- 30 Temmuz 2021
- 7
- 2
- 31
- Konu Sahibi incelenkadin
Merhabalar arkadaşlar ben 2 gün önce laser liposuction yaptırdım ankarada.onu yaptırmadan önce soğuk lipoliz mide balonu akupunktur denemiştim hiç biri ise yaramadı boşa zaman ve para kaybı oldu bana. Son kez bunu denemek istedim. Tüm bacak, göbek, sırt ,göğüs ile kol arasında kalan kısım bi de gıdı .ilk gün ağrılarım çok oldu ameliyattan ağlayarak çıktım.ilk günüm hatta ağlayarak geciti. 2. Gün bi tık daha iyiydim.Ilk gün nasıl olduğunu fark edemedim ağrıdan sızidan. 2. Gün bacağının inceliğini görünce çok sasirdim ve dedim ki iyi ki olmuşum. Ameliyata 79 kilo olarak girdim boyum 162 cm. Bacağım oldum olası kalındı şuan şoklardayım. Ayaklarım aşırı şiş ödem var. Sanki dayak yemişim gibi her yerimde ağrı var ama hala bacaklarıma bakıp mutlu oluyorum.ameliyattan korse ile çıkıyorsunuz. Ben bu ameliyatı olmadan önce çok araştırmıştım. Burda yazan insanlardan çok fayda gördüm. Belki bende birilerine yardımcı olurum diye düşündüm ve buraya üye oldum. Yaptıracaksanız ağrı çekmeyi göze alarak yaptırın ben kendimi öyle motive ettim 1 hafta cekeceksin.Eger sormak istediginiz birseyler olursa cevaplarim