- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Paylaşırım mutlaka ama daha çok var malesef (12 aralık) :-(Hayırlı:-(sı olsun, şimdiden geçmiş olsun...Ön ödeme konusunu ben de anlamadım , koşulları değişti belkide ama başarılı bir sonuç alacağınıza eminim...Gelişmeleri buradan yazarsınız takipte olacağım.
Evet muayenehanesinde yapıyor. Sedasyonla.Canım Güner Bey muayenehanesinde yapıyor diye biliyorum ameliyatları,lokal anesteziyle mi olacaksın?
Fiyatlarını dr. beyle görüşmen gerekir. Tek fiyatları bilmiyorum. Benim kombine fiyat olduğu için bilgi veremicem.Bu operasyonun fiyatı ne kadar benimde gobekgobekte. Sorun var bıktım artık
Ama elbette hastanedede yapıyor arzularsan, fiyat o vakit farklı oluyor.Canım Güner Bey muayenehanesinde yapıyor diye biliyorum ameliyatları,lokal anesteziyle mi olacaksın?
Fiyatlarını dr. beyle görüşmen gerekir. Tek fiyatları bilmiyorum. Benim kombine fiyat olduğu için bilgi veremicem.[/QU
Ört.bir rakam versen istersen ozelden yaz
Yani anlamadığım lokal anesteziyle nasıl yapılır bu ameliyatlar??riskli değil mi??Ama elbette hastanedede yapıyor arzularsan, fiyat o vakit farklı oluyor.
Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim canım,bende bir devlet hastanesinde hemşireyim ve sedasyonun risklerini az çok bilen biri olarak asla böyle bişeye cesaret etmezdimEvet muayenehanesinde yapıyor. Sedasyonla.
Risklerini bilmiyorum. Anestizinin riski kadar onunda vardır sanırım. Ama beni bilgilendirirsen sevinirim.Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim canım,bende bir devlet hastanesinde hemşireyim ve sedasyonun risklerini az çok bilen biri olarak asla böyle bişeye cesaret etmezdim
Risklerini google'den okudum öğrendim canım. Burada açıklamak istemiyorum, herkes kendi bilir veya bilmek isterse öğrenir. Anestezinin her birindeki riskler gibi bununda riski olduğunu herkes düşünmeli ve ömce Allah'ıma sonra doktoruma güveniyorum. Herşey olacağına varır...... hatta dışarı çıkıpta arabadan ezilebilme gibi bi % varmış. Dua edeyimde bişeycik olmadan amelyatımı olayım.Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim canım,bende bir devlet hastanesinde hemşireyim ve sedasyonun risklerini az çok bilen biri olarak asla böyle bişeye cesaret etmezdim
Canım evet genel anestezinin de kendine göre riskleri var ama ameliyathanede entübe ediliyorsun yani solunumunu makina sağlıyor,dolayısıyla solunum durması riski yok denecek kadar az,ama muayenehanede sedasyon için kullanılan ilaçlar solunum durması yaparsa yapacak hiçbirşey yok,fiyatı cazip hale getirmek için bazı hekimler bu yola başvuruyor,doktoruna çok güvendiysen ameliyathane ortamını tercih et yada direk ameliyathanede yapan Dr tercih et,sağlık şakaya gelmez...Risklerini bilmiyorum. Anestizinin riski kadar onunda vardır sanırım. Ama beni bilgilendirirsen sevinirim.
Tabiki senin tercihin canım,umarım problemsiz atlatırsın ,tabiki hayatta her zaman risk var ama arabanın çarpma ihtimaline karşı kırmızı ışıkta geçmemek bir tedbirdir,arabanın altına atlamayız hiçbirimizRisklerini google'den okudum öğrendim canım. Burada açıklamak istemiyorum, herkes kendi bilir veya bilmek isterse öğrenir. Anestezinin her birindeki riskler gibi bununda riski olduğunu herkes düşünmeli ve ömce Allah'ıma sonra doktoruma güveniyorum. Herşey olacağına varır...... hatta dışarı çıkıpta arabadan ezilebilme gibi bi % varmış. Dua edeyimde bişeycik olmadan amelyatımı olayım.
Haklısın biligilendirmen için tşkler cnm.Canım evet genel anestezinin de kendine göre riskleri var ama ameliyathanede entübe ediliyorsun yani solunumunu makina sağlıyor,dolayısıyla solunum durması riski yok denecek kadar az,ama muayenehanede sedasyon için kullanılan ilaçlar solunum durması yaparsa yapacak hiçbirşey yok,fiyatı cazip hale getirmek için bazı hekimler bu yola başvuruyor,doktoruna çok güvendiysen ameliyathane ortamını tercih et yada direk ameliyathanede yapan Dr tercih et,sağlık şakaya gelmez...
Bişey değil canım,sana şimdiden geçmiş olsun.Haklısın biligilendirmen için tşkler cnm.
Her anestezi de mecburen mi entube yapiyorlar?Canım evet genel anestezinin de kendine göre riskleri var ama ameliyathanede entübe ediliyorsun yani solunumunu makina sağlıyor,dolayısıyla solunum durması riski yok denecek kadar az,ama muayenehanede sedasyon için kullanılan ilaçlar solunum durması yaparsa yapacak hiçbirşey yok,fiyatı cazip hale getirmek için bazı hekimler bu yola başvuruyor,doktoruna çok güvendiysen ameliyathane ortamını tercih et yada direk ameliyathanede yapan Dr tercih et,sağlık şakaya gelmez...
Canım genel anestezi dediğimizde entübasyon var evet ama sedasyon anestezisi damardan verilen ilaçlarla yapılıyor,normal solunum devam ediyor,ancak uzun süreli ameliyatlarda tercih edilmiyor.Her anestezi de mecburen mi entube yapiyorlar?
Lazerlipolizle kurtulursun canım,ben basen eritçem diye kendimi paraladım senelrdir,herşey gitti,basenler gitmedi,sonunda lazerlipoyla kurtuldumHerkese Merhaba
Uzun bir aradan sonra döndüm foruma:) Hafta sonu, lazerlipoliz konusunda uzman bir dr.ile görüşeceğim.Yıllardır ne yaptıysam inmeyen bir karnım, göbeğim var. Bir de oyuntusu olmayan belim
Diyetler, spor, zayıflama ürünleri...Herşeyi kullandım ama gitmiyor bu göbek
Deneyimlerimi paylaşacağım ben de, hele bir görüşeyim hayırlısıyla, bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?