Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,merhaba arkadaslar Ben bu Siteye yeni Uye oldum lazer lipo yada Smart lipo hakkinda bilgisi Olan varmiii basenlerimden cok rahatsizim lutfennn bayanlar yardimmm
merhaba arkadaslar Ben bu Siteye yeni Uye oldum lazer lipo yada Smart lipo hakkinda bilgisi Olan varmiii basenlerimden cok rahatsizim lutfennn bayanlar yardimmm
merhaba,
ben dun yaptırdım.ankaradan yazıyorum dr.taner bahar ı tavsıye ederım..cok ıyı bır doktor,cok pozitif:))
tekrar merhaba,ben bel,basen ve gobek yaptırdım..suanda uzerımde korse var 1hafta sonra cıkarılacak.bıraz agrı ve sızı oluyo tabıı,ama hersey guzel olacak:))
canm bende aldıracagım burda herkes bırbırıne yardımcı olcakken kac gundur okadar yazmama ragmen kımse cvb bıle yazmıs degıl. Hngı doktora oldun ve cok morarma oluyormu cnaım ?
sevindim sizin adınıza :)tekrar merhaba,ben bel,basen ve gobek yaptırdım..suanda uzerımde korse var 1hafta sonra cıkarılacak.bıraz agrı ve sızı oluyo tabıı,ama hersey guzel olacak:))
Bende basen bölgemden lazerlipo oldum kendisine,sonuçtan ve drumdan çook memnunum,estetik ameliyatlarımın devamı gelecekOP.DR.Alper Tuncel ile görüşebilirsin. Mükemmel bir insan hem fiyaları da çok uygun. 3 bölge laserlipoyu 6500 tl ye yapıyor. hem diğerleri gibi hastane ayrı korse ayrı doktor ücreti ayrı değil hepsi içerisinde. Hemen randevu al yaptırt derim. Şimdiden geçmiş olsun tatlıım :)
Canım merak ettim oldun mu ameliyat?Bende son birkaç gündür araştırıyorum. Sürekli before/after fotoğraflarına bakıyorum ve cidden çok heveslenmiş durumdayım :) Sanıyorum ne kadar kilo versemde gitmeyen kol ve gıdı sorunumdan sonunda kurtulacağım.
Birkaç gün içinde birkaç doktorla görüşüp akabinde yaptırmayı düşünüyorum, merak eden olursa tecrübelerimide paylaşırım :)