• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım

deryaseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
4
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar lazer lipoliz yaptırmak istiyorum bu konuda sizlerin deneyimlerinize ihtiyacım var internetten aldığım bilgiler bana yetersiz geldi dr. alper tuncel ile görüşmek için randevu aldım detaylarını sizlerlede paylaşıcam fakat daha önce bu konuda bilgili olan arkadaşlardan yardım almak istiyorum lütfen ulaştığım bilgiler URL BLOCKED

LASER Liposuction Nedir?

Klasik Liposuction’ın bazı dezavantajları nedeniyle uygulanamadığı veya operasyon korkusu olan hastalarımızda güvenle uygulayabileceğimiz, 1-2 mm ilk girişim deliği ile yapıldığından iyileştiğinde kesi izi olmayan, ameliyathaneye girme gereksinimini ortadan kaldıran, ancak sedasyon gerekli olan durumlarda ameliyathane gereksinimi olan, çoğunlukla hastanede yatma gereği olmadan hastanın klinikten çıkıp yürüyerek evine gidebileceği, minimal invazif yağ aldırma işlemidir.

Kimlere LASER Liposuction Yapılabilir?

Liposuction olabilecek herkese yapılabilmesinin yanında, cildi gevşek ve sıkılaşma ihtiyacı olan tüm hastalarımız yaptırabilir ki, klasik liposuction gevşek cildi olan hastalara uygulanamaz. Bunların yanında yüz ve gıdı bölgesi, erkeklerde jinekomasti, daha önceden liposuction yapılanlar da LASER liposuction ile mükemmel sonuçlar alırlar.

Başka Nerelerde Kullanılmaktadır?

Tıp dilinde “hiperhidroz” olarak adlandırdığımız “aşırı koltukaltı terlemesi” olan hastalarımızda kesin sonuç vermektedir. LASER liposuction öncesinde bu hastalara uygulanan botox ya yetersiz kalmakta, ya da etki süresi kısıtlı olmaktaydı. Sempatektomi ise komplikasyonu bol ve riskli bir girişim idi. Bu nedenle LASER liposuction daha etkin ve kesin çözümü risksiz olarak hastalarımıza sunmamızı sağlamaktadır. Bir başka kullanım alanı ise kesi izi olmaksızın “lipom” adı verilen ciltaltı “yağ bezelerinin” sayısal olarak azaltılmasıdır.

Maliyetleri Klasik Liposuctiona Göre Çok mudur?

Tabii ki bu işlem klasik liposuctiona göre az bir maliyet farkı getirmekle beraber oldukça uygun fiyatlarla hastalarımıza sunduğumuz bir seçenek olmaktadır. Kaldı ki liposuction ile ilgili iş gücü kaybı, bazı hastalarda klasik liposuction’ın şu ya da bu nedenlerle yapılamaması da göz önüne alındığında ülkemiz koşullarına uygun bir fiyat aralığında siz hastalarımıza uygulanmaktadır.

Annem dun doktor arif bey tarafindan ameliyat edildi. lazer lipoliz ile kalca, yan ve sirt bolgesinden yag alindi. bize anlatilan cok kisa bir ameliyat, ameliyattan sonra 1 saat uzanip evinize gidebilirsiniz, genel anestezi olmayacak, uyanik olarak ameliyat olcaksiniz, morarma, sisme agri yok. hersey mukemmel, herkes memnun.

bunun aksine annem ameliyatta genel anestezi almis. anesteziden ciktiginda kendine uzun sure gelemedi, sonra cok defa kustu, butun vucudu mor ve sisik dolu, ameliyat sonrasi 1 saat yatacaksiniz diyen arif bey, bence bu gece hastanede kalin dedi. 1 hafta boyunca kendine bakabilcek durumda olamicak, birde o yag aldiklari deliklerden bir tanesini dikmiyorlar, ve ordan surekli kan ve ilac sivisi akiyor. ama az bir sivi degil. ped baglamak zorunda kaldigimiz kadar cok. tum yataklar ve annemin yattigi her yer kan oldu. cok agir bir araba yolculugu gecirdi eve donuste. her araba sarsintisinda cani yandi. suanda 2. gunu daha iyi. ama kesinlikle anlatildigi gibi basit bir operasyon degil. cok agir agrilari var. annem kendine geldiginde ilk soyledigi beni kandirdilar lafi oldu.

sakin basit bir operasyon gozuyle bakmayin bu islemlere ve ozellikle doktor arif ve karisinin sozlerine (onun gibi konusan diger doktorlarinda) inanmayin

Slm Kızlar.Bende bel bölgeme 1 hafta önce slim lipoliz yaptırdım.Süperplast hastanesinde doktorum Coşkun Levent Taşçı.Pazartesi günü ameliyat oldum 3 gün sonra sargılarım açıldıgında gerçekten gördügüm sonuç mükemmeldi.Benimde tereddütlerim vardı ama şimdi verdiğim kararın ne kadar doğru oldugunu her aynaya baktıgımda daha iyi anlıyorum.Şimdi korse takıyorum doktorum 15 gün kadar korseyi takmam gerektiğini söyledi.Ödem olmasına rağmen gerçekten gözle görülür bi incelme sağlandı.Öyle cok aman aman bi ağrım sızımda olmadı.Ertesi gün işime döndüm.Coşkun bey çok ilgili bi doktor.Yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa gerçekten tavsiye edebilirim.

slm arkadaş .
bende yaptırmayı düşünüyorum ne kadara mal oldu sana birde taksit yapıyorlarmı.ne kadar yağ aldırdın.gerçi ben boyundan başlayıp ayak parmagıma kadar yaptırmalıyımda :)bi yardımcı olursan sevinirim.

Ben 2 gun once oldum bacak ici ve basenlerden 3bucuk lt yakin yag almislar ilk 2 gun cok zordu ameliyatta soylendigi kadar kolay degil benimki 4 bucuk saat surdu ameliyattan ciktiktan sonra ilk saatler uyusturucularin etkisi gecmedigi icin bisey anlamisilmiyo ama sonrasi gercekten zor.bugun 3. Gunum su anda iyim doktorda sadece 2 gun zorlanirsin demisti zaten. Ben 6.000 tlye oldum korsenin icinde guzel gozukuyorlar sabirsizlikla korseyi cikaracagim gunu bekliyorum;)

slm kizlar,
bende ciddi ciddi lazer lipoliz yapmayi düsünüyorum. Toplam 10 gün Istanbulda olucagim. Aslinda kimseye yaptirdigimi veya yaptiracagimi söylememk istemiyorum (ailem disinda). bunu (görüntü degisikligi disinda) saklamak mümkünmü?istanbulda bir sürü tanidigim var, onlarin bilmesini istemem. ameliyat sonrasi normal bi sekilde hareket edilebiliniyormu? bazilari cok aci cekiyormus, bazilarida hemen normale dönüyormus.
Istanbul (avrupa yakasinda) tavsiye edebileceginiz doktor varmi? acisiz atlattiginiz, net sonuc aldiginiz, memnun kaldiginiz bi doktor?

Tahminen benden 2-3kilo yag alinir. kilom fazla degil, saadece kalcalarim biraz sekilsiz.

tavsiylerinizi merakla bekliyorum.

slm kizlar,
bende ciddi ciddi lazer lipoliz yapmayi düsünüyorum. Toplam 10 gün Istanbulda olucagim. Aslinda kimseye yaptirdigimi veya yaptiracagimi söylememk istemiyorum (ailem disinda). bunu (görüntü degisikligi disinda) saklamak mümkünmü?istanbulda bir sürü tanidigim var, onlarin bilmesini istemem. ameliyat sonrasi normal bi sekilde hareket edilebiliniyormu? bazilari cok aci cekiyormus, bazilarida hemen normale dönüyormus.
Istanbul (avrupa yakasinda) tavsiye edebileceginiz doktor varmi? acisiz atlattiginiz, net sonuc aldiginiz, memnun kaldiginiz bi doktor?

Tahminen benden 2-3kilo yag alinir. kilom fazla degil, saadece kalcalarim biraz sekilsiz.

tavsiylerinizi merakla bekliyorum.
.

Hemen ayaga kalkman cok zor ben 5 gun once oldum ilk iki gun cok zordu bacaklarimdan yaptirdim benden 3 lt yag aldilar ameliyattan ciktigimda bacaklarim superdi ama simdi 5. gunum ve cok fazla odem var zor yuruyorum ne zaman inmeye baslar bu odemler :(

Ben 1 sene önce bel bölgesindesi simitlerimi aldırdım. Korkulacak bisi yok, ilk gün morarma cok olur, agrıda olur,keske yaptırmasaydım dersin. 1 hafta sonra iyilesirsin yavas yavas ama morariklar 1 ayı bulur gecmesi... birde ödemler var tabi... istedigin sonucları görmen 4 5 ayı bulur. Benim bazen dikis yerlerim sızlıyo ama dert degil.. şimdi ise hic pisman degilim, keske daha önceden yaptırsaydm diyorum:) 2 bin tl

İki hafta önce karnımdan,sırtımdan ve kollarımdan lazer lipoliz oldum. Yeni korseler çıkarıldı. Kollarım hiç düzelmedi ayrıca bir de yumru oluştu ve dışarıdan belli oluyor. Karnım düzelmiş görünüyor ama çok kırışık. Ayrıca göbek çevremde kırış kırış. Düzelecek, dedi dr. ama burada okuduğum bu operasyonlar daha ilk haftalardan belli oluyormuş. Ağrılarım hala devam ediyor ve estetik diye bir görünüş yok. Çok mutsuzum. Sertlikler ve yamru yumru oluşumlar var vücudumda.:(

İki hafta önce karnımdan,sırtımdan ve kollarımdan lazer lipoliz oldum. Yeni korseler çıkarıldı. Kollarım hiç düzelmedi ayrıca bir de yumru oluştu ve dışarıdan belli oluyor. Karnım düzelmiş görünüyor ama çok kırışık. Ayrıca göbek çevremde kırış kırış. Düzelecek, dedi dr. ama burada okuduğum bu operasyonlar daha ilk haftalardan belli oluyormuş. Ağrılarım hala devam ediyor ve estetik diye bir görünüş yok. Çok mutsuzum. Sertlikler ve yamru yumru oluşumlar var vücudumda.:(

Selam Tandra, diğer topicde de yazdım sana,

Herkes güzel yorumlar yapıyor teşvik edici, hatta bazen fazla mı diye düşünüyorum, acaba kliniklerden mi üyelikler var burda diye
O yüzden senin yorumun gerçekten çok önemli
Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin, benim gibi seninle aynı bölgelerden lazer lipo düşünenlere
Boyun kilon yaşın, doğum yapmış mıydın gibi bilgiler yardımcı olabilir, birde doktorun kimdi onu öğrenebilir miyim acaba?

Çok teşekkür ederim şimdiden , umarım istediğin görüntüye ulaşırsın biran önce, şu an ki hayal kırıklığının bir an önce ve tamamen geçmesini diliyorum

15 günde hiç bir şey belli olmaz daha, çok erkenden karamsarlığa kapılmışsınız. Benimde ilk yaptırdığımda karnım kırış kırış ve dalgalanmalar vardı bunların hepsi geçici....Doktorunuzun dediği doğru daha çok zaman var sonuç almanız için. İlk haftalardan belli olan şey vücutta gerçekten gözle görülür bir incelme oluyor ve genelde de insanlar farkediyor bu değişimi....Cilt üzerindeki düzelmeler 3-4 ayı buluyor, şu an boşuna üzülüyorsunuz.

İlk haftalardaki ağrılarım gitmeye başladı.Ayrıca dr.um ayrıntılı bilgiler verip beklememi söyledi. Gitgide karnımda ciddi düzelmeler görüyorum. Kollarımda daha sertleşmeye başladı. "Acele eden ecele gider " sözünü doğruladım sanırım:)) Durum daha da iyiye gidecek görünüyor. sonuçları yazacağım. 42 yaşındayım bu arada.Vücudumda ciddi karın sakması ve bana göre az miktarda kol sarkması vardı.Fakat ben çok genç yaşlarımdan beri kollarımın kalın olmasından yakınırım. Üç ay sonra tam şekli alacak. Neyseki kafama takılan her problemi dr.a sorabiliyorum ve gerçekten çok ilgili bir dr.um var. kaygılı bir yapım olduğu için bana da böyle biri ancak uyardı:)) Bakalım daha neler değişecek vücudumda.:46 Boyum 158 kilom da 54'tü ameliyat olmadan önce.Şimdi kilom 52 civarında.

Son düzenleme:
İlk haftalardaki ağrılarım gitmeye başladı.Ayrıca dr.um ayrıntılı bilgiler verip beklememi söyledi. Gitgide karnımda ciddi düzelmeler görüyorum. Kollarımda daha sertleşmeye başladı. "Acele eden ecele gider " sözünü doğruladım sanırım:)) Durum daha da iyiye gidecek görünüyor. sonuçları yazacağım. 42 yaşındayım bu arada.Vücudumda ciddi karın sakması ve bana göre az miktarda kol sarkması vardı.Fakat ben çok genç yaşlarımdan beri kollarımın kalın olmasından yakınırım. Üç ay sonra tam şekli alacak. Neyseki kafama takılan her problemi dr.a sorabiliyorum ve gerçekten çok ilgili bir dr.um var. kaygılı bir yapım olduğu için bana da böyle biri ancak uyardı:)) Bakalım daha neler değişecek vücudumda.:46 Boyum 158 kilom da 54'tü ameliyat olmadan önce.Şimdi kilom 52 civarında.

çok sevindim Tandra iyileşme görmene. Lazer lipodan sonrası, bi cesaret edip o ameliyathaneye girmekten daha zorlu bi süreç benim anladığım. Sabırlı ve metanetli olmak gerekiyo. 2 ay gecince herşey düzeliyo sanırım.

Doktor ismi vermek istememişsiniz anlıyorum, benim düşüncem güner uysala lazer lipo yaptırmak, bel ve simit bölgesi için olumlu yorumlarını okudum ancak kol için cerrahi pratiği fazlamı değil mi bilmiyorum, üst kollar için lipo yaptıran sadece sizi okuduğum için doktor bilgisi istemiştim.

Sağlıklı, mutlu ve güzel günler herkese :)

Back