafta olmadı. Yaptıracaksanız ağrı olacağını kabul edip çekeceğinizi bile bile gidin derim

Bu arada hala agrım morlugum var hala oturup kalkarken rahat değilim baya baya baya zorlanıyorum. Daha 1 hafta olmadı. Yaptıracaksanız ağrı olacağını kabul edip çekeceğinizi bile bile gidin derim
Çok geçmiş olsun. Güle güle kullanın diyeyim yeni vücudunuzu
Nasıl oldu son durum, hala memnunmusunuz? İncelme var mı, odemler indi mi?
Benim bu konuda en çok çekindigim şey vücut hatları bozulur mu acaba? Mesela benim göbeğim sırtım ve yanlarim var ama belim baya ince. En çok korktuğum şey bu.
Bir de rica etsem toplam fiyat ne oldu acaba?

Ben 30 bin e yaptırdım ama yaptırdığım bölge sayısı fazlaydı. Ve hiç pazarlık yapmadım. Bence yapsaydım düşerdi gibime geliyor. Pazarlık niye yapmadım diye hala kendime kiziyorum. Incelme konusunda aşırı memnunun 5 gün sonra 1 ay olacak. Ama ağrılarım hala var. 10 dakika ayakta durayım ayaklarım şişiyor ayakkabı zaten giyemiyorum gelmiyor çünkü. Ama bel bacaklarım incecik oldu. Aynaya bakmaktan keyif alıyorum. Bu ağrılarım ve ödemim geçse çok mutlu olacağım. Ama geçmiyor pişik olmus gibi yürüyorum. Sosyal hayatımı çok etkiledi.

mrb lar gecmis olsun sizelere, ben iki hafta sora vaser liposuction olucam bi gece hastanede yatmama gerektigini söylediler bunlari okuduktan sora korku girdi icime valla göbek bel ve bacak ici olucak 161 ve 57 kg vüvüdum orantisiz o yüzden yaptircam.... tam anlamadim laser lip. ve vaser lip. arasinda fark varmi acaba

Çok bi fikrim yok ama şunu söyleyim çok ağrılı bir süreç sizi bekliyor.1 ay çektim. Ama 1 ay sonra herşeyi unutacaksınız. Şuan sürekli aynaya bakıyorum. Bu ben miyim diyorum. Hayatımda aldığım en doğru karar.umarim sizin de istediğiniz gibi geçer

Merhabalar çok geçmiş olsun,ameliyatınızın üzerinden bir yıl geçmiş.Şuan nasılsınız? Lipo yaptırdığınız bölgelerde sarkma oldumu acaba? Lazer lipo sarkma yapmıyor diyorlar doğrumu acaba? Bende göbek ve bel çevresi için düşünüyorum.

Fotoğraflarınız var mı bende yaptırmak istiyorum çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun bu arada

Hastane ve doktor ismini yazarmısınız

Çok geçmiş olsun. Umarım istediğin görüntüye kavuşmuşsunuzdur. Bende muharrem beye karar verdim ama bikaç sorum olacak. Şuan memnunmusunuz yani beklentiniz karşıladı mı sonuç. Gerçek anlamda bacaklarınızla kaç beden incelme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…