Lazer Lipoliz Hikayem =)

Selam bana da fotoğraf göndermeniz mümkün mu?

merhaba foto gönderebilitmisin

merhaba ben dün öğlen vaser liposaction oldum, şuan hastaneden yazıyorum, bu forumda okuduklarımdan yardım aldım o yüzden merak edenlere yardımcı olmak isterim, ben karın bölgeme yaptırdım tek bölge ve en kolay bölgeymiş dokturumun söylediğine göre, doktorum Mirza Fırat, tek bölge fiyatı 6,000TL ek bölge isterseniz her bölge için 1,500TL daha ödüyorsunuz, aldırdığınız yağları başka bölgeye kullanmak isterseniz mesela meme büyütme yada popo şekillendirme gibi o da 2,000TL fiyata ek olarak.Ben acıya dayanıklı biriyim geçen yılda burun estetiği yaptırdım, kesinlikle burundan çok daha acılı, kimseyi korkutmak için söylemiyorum ama bilinçli olun ameliyat sonrası ilk 3 saat çok acılı sonrasında rahatlıyorsunuz ve tek bölge, çoklu bölgelerde tahmin edemiyorum, güzel olmak için dayanırım diyen varsa saygı duyarım, yanınızda muhakkak refakatçı olsun, korse olduğu için oturup kalkmak wc ihtiyacı ve yürüyüş için birine ihtiyacınız olacak, tek bölge olmasına rağmen bir gece hastane de yatış var sürekli serumlarla miğde bulantısı ve ağrı kesici desteği veriyorlar, gene yaptırımısın derseniz benim kilom yok sadece yağ yakamıyordum ama evet kesinlikle yaptırırdımönemli olan sonuç, umarım beklediğim gibi olur, soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim.

Selam kızlar ben de taner bey ile lipo yaptırdım çok oldu gerçi 2011 yılında yaptırmıştım evet gerçekten inceldim .
5 kilo çektiler ama sanki 1-2 çektiler gibi geldi emin olamadım. Beklediğim kadar incelmedim ilk 6 ay diyet de yapmama rağmen.
ama öyle söyledikleri gibi üçüncü gün işe falan gidemezsiniz ben bir hafta ağrı içerisinde yattım .. her gün bitsin bu çile diye ağlıyordum o kadar acı vardı.
Ödemlerin geçmesi iki ay sürdü . Yaklaşık altı ay boyunca belimi hissetmedim . Bu beni biraz korkuttu .
Bir diğer sorun da , sırtımda belimde ufak şekil bozuklukları vardı , tekrar kilo alınca düzeldi . Yani deri sarktı gibiydi, popom ile belim arasındaki yer bir tuhaftı
karın bölgem de ameliyattan sonra asla dümdüz olmadı . Selülit gibi bir görüntü vardı
Doktor çok ilgiliydi evet ama ameliyattan sonra o kadar ilgili olduğunu düşünmüyorum , bana sadece 3-5 seans 10 dakikalık pasif cimnastik hediye etti
Sürekli kontrol etti veya yapmam gerekenleri söyledi diyemem . Hatta pasife geldiğim zaman bile onu göremedim .
Dikkat etmediğim için ve İnsülin direnci yüzünden dört yılda aynı kiloları geri aldım .
5.000 tl vermiştim Şimdi 10.000 istiyorlar bence aşırı pahalı o kadar iyi bir hizmet verdiğini düşünmüyorum
6 Yıl içerisinde ben maaşımı ikiye katlamadım ki iki katı ödeyeyim ...
Üstelik daha önce yaptığı ameliyatı çok daha iyi bir hastanede yapmıştı şimdiki hastanesi o kadar iyi değil .
Özel doktoru seçmeden önce çok düşünmenizi tavsiye ederim .
Ben şimdi sporla 10 kg verdim . Hiç bozmadan dört aydır diyet yapıyorum .
İyi bir yer bulup gerdirme ve birazda liposuction düşünüyorum .
Gazi hastanesinde çok daha uygun fiyatla bu işi yapıyorlar bilginiz olsun :) yorumlar da oldukça iyi ... Bir de orayı deneyeceğim

geçmiş olsun son haliniz nasıl memnun kaldınız mı herhangi bi terslik olmadı insallah cnm korkum çatlağım var acaba sarkar mı

alt bedenle üstü ayrı ayrımı oldunuz acaba toplamda kaç kilo alınabiliyor bnm basen ve iç bacakta sıkıntım var 4 kilo rahat alınması lazım sizin dahamı fazlaydı birde lazer lipolizde yağlar dışarı alınmıyor yazmış herkes ay cnm çok kafam karışık

Merhaba Mirza beyi araştırdım bı kaç doktor ile beraber acaba bilgi alabilir miyim sizden

agrınız sancınız cok fazlamı peki?nasıl geçti ameliyat genel anestezi mi yoksa epidural anestezi mi? Oldunuz ?

Tekrar ben,umarım sıkmıyorum sizi benim kilo 97,boy165 ve sorum bu kiloyla iyi bi sonuç alabilir miyim sizce?size resim yollasam bi fikir verseniz sadece ve eğer mümkünse sizde bana öncesi sonrası resimleriniz varsa yollar misiniz?

Before-after fotom tlfda yok artık, 3.5 sene oldu kaldırdım. Ücra dosyalara sakladım
Karın germe mi olur, lipoliz mi buna tabiki doktor karar verir. Benim fikrim yanıltır. Cildiniz elastikiyetine de bakıyorlar. Bende karın germeye gerek görmedi.
Kiloyla çok bağlantısı yok sanırım. Sonuçta bölgesel şekillenme söz konusu, karından fazla olan yağlar alınacak, zayıflama değil incelme olacak. Diğer yerler aynı kalacak.
Karın germe yaptıran yakınım var, dikişler kaynayana kadar bir süre açılı bir eğiklikle yürümek zorunda kalmıştı. Sonucu da güzeldi.

Ben de yeni konu diye okudum ama ustunden 3 yıl gecmesi daha iyi olmuş. Bu gecen yıllarda kilo kontrolü yaptınız mı? Ayni kiloda kalabildiniz mi? Deformasyonlar oldu mu? Bu işlemler başlangıçta memnun edebiliyor ama uzun süreçteki etkisinden haberimiz olmuyor. Bilgilendirirseniz sevinirim

Max 8 kilo aldım verdim, o bölgelerden deforme yaşamadım. Kilo aldığımda midemin büyümesi mide kısmımda şişkinliğe neden oldu. Ama sırtımda ve simitlerde değişiklik olmadı. Kısacası o bölgelerde 38-40 bedende kaldım hep, üstüne hiç çıkmadım.

Teşekkür ederim tekrardan ilginiz icin sagolun

Merhaba yapılan Lipo’dan memnun kaldınız mı?

Merhaba değerli bilgileriniz icin çok tşk.ederim.. Ayak bileğinde incelme oldu mu? Bende ayak bileğimden yaptirmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…