Lazer Epilasyon Lazer kızarıklığı

cavanedax

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
50
23
288
26
Kızlar bugün ilk seansıma gittim dayanamadım size fotoğraf atmak istiyorum. Sağ bacağım 14 akım ile çalışıldı. o yüzden böyle oldu. Sol bacağımda daha az. Sizce bu normal iz kalmasından korkuyorum. Ekte foto var.

Eklentiler

• IMG_20190218_183715.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 2.118
Çok normal her seansta azalacagi için bu kızarıklık da azalır bende de böyle olmuştu

Çok normal her seansta azalacagi için bu kızarıklık da azalır bende de böyle olmuştu
Beyaz tenli misiniz sizde? Valla ben ağda yapınca bile 2 gün kırmızı nokta geziyordum. Bu lazer umarım beni çilek bacak yapmaz. Kadına 10 kez sordum ama normal dedi.

Beyaz tenli misiniz sizde? Valla ben ağda yapınca bile 2 gün kırmızı nokta geziyordum. Bu lazer umarım beni çilek bacak yapmaz. Kadına 10 kez sordum ama normal dedi.
Ben de çok çok beyaz tenliyim açıkçası o yüzden iyi de verim aldım benim cildim aşırı kuruydu o yüzden tavuk derisi gibi olurdu lazerden sonra kızarıklık geçiyor ve o tavuk derisi görüntüsü de geçti

Evett ağda yapsam bile kıl köklerim kalırdı. Tavuk derisi gibi olurdum. 2 doktorda bana lazer önerdi. Umarım geçer bu kıl kökleri. Sizin adınıza sevindim :) Bu cilt problemleri insanın moralini çok bozuyor.

Evett ağda yapsam bile kıl köklerim kalırdı. Tavuk derisi gibi olurdum. 2 doktorda bana lazer önerdi. Umarım geçer bu kıl kökleri. Sizin adınıza sevindim :) Bu cilt problemleri insanın moralini çok bozuyor.
Biz beyaz tenli olduğumuz için lekeler daha fazla rahatsız ediyo ama çok da takmamak lazım 28 yaşındayım kendimi tüm kusurlarimla sevmeyi öğrendim yüzümdeki lekeleri de seviyorum kısacık kirpiklerimi de uzun burnumu da .....

Evet haklısınız ya bi an düşündüm de zaten ölüp gideceğiz ne anlamı var bu kadar takmanın :) Çektiğimiz acıya değmez :)

Iz kalmaz bu kizariklikla merak etmeyin silverdin ve madecasol kullanabilirsiniz 3 4 gun içinde geçer bana böyle tavsiye etmişti gittiğim merkezin dermatologu

çok normal bende de böyle oluyor. aloe vera jel sürün kızarıklığa ve kaşıntıya çok iyi geliyor

Ilk seanslarda olur 2 3 güne geçer nemlendirici veya onarıcı kremler kullan yada bırak kendi dökülür 3 güne.Ignelide de böyle olur 3 günde kurur gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…