• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer lipo veya smart lipo hakkında bilgisi olan var mı?

nuket

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
25
2
16
İzmir
merhaba arkadaslar Ben bu Siteye yeni Uye oldum lazer lipo yada Smart lipo hakkinda bilgisi Olan varmiii basenlerimden cok rahatsizim lutfennn bayanlar yardimmm

merhaba arkadaslar Ben bu Siteye yeni Uye oldum lazer lipo yada Smart lipo hakkinda bilgisi Olan varmiii basenlerimden cok rahatsizim lutfennn bayanlar yardimmm
merhaba,
ben dun yaptırdım.ankaradan yazıyorum dr.taner bahar ı tavsıye ederım..cok ıyı bır doktor,cok pozitif:))

tekrar merhaba,ben bel,basen ve gobek yaptırdım..suanda uzerımde korse var 1hafta sonra cıkarılacak.bıraz agrı ve sızı oluyo tabıı,ama hersey guzel olacak:))

Ben özel mesaj yolladIm fakat, siz yollayamIyosunuz. Kas kaldIrmayla ilgili.
Buarada bende yeni lazer lipo oldum, fakat sonuclar hemen belli olmuyor. Düzgün tabiki duruyo, potluklar yok oldu, suan cok incelme fark edemiyorum iki hafta oldugu icin.

merhabalar:)
bolgesel yaglanmalarım vardı,6 ayda 10 kılo almıstım..sırt,bel,gobek basen..amelıyatta 3.5 kılo yag alındı en cok sırt ve bel..ben hayatımda hıc boyle kılo almamıstım.12 mayısta amelıyat oldum..akay hastanesınde,genel anestesı aldım..suanda sıslerımın bırazı ındı..kımısı 3 gun sonra ıse gıdermıss..ama benım 3 hafta oldu morluklarım yenı gectı,sıslerımın yuzde 50 sı ındı ama agrılarım devam edıyo.dokturum 3 aysonra cok daha ıyı olacagını soyledı..ıcten ıce sıkılastıgınızı hıssedıyosunuz..sankı bedenınızın ıcınde lastık varmıs gıbı yavas yavas gerılıyo..bolgeye gore degısıyo..benım hepsı 7000 tl tuttu.herzaman sıteye gıremıyorum eger ıstersenız cep telefonumdan arayabılırsınız..0535 2952165 gulcay..saygılarımla

OP.DR.Alper Tuncel ile görüşebilirsin. Mükemmel bir insan hem fiyaları da çok uygun. 3 bölge laserlipoyu 6500 tl ye yapıyor. hem diğerleri gibi hastane ayrı korse ayrı doktor ücreti ayrı değil hepsi içerisinde. Hemen randevu al yaptırt derim. Şimdiden geçmiş olsun tatlıım :)

tekrar merhaba,ben bel,basen ve gobek yaptırdım..suanda uzerımde korse var 1hafta sonra cıkarılacak.bıraz agrı ve sızı oluyo tabıı,ama hersey guzel olacak:))

canm bende aldıracagım burda herkes bırbırıne yardımcı olcakken kac gundur okadar yazmama ragmen kımse cvb bıle yazmıs degıl. Hngı doktora oldun ve cok morarma oluyormu cnaım ?

canm bende aldıracagım burda herkes bırbırıne yardımcı olcakken kac gundur okadar yazmama ragmen kımse cvb bıle yazmıs degıl. Hngı doktora oldun ve cok morarma oluyormu cnaım ?

bende lazer lipo yaptıracagım 27 kilo verdim abdominoplasti oldum üst karın ve bel lipo olacagım 15 gün sonra çok heyecanlıyım size yazarım

Ben geçen sene oldum lazerlipo,iyiki de olmuşum,sonra hamile kaldım çünkü ve eğer yaptırmamış olsam bebeği basenimde taşıyor gibi görünebilirdim,hamilelik ve sonrasında aldığım kilolara rağmen hiç basen sorunum olmadı:KK12:

Bende son birkaç gündür araştırıyorum. Sürekli before/after fotoğraflarına bakıyorum ve cidden çok heveslenmiş durumdayım :) Sanıyorum ne kadar kilo versemde gitmeyen kol ve gıdı sorunumdan sonunda kurtulacağım.

Birkaç gün içinde birkaç doktorla görüşüp akabinde yaptırmayı düşünüyorum, merak eden olursa tecrübelerimide paylaşırım :)

OP.DR.Alper Tuncel ile görüşebilirsin. Mükemmel bir insan hem fiyaları da çok uygun. 3 bölge laserlipoyu 6500 tl ye yapıyor. hem diğerleri gibi hastane ayrı korse ayrı doktor ücreti ayrı değil hepsi içerisinde. Hemen randevu al yaptırt derim. Şimdiden geçmiş olsun tatlıım :)
Bende basen bölgemden lazerlipo oldum kendisine,sonuçtan ve drumdan çook memnunum,estetik ameliyatlarımın devamı gelecek:rolleyes:

Bende son birkaç gündür araştırıyorum. Sürekli before/after fotoğraflarına bakıyorum ve cidden çok heveslenmiş durumdayım :) Sanıyorum ne kadar kilo versemde gitmeyen kol ve gıdı sorunumdan sonunda kurtulacağım.

Birkaç gün içinde birkaç doktorla görüşüp akabinde yaptırmayı düşünüyorum, merak eden olursa tecrübelerimide paylaşırım :)
Canım merak ettim oldun mu ameliyat?

Laserlipoliz sonrasinda merak ettikleriniz varsa buradan paylasimda bulunabiliriz kizlarrrr :) hepinizi opuyorummmm

Merhaba 3 hafta oldu lazer lipo yaptıralı(karın simitleri sutyen etrafi) ancak hala istediğim sonucu goremiyorum. Korseyle bile hala duruyor sorunlu bölgeler. İlk konu açılalı 2015, şuanda yaptıranların deneyimleri nedir acaba . Umutsuzluğa kapilmalimiyim?1 yıl içindeki sonuçlar ile ilgili bilgi verirmisiniz lütfen

Back